Cookie politikk

Bring - Søk priser og bestil

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Bring

Bring er et nordisk selskap som tilhører posten Norge Group, har 6000 ansatte og jobber med å levere pakker, post, varer og bud til både bedrifter og enkeltpersoner. De fokuserer sterkt på å redusere miljøbelastningen og tar sikte på å bruke kun fornybar energi for transport fra 2025.

Hvordan sender du en pakke med Bring?

Du kan sende pakker og andre forsendelser med Bring som forretningskunde. Bring har 1400 leveringspoeng i pakker, men tilbyr også hjemme levering og levering direkte til mottakerens postkasse. Når pakken er klar mottar mottakeren en avi med brev, post eller sms. Innenfor Norden leveres alle pakker innen 1-4 dager.

Danmark og Sverige

Her kan du sende pakke med Bring Danmark eller skicka paket Bring Sverige

Hvilke forskjellige fraktmuligheter tilbyr? Bring sporing?

Mail: Bring kan levere post fra organisasjoner, bedrifter og foreninger til utenlandske mottakere. Dette kan for eksempel være om fakturaer, varer eller reklame. En tilbuds forespørsel for å finne ut hvilke priser som gjelder kan gjøres på Brings nettsted.

Pakke: Pakker som skal sendes til privatpersoner kan enten leveres til et leveringssted, til mottakerens postkasse eller som hjemlevering. I de store byene kan pakkene vanligvis leveres samme dag. Hvis du sender pakker i Norge, er de alltid sporbare, slik at du kan holde oversikt over hvor forsendelsen er.

Pakke og paller: Hvis du ønsker å sende pakker eller paller til andre selskaper, er grensene 35 kg for pakker og 750 kg for en pall. Pickup er inkludert i prisen, og i Norge leveres pakken vanligvis dagen etter hentingen. pallene leveres innen 1-3 virkedager i Norge. Du kan sende et tilbud direkte på Brings nettside for å finne ut hvilke priser som gjelder for varene du vil sende.

Bud og ekspresstilbud: Tilbyr tilbudstjenester med bil, motorsykkel eller sykkel i noen av Norges største byer. Så blir forsendelsen levert fra dør til dør på bare noen få timer. Hvis det er uopsettelig å sende forsendelsen, kan du velge ekspresbud med bil eller fly. Så blir det levert samme dag i Norge, og neste dag til Europa og resten av verden. Du kan bestille ekspresbud direkte på Brings nettside og betale for forsendelsen med kort.

Andre tjenester

Når du sender pakker med Bring, kan du få dem levert om kvelden og helgene til litt høyere priser. Bring tilbyr også smarte tjenester som montering og installasjon av hjemmelevering mot en ekstra kostnad. Det er også mulighet for mottakeren å returnere varen fra hjemmet.

Hvis du skal sende verdifulle varer, er det viktig å forsikre dem, og du kan kjøpe en forsikring for å få full kompensasjon hvis varen skulle gå tapt eller skadet. Ta også med Cash On Delivery-tjenesten, der mottakeren betaler for varen ved levering.

om varan skulle komma bort eller skadas. Bring erbjuder även tjänsten Cash On Delivery, där mottagaren betalar för varan vid leverans.

 

bring sporing
bring no
sporing bring
bring posten
når blir post levert
bring retur
bring bedrift
bring
bring hjemlevering
pakke i postkassen
bring no sporing
Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+