Hva koster det å sende en pakke til Spania?

Spania er en integrert del av EU og EUs indre marked. Dermed finnes det ingen besværlige tollregler du må tenke på når du skal sende pakken din til det solrike, søreuropeiske landet. Det er derfor relativt enkelt å sende en pakke til Spania. Vi kikker her på hvordan du sender din pakke til Spania og finner den beste fraktprisen.

Pakkeforsendelser til Spania

Vi dansker har alltid likt Spania, ikke minst det å feriere i Spania. Sangria, sol, grisefester og deilig rødvin er noen av de tingene som mange dansker forbinder med Spania. For noen normen er kjærligheten til Spania så stor at de har valgt å bosette seg i det solrike landet. På den spanske solkysten finnes det en hel koloni av normen som har slått seg ned.

Hva koster det å sende en pakke til Spania

Hvis du ønsker å sende en pakke til Spania, kan du gjøre dette uten større problemer. Selv om Spania ligger langt unna Norge og er et stort land, er det også et land med ene god infrastruktur og mange flyforbindelser. GLS, UPS og TNT er noen av de selskapene som ivaretar frakten til Spania.  

Kan man sende pakker billig til Spania?

Det er forskjell på pakker og det har betydning hva det er du skal sende. Tar vi for eksempel en pakke som leveres med ekspresslevering til Spania og som har en vekt på 1-5 kg., kan denne pakken leveres for ca. 540 kr. Kan du leve med en lengre leveringstid, kan du sende pakken billigere. Anvender du siden Billigpakke.no, kan du raskt danne deg et overblikk over hvem som kan levere pakken din og hva det koster å sende pakken til Spania. Du får også en oversikt over hvor lang tid det tar å frakte pakken din til solkysten – eller hvor enn den skal i Spania.   

Slik fungerer Billigpakke.no

På Billigpakke.no finner du priser og leverandører på din forsendelse til Spania. Når du har funnet rett selskap som skal levere pakken din, kan du skrive ut en fraktetikett som du fester på pakken din. Du skal ikke styre med å selv levere pakken på et postkontor, for Billigpakke.no henter nemlig pakken din hos deg og tar seg av resten av leveringen til det fraktselskapet du har valgt. Enklere blir det bare ikke å sende en pakke til Spania.

Hva koster det å sende en pakke til Kina?

Kina har etter hvert slått USA som det landet i verden som har den største andelen av verdenshandelen. Det finnes snart ikke ett produkt som ikke produseres i Kina. Det er gradvis blitt mange produkter som er blitt merket «Made in China». Kina er et enormt land og det er det mest folkerike landet i verden, med en befolking på nesten 1,4 milliarder mennesker.  

Skal du ha fraktet en pakke til en av de 1,4 milliarder innbyggerne i Kina, eller skal du frakte varer eller materialer til en av de mange virksomhetene i Kina? Så les mer her, for i denne artikkelen gir vi deg tips om hvordan du enkelt utfører prosessen uten at du må bruke timevis på å undersøke på internett.  

Hvem kan levere din pakke til Kina?

Det finnes flere virksomheter som kan utføre leveringen av pakken din til «Det store riket i midten». Et godt sted å finne den beste prisen er via priskalkulatoren på Pakke.dk. Du taster bare inn hvor pakken skal sendes fra og til samt postnumre. Når du har tastet inn opplysningene, finner priskalkulatoren de fraktselskapene som tilbyr frakt til Kina. Blant de virksomhetene som kan levere pakken din til Kina er UPS, TNT, FedEx og DHL. Leveringen kan utføres fra 2 virkedager.

Hva koster det å sende en pakke til Beijing?

Hvis du skal sende en liten pakke som veier fra 1 til 5 kg til Beijing, hovedstaden i Kina, viser priskalkulatoren at det billigste fraktselskapet kan levere pakken din for 680 kr. Det er selvfølgelig mange faktorer som avgjør fraktprisen på pakken din til Kina; pakkens størrelse, vekt og den forsendelsesmetoden du velger.  

