Cookie politikk

Postnord priser - søg og bestill

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Sende pakke med Postnord

Postnord er et samarbeid mellom de svenske og danske myndighetene som altså har slått sammen sine posttjenester til et enkelt selskap kalt PostNord. PostNord er blant de mest populære selskapene for frakt og levering i hele Norden, blant annet når det gjelder "Sende pakke med Postnord" i Danmark og "Skicka paket Postnord " i Sverige. I Norge har vi fortsatt Posten Norge som vår statlige posttjeneste, men det betyr ikke at PostNord ikke har fått en betydelig markedsandel i det norske markedet også.

Sende pakke med Postnord

Man kan sende omtrent en hvilken som helst pakke med Postnord, når det gjelder frakt eller levering er det svært få pakker Postnord ikke kan hjelpe med. Når det er sagt er det ulike prisklasser for tyngre pakker enn på de aller letteste som er betydelig billigere, og det er også flere andre alternativer du må ta stilling til når du bestiller frakt eller levering av en pakke.

Postnordhjemmelevering av pakker

Postnord tilbyr levering rett i postkassen til mottaker dersom pakken er liten nok, dette kan være mer praktisk enn å gå til et utleveringssted for de aller fleste. For større pakker kan det i noen tilfeller også være aktuelt med hjemmelevering hvorPostNord ringer på døren med pakken din. Dette er spesielt nyttig om det er en sensitiv pakke som må signerer for, eller dersom rask leveranse er viktig.

Priser for levering av pakker med Postnord

Postnord har en lang og detaljert prisliste som inneholder relevant informasjon om blant annet fraktpriser, takster og online porto. Prislisten kan være litt vanskelig å forstå dersom du er ute etter noe spesifikt, så det er ofte bedre å bare trykke seg fram på nettsiden å se hva prisen blir rett før du betaler. Når man trykker på "send pakke" kommer det opp 3 alternativer med ulike priser. En liten pakke (<3kg) koster i utgangspunktet 79 kr, medium (<10kg) koster 119 kr, til slutt koster den store pakken 199 kroner og gjelder for opptil 20 kg. Husk at dette bare er grunnleggende priser for pakken, det kan imidlertid også være andre gebyrer som blir lagt til prisen senere.

Postnord pris kalkulator

Hos Postnord er det ingen tradisjonell pris kalkulator dessverre, men du får muligheten til å se prisene enten i prislisten eller når du setter sammen en bestilling ved hjelp av for eksempel online porto pakken. Når du velger ting som for eksempel størrelse på pakken på nettsiden vil delsummen din automatisk oppdatere seg slik at du har oversikt over hvordan de ulike alternativene påvirker prisen.

Postnord online porto på pakker

Online porto på pakker er veldig praktisk da det lar deg betale for fraktkostnadder og lignende på nettet, dermed slipper man å fysisk gå på et postkontor å få tak i frimerker eller lignende. Her får du også en fin oversikt over prisen på de ulike tjenestene. Du bestiller alt online og får en kode du skal plassere på pakken, dette blir et bevis på at du har betalt, litt som et frimerke, men mer praktisk. Spesielt for store pakker er frimerker litt upraktisk da man gjerne trenger mange av dem.

Postnord leveringstid på pakker

Når det gjelder leveringstider er Postnord mer fleksible enn de fleste, for en vanlig leveranse til en postkasse i Norden kan det typisk ta omtrent 4-7leveringsdager, men de tilbyr ofte også raskere alternativer. I mange tilfeller kan du skaffe deg leveranse samme dag, men dette koster selvfølgelig ekstra. Slik fleksibilitet er helt supert for brukerne av Postnord.

Postnord for bedrift

Postnord tilbyr tjenester til bedrifter i tillegg til private. Deres mange bedriftstjenester dekker behov for både små, mellomstore og store bedrifter i hele Norden. I tillegg til frakt som er hovedproduktet har de også flere andre nyttige tjenester for bedrifter som for eksempel kunderådgivning, partigods og mer. Det er også mange andre konkurrerende posttjenester for bedrifter i likhet med i privatmarkedet. Det er en bransje med internasjonal konkurranse, og det betyr at Postnord må levere topp kvalitet tjenester for å holde seg konkurransedyktig.

Postnord sporing av pakke

Tracking eller sporing er svært nyttig for pakker. Du vet aldri når noe skjer og du trenger å kunne spore pakken din, og dessuten er det alltid greit å kunne følge med uansett om noe skjer eller ikke. Dersom du ønsker et sporingsnummer vil det i noen tilfeller kunne bli litt dyrere, mens enkelte pakker kommer med sporingsnummer automatisk.

Postnord pakkeshops

Postnords pakkeautomater, noen ganger kalt pakkeshops, er et alternativ til bemannede postkontor. Du vil kunne bruke pakke automatene til både innlevering av pakker som skal sendes, og et sted å hente utlevering av pakker helt automatisk. Disse pakkeautomatene finnes rundt i hele Norden og vil ofte være nærmere en det lokale postkontoret, derfor kan det lønne seg å få pakken levert til en slik pakkeautomat. Dersom du skal hente en pakke trykker du bare på "Udlevering", og for å sende en pakke trykker du på "Indlevering", enklere blir det ikke. Dette er også flere andre postselskaper som har tatt slike pakkeautomater aktivt i bruk den siste tiden.

 

postnord
postnord sporing
postnord sende pakke
postnord pakkeautomat
nord post
posten porto
nordpost
post nord
postnord my pack
postnord leveringstid
postnord chat
postnord norge
sende sykkel med posten
norpost
sende pakke postnord
postnor
kontakt post nord
postnord pris
post nord sporing
postnord priser
post nord pris
post nor
postnord bodø
postnord send pakke
postnord mypack
norpost no
hvor mye koster det å sende pakke
mypost nord
postnord no
Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+