Cookie politikk

Sende pakke til utlandet med UPS

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Å sende en pakke til utlandet kan være en utfordring, spesielt når det kommer til å finne en pålitelig og effektiv leverandør. Heldigvis er UPS en av de mest pålitelige og anerkjente leverandørene når det kommer til å sende pakker til utlandet.

UPS tilbyr en rekke tjenester for å sende pakker til utlandet, inkludert UPS Worldwide Express, UPS Worldwide Expedited og UPS Worldwide Saver. Disse tjenestene gir deg muligheten til å sende pakker til over 220 land og territorier over hele verden.

Når du skal sende en pakke med UPS til utlandet, er det viktig å være oppmerksom på priser og fraktalternativer. UPS priser for å sende pakker til utlandet varierer avhengig av vekt, destinasjon og leveringshastighet. Det er viktig å sjekke priser og alternativer før du sender pakken din for å sikre at du får den beste prisen og den mest effektive leveringsmetoden.

UPS tilbyr også en rekke verktøy og ressurser for å hjelpe deg med å sende pakker til utlandet. Du kan bruke UPS' nettbaserte fraktkalkulator for å estimere priser og leveringstider, og du kan også spore pakken din i sanntid ved hjelp av UPS' sporingstjeneste.

Når du sender en pakke med UPS til utlandet, kan du være trygg på at den vil bli levert til destinasjonen din på en trygg og effektiv måte. Med UPS' omfattende nettverk og erfaring innen internasjonal frakt, kan du være sikker på at pakken din vil bli levert i tide og i god stand.

UPS priser til Utlandet:

UPS priser til Utlandet Vekt Pris
Sende UPS til England 1KG NOK535
Sende UPS til Canada 2KG NOK825
Sende UPS til Finland 3KG NOK475

1. Hvordan sender jeg en pakke med UPS til utlandet?
For å sende en pakke med UPS til utlandet, må du først opprette en konto på UPS sin nettside eller her på Billigpakke.no. Deretter kan du velge å sende pakken fra en UPS-butikk eller bestille henting av pakken hjemme hos deg selv. Du må fylle ut en fraktetikett og betale for frakten. Pakken vil deretter bli sendt til mottakeren i utlandet.

2. Hvor lang tid tar det å sende en pakke med UPS til utlandet?
Tiden det tar å sende en pakke med UPS til utlandet avhenger av flere faktorer, som destinasjon, størrelse og vekt på pakken, samt valgt fraktmetode. UPS tilbyr ulike fraktalternativer med forskjellige leveringstider, fra ekspresslevering på 1-3 dager til standardlevering på 5-7 dager.

3. Hva koster det å sende en pakke med UPS til utlandet?
Prisen for å sende en pakke med UPS til utlandet avhenger av flere faktorer, som destinasjon, størrelse og vekt på pakken, samt valgt fraktmetode. Du kan få en prisestimat ved å bruke UPS fraktkalkulator på nettsiden her. Prisen inkluderer også eventuelle tollavgifter og andre avgifter som kan påløpe. Du kan se UPS Express priser her!

4. Hvilke land kan jeg sende en pakke med UPS til?
UPS tilbyr frakt til over 220 land og territorier over hele verden. Du kan sjekke om landet du ønsker å sende til er inkludert i UPS sitt nettverk ved å bruke deres nettside eller kontakte kundeservice. Det kan være ulike krav og begrensninger for frakt til ulike land, som tollavgifter og dokumentasjon.

Så hvis du trenger å sende en pakke til utlandet, kan du stole på UPS for å gi deg den beste tjenesten og de beste prisene. Sjekk ut UPS' nettsted i dag for å finne ut mer om deres internasjonale frakttjenester og priser.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+