Sende pakke til Kina

Skal du sende større ting til Kina enn bare en alminnelig pakke? Ja, da kan også dette la seg gjøre. Det er for eksempel en mulighet og sende en pall med gods på opptil 300 kg. Det koster 6070 kr. å sende en pall til Kina.

Skal du sende en pakke til Kina?

Hvis du skal have sendt en pakke til Kina og vil slippe strevet med å selv finne et fraktselskap med den rette prisen, kan du la Billigpakke.no gjøre alt for deg. På Billigpakke.no kan du nemlig finne det billigste fraktselskapet via priskalkulatoren på siden. Når du har valgt leverandøren, kan du gjennom Billigpakke.no krive ut fraktetikett som festes på pakken. Deretter utfører Billigpakke.no avhentingen av pakken din hos deg samt forsendelsen via det valgte fraktselskapet. Når du sender en pakke til Kina, må du bare være oppmerksom på de tollreglene som gjelder i Kina.

Hva koster det å sende en pakke til Sverige

Det finnes mange norske nettbutikker som har etablert seg på det svenske markedet. Det er enkelt å sende pakker «hinsidan» da Sverige er en del av EU, som Norge. Dermed finnes det ingen spesielle tollregler du må ta med i regnestykket før du sender pakker til Sverige.

Billige pakker til Sverige

Svenskene er våre brødre og det finnes mange gode forbindelser mellom Sverige og Norge. Mange norsker har bosatt seg i den sydlige delen av Sverige og behandler hver dag til Oslo. Den korte avstanden mellom Norge og Sverige og de gode trafikkforbindelsene betyr også at pakker kan sendes til Sverige med kort leveringstid. Ofte er leveringen ganske rask som den er hvis du sender en pakke innenfor Norges grenser. Infrastrukturen i Sverige er helt topp og fullt utbygget akkurat som i Norge. Derfor betyr de større avstandene som det er i Sverige heller ikke så mye.

Det finnes mange fraktselskaper som kan hjelpe deg med å levere pakken din. Noen av de selskapene som sender pakker fra Norge til Sverige er Bring PostNord, UPS, GLS og TNT. Det er derfor mye konkurranse på markedet, noe som gagner deg som skal sende en pakke da det også betyr at det konkurreres i fraktprisene. 

Hva koster det å sende en pakke fra Norge til Sverige?

Prisen på å sende en pakke til Sverige varierer mye og avhenger av flere faktorer som pakkens vekt, pakkens størrelse og leveringstiden. Et priseksempel viser imidlertid at cirkaprisen for å sende en pakke på 1-5 kg. fra Norge til Sverige er 210 kr. Du er imidlertid ikke bundet til å sende mindre pakker til Sverige. Har du behov for å frakte store forsendelser til Sverige, kan du sende en hel pall med en vekt på opptil 300 kg. for ca. 1000 kr. Pakke.dk hjelper deg med forsendelsen, uansett om det er en liten eller stor forsendelse som du skal ha fraktet til Sverige.

På Billigpakke.no kan du utføre et prissøk hvor du bare taster inn hvor du skal sende din pakke fra og til. Billigpakke.no undersøker deretter lynraskt prisene hos en stor del av de fraktselskapene som tilbyr å sende pakker til Sverige, og du vil lynraskt få en oversikt over prisene. Når du har valgt den rette leverandøren, skriver du enkelt ut en fraktetikett til pakken din og så kommer Pakke.dk og henter den og sørger for at pakken leveres til den rette adressen i Sverige.

GLS Norge

Slik eksporterer du lett til Sverige

Sverige … Vi elsker heller å hate dem, eller vi hater å elske dem. Uansett synspunkt, glemmer vi ikke at våre blå / gule naboer er vårt nest største eksportmarked. Og siden våre land i utgangspunktet ligner på hverandre, er det nesten alle varer som importeres og eksporteres på tvers av hverandre.

Dette betyr at Sverige er et relevant marked for alle norske handelsmenn, og det er selvsagt også hvorfor Sverige i 2014 sto for over 11% av vår totale eksport.

