Cookie politikk

1. Først bestiller du UPS adresselapp HER

UPS Accesspoint

 

2. Finn UPS pakkeshop HER og innlever din UPS forsendelse

UPS postkontor

UPS er et internasjonalt fraktselskap, som er et glimrende valg til mange typer af forsendelser. Hvis du skal sende eller hente en pakke så er det en god sjanse for, at du skal forbi en UPS pakkeshop - eller UPS Access Point som de selv kaller det. Her får du et overblikk, sli at du er klar til å sende med UPS.

Finn den nærmeste UPS pakkeshop

Det er forholdsvis lett å finne et sted, hvor du kan innlevere pakker til UPS. De har nemlig lokasjoner i nesten hele landet, hvor det er mulig å sende og hente pakker. Normalt ligger UPS pakkeshops i lokale firmaer og forretninger, som har valgt å sammarbeide med dem. Det er flest UPS AccessPoints i de søtrste Norske byene, men generelt er de fint fordelt utover landet.

Du kan få et raskt overblik ved å besøke UPS’ egen hjemmeside, hvor de har et kart over alle deres lokajoner. Du kan inntaste ditt postnummer og finne den pakkeshop, som er nærmest deg.

Hvis du kjøper adresseapp hjemme i fra, kan du møte opp i shoppen og avlevere pakken - det er alltid det letteste. Hvis du selv skal hente en pakke, så møter du også bare opp, men du må ha med personlig legitimasjon og pakkenummer.

Du kan også levere pakken til sjåfør

Du har også en annen mulighet, hvis du skal sende en pakke med UPS. De tilbyder at du kan levere din pakke til en hvilken som helst UPS-sjåfør, så lenge den er forutbetalt. Det er altså ikke nødvendig å finne en pakkeshop, hvis du har mulighet for at finne en sjåfør å levere forsendelsen til.

Du kan også bestille avhentning hos UPS. Det betaler du for i samme omgang som du betaler for din adresselapp - så kommer en UPS-kurer hjem til deg for å hente din forsendelse. Enkelt og greit, men koster litt ekstra. Men med at en sjåfør henter pakken på valgt adresse, betyr det at pakken kommer raskt inn i transportsystemet.

Bestill UPS adresselapp online

Hvis du vil klare tingene så forst som mulig, så er det best å bestille adresselapp fra UPS online. Det kan nemelig bli gjort hjemme i fra, og det gjør allting mye lettere.

Billigpakke.no har en beregner hvor du får pris på din forsendelse. Du skal bare inntaste noen informasjoner om pakken, samt hvor den skal. Efterfølgende får du priser fra UPS og andre selskaper - velg din foretrukne løsning, betal for adresslappen, også er du klar til å levere pakken!

 

ups accesspoint
ups access point

 

 

 

 


Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+