Cookie politikk

DHL Priser

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Merk: Billigpakke.no selger DHL Express-forsendelser gjennom underleverandører og ikke direkte via DHL!

Da DHL ble grunnlagt i 1969 ville det nye selskapet bruke budbringere om bord på vanlige flyvninger. Rett å slett hverdagspassasjerer som fraktet DHL-pakker sammen med sin vanlige passasjerbagasje. Denne metoden resulterte i en raskere leveringstid, ettersom tollklarering og sikkerhetskontroll for passasjerer ikke tok like lang tid som innsjekkingstidene for last. I dag er DHL et datterselskap av den internasjonale giganten Deutsche Post.

Send pakke i Norge & Utlandet med DHL

Når man skal sende pakke i Norge eller i Utlandet med DHL er det som oftest divisjonen DHL Freight som sørger for å bringe pakken din trygt fram. Når det er sagt er DHL kjent som et ekspressleveringsfirma, så det er mulig å ta i bruk DHL Express Norge divisjonen for å få raske leveringer til Norge eller resten av verden.

Priser for forsendelse med DHL - privatperson og selskap

DHL har ikke faste prislister som gjelder for alle DHL pakker, ettersom de er et selskap som leverer en rekke ulike leveringstjenester over en rekke geografiske områder er dette helt naturlig. Derfor må du gå til nettsiden til DHL og oppgi detaljer om forsendelsen for å få et pristilbud på levering av din DHL pakke. Dersom du er et selskap som for eksempel trenger faste leveranser hver uke vil du kunne få en mer fordelaktig pris. DHL Norgepriser kan variere veldig, men som et ekspressleveringsfirma er de ofte litt dyrere en enkelte andre alternativer.

Express Worldwide DHL - Send pakke til utlandet med DHL

DHL er som kjent en av de store internasjonale leveringsselskapene, og vil derfor fungere minst like bra for å gjøre internasjonale leveranser som lokale leveranser i Norge. Deres Global forwarding tjeneste er uten sidestykke og lar den enkelt sende pakker på tvers av landegrenser.

Bestill DHL etiketter / label

Å bestille DHL etiketter fra DHL er veldig enkelt, du kan gjøre det på nett. Etter du har bestilt etiketten kan du velge om du vil levere pakken til nærmeste dhl service point eller bestille henting. DHL Norge bestille henting tjenesten er den enkleste måten å sende pakker på; DHL kommer til deg for å hente pakken og vil deretter frakten den til sin destinasjon. Du trenger nærmest ikke å gjøre noe annet enn å bestille etiketten. Bedrifter kan ofte få tilsendt en mengde etiketter til redusert pris slik at de alltid har en etikett klar uten at de trenger å bestille en ny etikett hver gang de skal sende en pakke.

Returetikett DHL

Noen ganger har man behov for å returnere pakke DHL. Dette er veldig enkelt med DHL. Ofte vil en returetikett følge med forsendelsen slik at du ikke en gang trenger å skaffe en etikett for å returnere pakken, og hvis ikke så er det likevel ikke noe problem å bestille en returetikett dersom du trenger det. Ta først kontakt med avsender av pakken for å forsikre deg om at det er nødvendig å returnere pakken, ofte kan man finne andre løsninger.

DHL service points

Et DHL service point er et sted du kan gå for å hente eller levere pakker til DHL. I mange tilfeller vil DHL kunne både hente og levere pakker rett på døren, men noen ganger er det mer praktisk å kunne hente pakker på et service point. Spesielt hvis du ikke er hjemme når pakkeleveringen foregår.

Å la pakken ligge utenfor huset er risikabelt, og det er mye mer betryggende å vite at den er trygg på ditt lokale DHL service point. Disse er ofte (men ikke alltid) plassert i en kiosk som for eksempel Narvesen. Du finner nesten garantert et service point i nærheten av deg.

Hva står DHL for?

Da selskapet ble grunnlagt i 1969 var det tre grunnleggere som var helt sentrale. Dette var Adrian Dalsey, Larry Hillblom og Robert Lynn. Det er også her navnet DHL kommer fra, det er forbokstaven i hvert av etternavnene til de tre grunnleggerne. Mange tror at forkortelsen står for noe beskrivende, for eksempel kan D stå for "Delivery" eller "Deutsche", men slik er det altså ikke. Dette er grunnen til at du alltid bare vil se folk kalle selskapet for DHL.

DHL Leveringstider

Leveringstidene til DHL kan selvsagt variere veldig basert på hvilket land du sender til, men også faktorer som pågang, værforhold eller tollklareringer. Hovedregelen er 2-3 dager når du sender innenlands eller til naboland, mens internasjonale avstander i noen tilfeller kan ta nesten 3 uker. Aktivitets nivået på DHL lørdag og DHL søndag er redusert i forhold til ukedager, for eksempel vil ikke en pakke leveres hjem til deg på en søndag. Når det er sagt er det ikke uvanlig for pakken din å være i bevegelse selv på lørdager og søndager. Leveringstiden til DHL er vanligvis oppgitt i antall dager, ikke antall arbeidsdager, men dersom leveringsdatoen din faller på en søndag får du i stedet pakken levert neste arbeidsdag (altså mandag i de fleste tilfeller.

DHL Danmark og Sverige

Her kan du sende pakke med DHL Danmark eller skicka paket DHL Sverige

DHL USA

Here it is possible to ship with DHL within and from the US

DHL Priserx

Land Vekt Pris
Sende DHL til Nederland 1KG NOK695
Sende DHL til Spania 2KG NOK1695
Sende DHL til Belgia 3KG NOK965
Sende DHL til Frankrike 5KG NOK1365
Sende DHL til Italia 10KG NOK1805
Sende DHL til USA 2KG NOK1085
Sende DHL til Kina 3KG NOK1241
Sende DHL til Sverige 5KG NOK595
Sende DHL til Tyskland 1KG NOK832
Sende DHL til Polen 4KG NOK1196
Sende DHL til Danmark 5KG NOK592 

 

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+