Fedex

Via www.billigpakke.no kan du enkelt bestille billige  FEDEX forsendelser
På forsiden kan du beregne og bestille - da skriver du bare sende og motta informasjon og deretter vil du se prisene på følgende tjenester:.

FEDEX pakker
FEDEX Dispatches
FEDEX etiketter
FEDEX Freight
FEDEX  Express

Etter innnlagt ordre, print og bruk strekkoden på pakken du etiketter

FEDEX priser - enkelt, raskt og billig!

Klikk her for å søke priser: www.billigpakke.no

 

Spar opptil 50% på FedEx Courier levering

FedEx Services
FedEx tilbyr en rekke prioriterte og økonomi tjenester for ethvert budsjett.


FedEx International Priority:
1-5 dagers levering over hele verden
Maks vekt per kolli 68 kg

FedEx International Economy:

2-7 dagers treg levering
Maks vekt per kolli 68 kg

FedEx Freight:

2-7 dag levere. Maks vekt per kolli 1000 kg

FedEx Collection & Delivery
Samling

FedEx tilbyr samme dag samling over det meste av Storbritannia, så vel som sent samling i London og mange urbane områder. FedEx kan levere alt fra små pakker gjennom til store pakker og tunge forsendelser.

Leveranse

FedEx lage 3 leveringsforsøk som standard.?In fleste tilfeller FedEx vil alltid få en signatur ved levering, men for enkelte steder som USA har de en mulighet til å slippe leveranser uten en signatur til en pre-utpekt, leveringsstedet.
Lær mer om innsamling og levering


Toll og International Shipping

Når du sender til eller fra et land utenfor EU, vil forsendelsen bli gjenstand for tollklarering. Billigpakke.no vil hjelpe deg med å produsere de papirene du trenger, hvilke detaljer hva du sender, hvor mye det er verdt, og hvorfor du sender den. Tollvesenet vil gjennomgå dokumentene du sender og bruke dette til å bestemme hvor mye toll og skatt å belaste deg.

Enkelte land, som USA, har strenge importrestriksjoner i forhold til enkelte produkter. For eksempel penner som inneholder blekk krever en toksikologi rapport som skal sendes til FDA, og tekstiler krever en tekstil erklæring, og selvfølgelig noen elementer som parfyme er forbudt å sende som det er brannfarlig og ikke egnet for transport på en kurer fly.

Hvis du sender gaver eller personlige effekter, da noen land gjelder ikke import toll og merverdiavgift dersom varene er under en viss verdi. For eksempel, hvis du sender til USA, gaver under US $ 100 er ikke underlagt noen kostnader.

Det er mye å tenke på når du sender til eller fra et land utenfor EU, og de første trinnene er å lage en liste over hva du sender og hvor mye det er verdt. Vi anbefaler at du anmeldelse av landet vårt informasjonssiden for ytterligere informasjon samt sjekk FedEx ressurssenter eller kontakt oss for råd før levering. Finn ut mer om skikker

FedEx priser og tjenester

Alle Billigpakke.no priser inkluderer alle avgifter. FedEx belaster for avsidesliggende område leveranser og har også en rekke størrelse og vekt relaterte avgifter, så det er viktig at du oppgir nøyaktig bande dimensjoner og vekt når du ber om et tilbud.

Lær mer om tilleggsavgifter
Alle Billigpakke.no priser inkluderer alle avgifter. FedEx belaster for avsidesliggende område leveranser og har også en rekke størrelse og vekt relaterte avgifter, så det er viktig at du oppgir nøyaktig bande dimensjoner og vekt når du ber om et tilbud.

FedEx Tracking
Spore FedEx levering er enkelt med Billigpakke.no, bare skriv din FedEx sporingsnummeret til vår sporing side, og spore pakken i sanntid, uansett hvor det er i verden. Hvis pakken har opplevd en forsinkelse deretter statusen vil vises som 'Exception'

 

 

Pakke Tyskland

 

Feil i inntastning

Korriger feltene markert med rødt for å fortsette

×
Logg på

Inntast din email og ditt passord for å logge inn på siden.

Glemt ditt passord ? klikk her

×
Logg av

Du er nå logget av fra din konto
Det er sikkert at forlate din data

×
Glemt passord

Glemt ditt passord ? klikk her

×
Ny Kunde

 
×
Feil i inntastning
Du har dessverre inntastet symboler eller tegn vi ikke aksepterer. Du må rette eller slette følgende.

×