Sende pakke til Sverige – enkelt og praktisk

Hvis du allerede eksporterer varer til Sverige, har du også ofte tenkt på om du gjør det mest effektivt nå. Vanligvis er det mange forskjellige leverandører som kjører i de skandinaviske landene, men det spiller ingen rolle hvem du kommer til å transportere dine varer rundt. Her på pakke.dk finner vi ofte at kundene våre er overrasket over hvor mye tid de egentlig bruker på å sørge for at frakten går som den skal, og de er også overrasket over hva prisen er i realiteten når det gjelder frakt .

Hvis du allerede er godt etablert i det svenske markedet, vet du sikkert at det er stor prisforskjell når det gjelder å sende pakke til Sverige. Men en av feilene mange danske selskaper ofte gjør er å gå etter prisen og ignorere alt annet. Det er klart at man må sørge for å holde kostnadene nede, men det er også viktig at fraktfirmaet kan løfte oppgaven.

Det er ikke mange feilleveranser eller dårlige erfaringer for å kompensere for en billig pris. Og tross alt, ved å velge en stabil forretningspartner, kan du også ofte spare arbeidstid, da du i utgangspunktet ikke trenger å gjøre noe selv.

Send pakke til Sverige – billig og profesjonell

Derfor er det åpenbart om å finne en profesjonell partner og samtidig sørge for at du får den beste prisen. Og det kan ofte være vanskelig. Vi her på kontoret har besluttet å gjøre litt enklere. Vi er ikke ansvarlige for frakten, så du kan være sikker på at vi gir et upartisk og nøyaktig råd – til din fordel. Sende pakke til SverigeDet eneste vi sørger for er at du får den beste prisen på dine leveranser – og selvfølgelig sammenligner vi bare priser fra de mest stabile og kjente selskapene i bransjen. Vår eksistensgrunnlag er å gi de danske selskapene en klar måte å finne de beste fraktprisene på, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Og med oss spiller det ingen rolle om du må transportere en enkelt pakke eller en hel container. Det spiller ingen rolle om du sender en pakke eller en million pakker. Vi sørger for at du får den beste prisen hver gang – og med kalkulatoren er det utrolig enkelt å finne ut.

Hvis du er i tvil om hva du trenger, eller hvis du trenger noe som vår kalkulator (mot forventning) ikke kan ta hensyn til, så er du alltid velkommen til å ta oss – og så finner vi sammen Hvilken løsning vil være best for deg.

Hva koster det å sende en pakke til Canada?

Har du familie, venner eller bekjente i Canada? Da har du sikkert av og til behov for å sende en pakke over Atlanteren. Arealmessig er Canada et av verdens største land; det er et land med enorme avstander. Det betyr også at det kan ta litt lengre tid dersom du skal sende din pakke til de fjerneste delene av Canada.

Det er i dag mange muligheter for å få fraktet en pakke fra Norgetil Canada og det behøver ikke å ruinere deg selv om Canada befinner seg langt unna. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva det koster å sende en pakke til Canada.

Pakker til Canada

Det kan være mange grunner til at du har behov for å sende en pakke til Canada, kanskje vil du glede venner eller familie som er bosatt i Canada med en gave. Det kan også hende at du har solgt noe over nettet til en kanadier. Uansett hva du skal sende, finnes det mange fraktselskaper som kan utføre oppgaven for deg.

Prisene varierer imidlertid, så det er alltid en god idé å undersøke markedet og finne frem til hvem som kan håndtere fraktoppgaven billigst og raskest. Heldigvis kan Billigpakke.no hjelpe deg med å få oversikten over hvem som kan levere din pakke raskest og billigst.  På Pakke.dk finner du en søkemotor der du kan taste inn pakketypen samt hvor den skal sendes til, så får du et overblikk over selskaper og priser.

