Cookie politikk

UPS Priser

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

UPS ble grunnlagt i Amerika under navnet The American Messenger Company, men har siden blitt kjent som United Parcel Service og blitt et stort leveringsselskap i hele verden, ikke bare USA. Faktisk er de større en både DHL og FedEx målt i årlig inntjening. UPS er primært kjent for sine leveringer med budbil, men de tilbyr også internasjonal frakt med fly eller båt.

Du sender kanskje ikke pakker så ofte, men når du gjør det, vil du antagelig ønske å ha en intuitiv, responsiv og effektiv opplevelse. UPS tjenester er alt du trenger for å sende hjemmefra eller fra et Access Point i nærheten, og deretter spore og administrere pakken mens den er under transport. Du kan enkelt planlegge leveranser eller henting, fange opp en pakke underveis hvis planene dine endres, og til og med få tips og triks for pakking og forsendelse. UPS kan levere pakken din trygt og pålitelig til destinasjonen sin.

UPS Access Point leveringer

UPS har en rekke steder hvor du kan både hente og sende pakker fra. Dette er lokale kiosker, butikker og andre bedrifter som UPS samarbeider med. Det som er så fint med et såkalt Access Point er du vet at pakken din alltid er trygg før du kommer å henter den, og du kan også hente den akkurat når det passer deg. Hvis du ikke er hjemme på tidspunktet for levering er dette en veldig tygg og enkel måte å motta en pakke, og det er også en praktisk måte å gjøre det på dersom du trenger å sende en pakke med UPS. UPS posten blir værende på nærmeste Access Point til du kommer for å hente den.

UPS Express

UPS har mange ulike internasjonale og nasjonale sendingstjenester, en av de kanskje mest kjente er ups express. Dette er som navnet tilsier en tjeneste for ekspress leveranse av pakker. Dersom du for eksempel skal sende en pakke fra Norge til et annet land i Europa kan du få denne levert neste dag med ups express, og UPS pakker kan leveres til utlandet, Nord-Amerika, Kina og Midtøsten på bare 2 dager. Disse tidene gjelder også andre veien, noe som betyr at du kan motta din pakke fra Kina på bare 2 dager. Interne leveranser i Norge leveres innen en ukedag, som oftest innen klokken 12. ups express inkluderer tjenester som intern fortolling og tilbakebetalingsgaranti på tidsbestemte tjenester. Andre tilleggstjenester som for eksempel leveringsbevis eller leveranse på lørdager er også tilgjengelig. 

UPS Standard

UPS Standard er en tjeneste som passer bedre når økonomi også skal med i beregningen, ikke bare en rask leveranse. Det er kanskje ikke overraskende at leveringstidene blir noe lengre med denne tjenesten, men prisen blir også lavere. Dette er den beste tjenesten for deg som bare ønsker en enkel, billig og pålitelig dør-til-dør-leveranse for pakker som ikke haster like mye. Med UPS Standard tjenesten vil leveranser til flere steder i Europe kunne ta mer enn 3 dager, noe som er ganske mye tregere enn USP Express, men fortsatt ikke så ille mesteparten av tiden. Selv om dette er en dør-til-dør tjeneste er det selvfølgelig mulig å hente USP posten på et Access Point i stedet dersom det passer bedre.

UPS pris

Som med alle leveringsselskap kan prisen på UPS variere veldig. UPS pris er avhengig av blant annet faktorer som hvor i verden pakken skal sendes til, størrelse og vekt på pakken, og ikke minst hvilken tjeneste du velger. Som nevnt tidligere vil for eksempel UPS Standard være billigere enn ups express (men a lengre tid). Det finnes også en rekke andre alternativer med varierende pris. Hovedregelen er selvsagt at dersom du ønsker pakken levert tidligere vil det koste mer penger, dersom du vil sende en stor pakke vil det også koste mer penger, og dersom du vil sende en lang distanse går også prisen opp. Ganske selvforklarende. For en nøyaktig pris bør du enten prøve å bestille en leveranse fra UPS, eller sjekke ut en av priskalkulatorene for UPS pris som finnes på nettet.

Bestill UPS leveranse på nett

Når man skal sende en pakke er det veldig greit å kunne betale for alt på nett. Det kan man også gjøre med UPS. Å bestille etiketter fra USP på nett for å sende en pakke er veldig enkelt. Etter du har bestilt etiketten er det opp til deg om du ønsker å levere pakken til nærmeste Access Point eller bestille henting på døren. UPS Standard er en enkel måte å sende pakker på som kommer med dør-til-dør-leveranser, så det kan være en god kombinasjon med bestilling av leveranse på nett. UPS kommer til deg med budbil for å hente pakken og vil deretter frakten den til døren til mottaker, eller et Access Point hvor mottaker kan hente pakken. Du trenger nærmest ikke å gjøre noe annet enn å bestille og betale på nett.

Spor UPS posten enkelt på nett eller SMS

Uansett om du bare sender en enslig pakke innimellom, eller om du sender store mengder pakker til kunder er det veldig enkelt å holde kontroll over alt med sporing fra UPS. Du går bare til nettsiden til UPS og skriver inn sporingsnummeret ditt, faktisk kan du skrive inn hele 25 sporingsnumre etter hverandre og få opp alle sammen samtidig. Du kan også logge inn for å se alle pakkene du nylig har sporet, dermed slipper du å skrive inn sporingsnummeret hver gang du vil ha en oppdatering på hvordan det går med leveransen. Dersom du vil gjøre det enda lettere kan du også skru på SMS-oppdateringen den første gangen du sporer en pakke, da blir du varslet om viktige hendelser på pakken reise mot destinasjonen. Det blir ikke enklere enn sporing på SMS.

Konklusjon

Totalt sett er UPS definitivt et leveringsselskap som bør vurderes neste gang du skal sende en pakke. De er praktiske og enkle å forholde seg til med både dør-til-dør-leveranser og Access Points, og leveringstiden er svært lav. Selv om det er et ekspressleveringsselskap kan man også bruke UPS Standard for å få en lavere pris dersom leveransen ikke haster.

Via Billigpakke.no kan du enkelt bestille billige ups express forsendelser



På forsiden kan du beregne og orden - du skriver bare du send pakke UPS og motta informasjon og umiddelbart vil du se prisene på følgende tjenester:.

UPS pakker 

UPS Norge

UPS Priser

UPS etiketter

UPS Freight

ups express

 

UPS Danmark og Sverige

Her kan du sende pakke med UPS Danmark eller skicka paket UPS Sverige

UPS USA

Ship UPS domestic in the US with Coolparcel.com or ship UPS international

----

Etter ordre print og bruke strekkode på etiketter

UPS priser - sende pakke UPS - enkelt, raskt og billig!

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+