Cookie politikk

UPS Norge - søk priser

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

UPS Norge

Med UPS Norge kan du sende pakker og andre forsendelser både innenfor landets grenser og utenriks. UPS er i grunnen et amerikansk transport- og logistikkselskap. Siden 1976 har de også vært virksomme i Europa, og siden 1991 har de vært lokalisert i Norden.  Med et hovedkontor i Oslo og en mengde ombud og terminaler utplassert over hele landet, er UPS Norge en veletablert leverandør av transporttjenester der tilbudene ligger i konkurranse med både PostNord og andre internasjonale fraktselskaper. Både som privatperson, småbedrift og storbedrift kan du finne løsninger blant disse tilbudene for dine forsendelsesbehov, det være seg om du skal sende innen- eller utenriks.

Utbudet hos UPS innebærer mange tjenester innen både standardleveranse, ekspress og frakt. For den mest økonomisk gunstige leveransen finnes UPS Standard. Dette er en dagsspesifikk tjeneste som leverer fra dør til dør til adresser innenfor EU, Lichtenstein, Norge og Sveits, med varierende leveringstid avhengig av avsender- og mottakeradresse. En lignende variant er UPS Expedited, som i stedet sender utenfor Europa til over 200 land og områder. Som de billigste og minst raske av UPS’ tilbud er disse to utmerkede alternativer for forsendelser som ikke haster eller om du behøver å spare inn på budsjettet.

For raskere leveranser finnes i stedet deres diverse ekspresstjenester, som alle strekker seg globalt. UPS Express leverer mellom formiddagen og ettermiddagen etter bestilling, avhengig av strekning. Et mer økonomisk alternativ er UPS Express Saver som leverer innen 1-3 virkedager, avhengig av strekning. I tillegg finnes også den ekstra raske tjenesten UPS Express Plus der pakken ankommer allerede kl. 9:00 neste arbeidsmorgen innenfor Europa og samme tid andre arbeidsmorgen for USA, Canada og Asia. 

 

Ved større forsendelser finnes to ekspresstjenester for frakt. UPS Worldwide Express Freight sender paller fra og til omtrent 50 land og områder. Forsendelsen ankommer innen dagens slutt om den veier under 70 kg, ellers innen 1-3 virkedager. Premium-varianten innenfor denne tjenesten er UPS Worldwide Express Freight Midday som leverer palleforsendelser innen kl. 12:00 eller kl. 14:00 til utvalgte plasser i over 30 land og områder.

Mange av disse tjenestene leverer direkte fra dør til dør, men i andre tilfeller sendes pakken fra og til UPS’ ombud, kalt Access Points. UPS Norge har Access Points utplassert over hele landet på diverse lokale steder der pakken enkelt kan leveres og hentes ut. Fraktforsendelser kan i sin tur leveres inn og hentes ut hos et Worldwide Express Freight Center. Disse sentrene holder til nær flyplasser og er fullt bemannede for assistanse. 

UPS Norway

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+