Prisen bestemmes selvfølgelig av pakkens størrelse og vekt. Det er derfor vanskelig å komme med et entydig bud på hva det koster å sende en pakke til Canada. På Billigpakke.nofinner du imidlertid raskt prisene. Det krever bare noen få klikk med musen. Du kan utføre hele prosedyren med å sende pakke til Canada via Billigpakke.no og når du har valgt fraktselskap, skriver du enkelt ut en adresseetikett. Det blir ikke enklere.

Vær oppmerksom på tollutgifter når du sender pakker til Canada

Hvis du vil sende en pakke til Canada, må du være oppmerksom på tollreglene i landet. Canada ligger selvfølgelig utenfor EU. Derfor behandles forsendelsen til Canada også av destinasjonslandets toll- og skattemyndigheter. Det er derfor en god idé å sette seg inn i tollreglene så du slipper ubehagelige overraskelser fra det kanadiske tollvesenet.

Veiledning og tips for sending av pakker

Sende pakke

Hvis du trenger å sende en pakkepost billig og trygt, så er dette bloggen som kan hjelpe deg. Dette skyldes at bloggen er en kombinasjon av alle spørsmål og erfaringer fra hva som skjer med ulike forsendelser, når du som pakke.dk har transportert tusenvis av pakker hver måned i flere år. 

Jeg vil dele noen enkle ting som er hyggelige å vite og noen mindre enkle ting som er SUPER viktig, og så har jeg noen tips og triks som gjør det enklere å sende pakker billig og med maksimal sikkerhet.

For det første er frakt i dag delt inn i kategorier, og særlig på to områder – type frakt og geografi.

La oss starte med det enkle.

Hvilken fraktkategori skal jeg velge?

På pakke.dk bruker vi alle anerkjente fraktfirmaer som Helthjem, UPS, DHL Express, FedEx, PostNord, Bring etc. og de tre kategoriene som er felles for dem alle er dokumenter, pakker og paller / stykkvarer.

Dokumenter

Dokumenter er ting som testamente, pass, skriftlig tilbud, kontrakter, visum, dåpsattest og lignende. Så lenge det kan påstås å være papir av noe slag, og ikke fysiske ting som USB-stasjoner, penner, stoffprøver osv. Det er alltid en god ide å komme inn i en pappkuvert slik at dokumentet ditt er godt beskyttet.

Pakker

Pakker er kategorien av alt som ikke er større eller tyngre enn du kan løfte og pakke det, og det trenger ikke stå stille under transport. Pakker transporteres vanligvis i flere forskjellige biler, og nesten alle pakker passerer i dag et automatisk sorteringsenter, hvor datamaskiner og samlebånd styrer showet. Jeg kommer tilbake til det litt senere.

Paller og generell last

Fellesnevneren her er at det er en norsk fraktbåt i en stor lastebil som kommer og henter og bringer begge.

Pallene er det som er så store at det ikke kan løftes med mindre du er Hulk, eller det som må stå stille og sikkert fra A til B. Det kalles «paller» fordi det er på en trepall. Noen av standardene i EU er:

En full sal som er 120 cm x 80 cm (x 15 cm og veier vanligvis 20-25 kg hvis den er tørr)

En halv pall som er 60 cm x 80 cm

En kvart pall som er 60 cm x 40 cm

Målene er viktige fordi det også er de som du bruker for å finne en pris og gjøre en bestilling basert på, og det er høyde og vekt, for eksempel med pallen.

Når pallen er lastet inn i trucken, står den stille, og når den skal flyttes til neste lastebil, bruker føreren en pallgaffel eller gaffeltruck, og flytter pallen i horisontal stilling. Det er derfor den tryggeste transportmåten, og det betyr at det også kan være en god ide å sende små artikler på en pall hvis den er skjøre. Du må bare huske at selv om pallen er stasjonær, flyttes trucken slik at alt må strammes til pallen, slik at det ikke glir av pallen eller vrir den første gangen trucken går gjennom en rundkjøring. Du kan gjøre dette med snor, bagasjebånd eller hva som er tilgjengelig. Profesjonelle bruker plastfilm, da det både beskytter stativet på pallen, holder det godt sammen, og når det pakkes rundt pallen, holder det også varen fast på pallen, uten å begrense trucken, slik det bare kan Kjør gaflene gjennom plastfilmen.

