Cookie politikk

Pakke til utlandet

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Sende pakke til utlandet - Enkelt og billig ...

Har du behov for å sende pakke til utlandet? Da kan vi hjelpe deg! Enten du trenger å sende en viktig pakke til Europa, Kina eller et tredje sted, da kan vi håndtere forsendelsen for deg. Billigpakke.no tilbyr billig frakt til utlandet og bringer raskt pakken fra A-B. Vi leverer pakker fra Norge til resten av verden, både for private og næringsliv, og leverer innen 3-5 dager. Vi leverer kvalitet under transport, og jobber for å gjøre det enklere for deg å sende pakker til utlandet. Når du sender din pakke til utlandet med oss, garanterer vi deg at den kommer frem i god tid. Vi tilbyr deg enkel, trygg og billig transport av brev, pakker og paller til utlandet. Det kan for mange være skremmende og spesielt kostbart å sende til utlandet, men vi sender til utlandet uten problemer. Vi kan også sende penger til utlandet billig og raskt, du kan alltid stole på oss. Vi jobber for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker til utlandet, uten problemer, vi sender daglig flere hundre pakker rundt om i verden.

Send pakken din utenlands 

Når du sender med oss via vår nettside, vil vi kunne se og samle pakkene på hjemmesiden din, det betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakkene. Uavhengig av størrelse og vekt, henter vi pakkene på dørstokken din uten å kreve noe av deg. Etter at forsendelsen registreres i vårt system vil pakkene til utland bli sendt umiddelbart. Vi garanterer deg at pakkene kommer frem i tide og i samme tilstand som når du sendte dem til oss! Vi transporterer forsendelsen til utlandet trygt fra avsender til mottaker, og leverer pakkene på døren til mottakeren med et smil.

Hvordan bestiller jeg ? 

Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter frakt kostnaden for din spesifikke forsendelse til utlandet. Bare gå til vår hjemmeside, fyll ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn pakkens dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge den pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter som kan skrives ut og festes på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, så ordner vi resten. Det er bare et spørsmål om tid før pakken ankommer den valgte mottakeren. Vi transporterer forsendelsen utlands trygt fra avsender til mottaker, og leverer pakken på døren til mottakeren med et smil. Du sparer både tid og penger!

Sende pakke til utlandet i Danmark og Sverige

Her kan du send pakke til udlandet i Danmark eller skicka paket utomlands i Sverige

Vi gjør det enkelt for deg 

Hvis du ikke er vant til å sende pakker til utlandet og føler deg usikke ,kan du være trygg på at vi må kontakte deg hver 24 time. Har du noen ubesvarte spørsmål, vil vi gjøre vårt beste for å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss på vår telefon +47 815 03 871 eller du kan sende oss en e-post (kontakt@billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.

 

sende pakke til utlandet
send brev
sende brev til utlandet
send penger til utlandet
sende pakker til utlandet
utlandet
send pakke til utlandet
send brev posten
pakke til utlandet
posten utland
posten leveringstid pakke
sende pakke utland
sende pakke utlandet
sammenligne land
hvordan sende brev
prime exprès fra utland
post til utlandet
sende post til utlandet
posten porto brev

 

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+