Cookie politikk

Fedex Priser

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Emballasje
Kg

Priser fra 31 kr,-

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Dette sier våre kunder om oss

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Fedex – hvem, hva og hvorfor?

De aller fleste kjenner til fraktselskapet Fedex. De har vært blant de største på markedet i USA i lang tid – men vet du egentlig hvorfor de er så populære? Her på billigpakke.no går vi alltid langt for å fortelle kundene våre om mulighetene, både på godt og vondt. Derfor har vi laget denne korte artikkelen om Fedex så det blir enklere for deg å vite om dette selskapet er det rette valget for nettopp din virksomhet. 

Hvem er Fedex Norge?

Fedex er et amerikansk firma, men har et verdensomspennende nettverk. Derfor har de også en norsk avdeling så de kan betjene kunder her i landet. Fedex er en av de største fraktselskapene på markedet. De ble notoriske og skulle bli oppfattet av mange som pionerer innenfor bransjen da de oppfant det første sporingssystemet. Egentlig lagde de det for å sørge for å kunne spore pakker som ble mistet underveis, men det er etter hvert blitt raffinert til å kunne gi både avsendere og mottagere en større grad av innsikt i pakkene deres og er nå ansett som en form for tjeneste – en tjeneste som mange andre virksomheter har tatt til seg.

En annen ting Fedex også er kjent for, er at de i mange år har vært i stand til å tilby dag-til-dag-levering på tvers av landegrenser. Dette kan de fordi de har sine egne transportruter innenfor både luftfrakt og veigods. På denne måten kan de raskt komme seg fra land til land og gi brukerne og kundene sine service i særklasse.

Hvor finner jeg de beste FEDEX-prisene?

Når du skal sende pakker med Fedex, er det naturligvis alltid en god idé at å se deg grundig om så du er sikker på å få de beste prisene. Her på vår side kan du være sikker på at du alltid får de korrekte prisene. Vi arbeider ikke med foreldede prislister, men sammenligner priser fra gang til gang. På denne måten er du som kunde hos oss sikret at du alltid har de gjeldende prisene så du får den rette informasjonen du trenger til å kunne treffe den beste slutningen for deg og din virksomhet.  

 

Vi gjør alltid vårt beste for at våre kunder skal få den beste behandlingen og de beste prisene. Derfor vil du også legge merke til at vi er upartiske i vår tilgang til prisene. Det eneste du må gjøre er å taste inn hva ditt behov her. Så skal vi ta oss av resten. Det betyr at du alltid er sikker på å få en reell sammenligning som du faktisk kan bruke til noe.

 

Hvilke ytelser får du hos Fedex?

Som nevnt tidligere, får du hos Fedex en lang rekke forskjellige ytelser. Du får et genialt sporingssystem og her kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Det kommer direkte fra pionerene i bransjen har bare blitt bedre i løpet av mange års utvikling. Dessuten får du mange års ekspertise innenfor en lang rekke fagområder. Blant annet kan du alltid få rask og billig innenriks kurerservice og levering, men hvis behovet er til et bredere publikum, er det også mulig å få dag-til-dag-levering innenfor Europas grenser. Eller hva med å kunne levere varer til dine kunder i Kina og resten av Asia på kun 2 dager?

Én av de tingene som kjennetegner Fedex er at de er raske. Veldig raske. Og det kan styrke imaget til virksomheten din når varene dine kommer raskt frem. Både overfor kunder og leverandører betyr det i høyere grad mer og mer at man raskt får frem dokumenter og pakker, til tiden.  

Danmark og Sverige

Her kan du send pakke med Fedex Danmark eller skicka paket Fedex Sverige

 

USA

Shipping with Fedex in the US. Search and compare Fedex shipping rates and book online

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+