Stykkevarene er enten de som kan løftes, men som ikke står på en palle, eller hva står på en pall, men som stikker utover kantene på pallen. Trucken driveren skiller mellom de to, fordi en lastebil kan pakkes med et visst antall paller, mens stykkevarer endrer det nummeret. Hvis det ikke er på en pall, er det et krav at en vanlig sjåfør kan løfte den uten å få arbeidsinspeksjon på nakken, men du må være forsiktig med å pakke inn ting slik at en skittent arbeidshanske ikke legger merker på lastesykkel hvitt tak, og hjørnene på radiatorhjelmen din vil ikke bli bøyd fordi de blir utsatt. Kartong, bobleplast er alltid et godt sted å starte.

Geografisk er det tre kategorier: Pakker i Norge

For pakker for NO, er all last via landtransport. Dette betyr at nesten alt kan sendes med hell hvis det er i riktig fraktkategori.

Pakker til EU (Tyskland, Englad, Polen etc.)

Eller import fra EU.

Pakker utenfor EU (f.eks. Til Norge, USA eller Kina)

Eller importerer fra utenfor EU.

Søk priser:  Beregn kostnads

Nå de tyske kundene – enkelt og enkelt

Det er mye tid på markedet i Norge. Både i butikkene, men spesielt i nettbutikker.

Faktisk er vi en av folkene som er mest flittige til å bruke internett når de handler. Og det betyr at, som bedriftseier, kan du få en god del ut av bedriften din ved å åpne distanssalg. Men hvis du virkelig tror stor, så hvorfor ikke gå for den største? Hvis du ønsker å utvide kundeservice, kan det være en ide å se på andre land. I EU har vi en stor fordel, da handel mellom land er relativt klar.

Derfor har mange bedrifter i dag blitt mer og mer fokusert på våre naboer. For eksempel har vi Tyskland, som har 2. innbyggere i Europa, og har generelt vist stor interesse for Danmark og danske produkter. Hvis du ennå ikke har Tyskland som et marked, bør du stille deg selv disse spørsmålene;

• Ville det være fint å selge 5-10 varer mer i året? Måneden? En uke?
• Er det vanskelig å skille deg fra det norske markedet?
• Selger du ofte små ordrer og bud på volum?

Kan du svare på «ja» til bare ett av de ovennevnte spørsmålene, så bør du vurdere å utvide horisonter litt. Vanligvis er varer billigere i Tyskland (bare se på grensehandel som et eksempel), men vi skjønner ikke at det er et stort volum å plukke opp fra våre underbåter.

Send pakke Tyskland

Send pakke til Tyskland – uten overprising
Når du sender dine varer til Tyskland, er det viktig at du får de beste prisene på frakten din. Dette gjelder uansett om du vurderer det tyske markedet eller hvis du har vært der i mange år.

Det er vanskelig for handelsmenn å holde rede på hva som skjer i transportbransjen, og med alle de andre oppgaver som er involvert i å drive en bedrift, er det heller ikke en prioritet. Og det kan til slutt bety at du betaler for mye for frakten din. Og hvis du sender pakker til Tyskland, er det som nevnt ovenfor, ofte volumet og ikke verdien å gå for. Dette betyr mer frakt, noe som potensielt betyr større besparelser for deg og din bedrift.

Åpne opptil 82 millioner kunder og send pakker til Tyskland
Det er lett å finne de beste fraktprisene – bare å finne det første og det beste som ligger til grunn for markedet. Men det er også viktig samtidig at kvaliteten er i orden. Derfor sammenligner vi bare priser med de mest anerkjente fraktselskapene, slik at du kan unngå å bekymre deg og få en god opplevelse – hver gang.

Alt du trenger å gjøre er å velge riktig pakke for levering – og heldigvis er det også lett å gjøre her på vår side. Når du har skrevet noen detaljer om pakken din, får du raskt oversikt over de billigste fraktselskapene som leverer til de områdene som er relevante for deg.

Så det blir ikke lettere å utvide horisonten!

Helthjem leverer pakken helt til dørstokken din

HeltHjem sende pakke

Helthjem tilbyr nettbutikker over hele Norge en kostnadseffektiv måte å levere sine produkter på. Det som er unikt med måten helthjem operer på er at de leverer pakken helt til døren. Nettverket til helthjem har levert pakker på døren til tusenvis av husstander siden oppstarten i 2013. De har i dag avtaler med flere hundre Post i butikk om levering av deres produkter.

Helthjem leverer i dag blant annet blader og magasiner, bøker, aviser og til fagpresse. Det unike med helthjem er at de leverer seks dager i uken, dekker 100% av Norges land areal full sporing av alle pakker som leveres helt frem til døren. Det unike nettverket består av Schibsted, Amedia og Polaris dette er noen av Norges største bedrifter for produksjon av aviser og magasiner. Det unike samarbeidet gjør at det kan leveres bøker, blader og magasiner og pakker på rekordfart helt frem til døren 100 % sporbart fra start til slutt.

 Smarte løsninger

Helt siden 1767 har eierne av helthjem båret ut aviser. Helt siden den gangen har de sørget for topp kvalitet og service siden dag en. Denne servicen som de hadde i 1767 er den samme som er i dag. Rask levering av produktet så tidlig som mulig om morgenen, slik at du kan nyte kaffen din med en rykende fersk avis. Vel kanskje det er litt annerledes i dag en det var i 1767 men prinsipper er det samme at avisen skal leveres så fort som mulig etter den har blitt trykt i pressen. I dag leveres det ca. 2 millioner aviser, reklame, blader, bøker og pakker ifra helthjem alene ifra over 200 ulike kunder.

I de siste årene har det blitt investert enormt mye penger i teknologi som gjør at de kan spore pakker lettere, og ikke minst sortere disse raskt og effektivt. Alt dette kommer kundene til gode.

Eier du en nettbutikk er det kjempe enkelt å bli medlem av helthjem, du kontakter de enkelt via deres nettsider som du finner her helthjem.no

Hvordan finne de riktige fraktprisene

Vil du også betale for mye? Det er neppe noe verre enn å finne ut at i løpet av årene har du betalt overpris for et produkt eller en tjeneste. Og etter hvert er det mange ting der du kan spare betydelige summer. Leieavtaler om biler, fast eiendom, mobiltelefoni, forsikring – og nå også frakt.Postnord priser

Frakt har lenge vært et nødvendig onde for mange selskaper, noe som betyr at det i dag er et sjø av virksomhet som kanskje ikke nødvendigvis får de beste prisene på frakten. Derfor valgte vi å gjøre en tjeneste her på pakke.dk, der vi gjør det enkelt å sammenligne prisene på dine leveranser. Enten det er postnord priser eller om det er andre fraktbedrifter du vil sammenligne, gjør vi det enkelt, enkelt og raskt. Alt du trenger å gjøre er å angi leveringsinformasjonen din, og vi vil prøve å sammenligne priser blant de beste fraktselskapene på markedet.

Det er så lett å finne de riktige postnordprisene

Hvis du har en pakke du burde ha sendt, har det vanligvis vært nødvendig å gå direkte til hver enkelt nettside for hvert fraktselskap og deretter gjennomgå de irreversible tabellene. Og så var det fortsatt en prognose – for eksempel varierer prisen sterkt avhengig av om den skal leveres direkte til kunden eller i en pakkeboks.

Send pakke Postnord

Med oss skriver du bare hva dine behov er for frakten, og systemet vårt vil automatisk finne de beste prisene. Og her gjelder ikke bare postnordpriser. Vårt system sammenligner blant de 6 største og mest anerkjente fraktselskapene i Norge – så hvis du kan få leveringen din gjort billigere Postnord sende pakkeandre steder, vil du også automatisk vite dette.

Kvalitet og pris må henges sammen

Nå tror kanskje noen at vi bare er interessert i å få dumpet fraktpriser. Det er definitivt ikke riktig. Og derfor sammenligner vi for eksempel kun priser fra de mest anerkjente selskapene.

Vi har jobbet med frakt i mange år og vet viktigheten og betydningen av å få en god og effektiv levering. Vi er klar over at noen få dollar du har lagret på en forsendelse, raskt kan koste mer penger hvis den riktige tjenesten ikke leveres. Med det sagt tror vi fortsatt at det må være en sammenheng mellom pris og kvalitet. Og vi tror at det er mye penger å spare ved å sammenligne priser igjen og igjen – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er litt best av begge verdener.

Postnord priser

Vi har forsøkt å gjøre det så intuitivt og brukervennlig som mulig å sammenligne priser. Derfor har vi også laget en klar plattform der, som avsender, vi bare angir pakkedata. Men vi vet også at vi aldri kan lage en plattform hvor alle trenger å bli tatt godt vare på. Derfor er vi også veldig glade for å være der for våre kunder – hvis behovet skal være litt mer avansert enn vår kalkulator kan håndtere. Og hvis kalkulatoren spiller ingen rolle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en mer personlig guide.

Her kan du være sikker på at vi alltid er i fokus. Vi favoriserer ikke blant de ulike fraktselskapene og har ingen tilknytning til dem. Det eneste vi er interessert i, er å hjelpe deg som avsender for å få bedre og billigere frakt. Ha det gøy

Hvordan få den billigste når du sender til USA

Siden teknologien blir mer avansert, er verden også mindre. Mange danske selskaper opplever et økende behov for sine varer andre steder i verden, inkludert i USA og Kina. Derfor er det en god ide å undersøke hvordan du får en frakt du kan forvente – og det er ikke for dyrt.

Sende til USA – du må være oppmerksom
En ting er å sende varer til innenlandsk. Gradvis er det mange leverandører på markedet som kan levere en god service til ganske rimelige priser. Men når vi beveger seg utenfor landets grenser, blir det litt mer komplisert. Her er det viktig at du bruker et selskap som håndterer sakene. Ved innsending til USA er det viktig for selskapet å kontrollere regler for toll og hvilke produkter som skal innføres – og under hvilke forhold. Selvfølgelig kan du selv gjøre deg kjent med disse tingene, men du har sikkert mange andre ting å komme inn på.Sende pakke til USA
I tillegg er det viktig at det er en god og tydelig sporing på pakken. Når du sender en pakke så langt unna, er det viktig at du kan telle 100% på tilbakemeldingen du mottar fra systemet, så det er viktig at det fungerer riktig.

Hvordan finne de beste prisene når du trenger å sende pakke til USA
Virkelig mange bedrifter blir overrasket og forvirret når de skal sende til USA for første gang. Hvor innenlands er langt enklere, har internasjonal frakt mange flere muligheter, både når det gjelder type forsendelse, transittider og pakkevekt. For å finne den beste prisen, er det viktig at du kjenner dine behov. Derfor må du vite det;
Transittime
Det spiller ingen rolle hvilken transittid du trenger. Hvis du har en fast avtale med en kunde i USA, vil du kanskje legge til mer strukturerte og planlagte forsendelser. Men hvis du ofte jobber med «her og nå» -prinsippet, er det viktig at fraktselskapet kan levere kort transporttid – til en rimelig pris. Her er det viktig at du som virksomhet oppveier hva du er villig til å betale.
pakken vekt
Mange bedrifter kan tilby rabatter hvis du alltid kan holde pakkene dine innenfor en bestemt vektgrense. Du kan bruke dette med fordel hvis du vet at du har et generisk produktspekter. Hvis du ofte lager skreddersydde varer, må du kanskje lete etter et selskap der det er en mer individuell vektpris.
Noen kan hevde at det er flere ting å kontrollere, og vi vil gi dem helt rett. Imidlertid er de to nevnte tingene klart en av de viktigste tingene å sende utenlands. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å komme inn på hva du skal se etter – men hvis du har spørsmål, vil vi gjerne høre fra deg slik at vi kan finne den beste løsningen for dine behov sammen.