Cookie politikk

1. Først bestiller du Bring adresselapp HER

Bring postkontor

 

2. Finn Bring pakkeshop HER og innlever din Bring forsendelse

Bring postkontor

Det har blitt mange forskjellige selskaper som gradvis går inn på fraktmarkedet. Internett-handel øker år etter år, noe som betyr at markedet er attraktivt for mange fraktselskaper.

For deg som trenger å sende en pakke, er det veldig bra da det betyr at det er stor konkurranse for å kunne levere den beste servicen til den billigste prisen. I denne artikkelen må vi se på en av leverandørene du kan sende din pakke med i Norge, nemlig firmaet Bring.

Bak Bring

Logistikkfirmaet Bring ble etablert i 2008 av posten i Norge. I dag har Bring tilstedeværelse i hele Norden, og det er ca. 6000 ansatte i Bring. Det er dermed en stor aktør på det nordiske fraktmarkedet.

Bring håndterer både pakkepost og større fraktoppgaver og for både privatpersoner og bedrifter. Bring er et selskap som går veldig mye opp i et rent og sunt miljø. I praksis betyr dette at Bring har satt ambisiøse klimamål, som at selskapet skal ha gått helt over til fornybar energi i 2025. Dette gjelder både Bring sine biler og bygninger. Selskapet er derfor veldig opptatt av bærekraft.

Bring pakkeshops og pakkeautomater

En pakkeshop fungerer slik at deler av en butikk innrettes slik at du kan sende og hente pakker herfra. Mange av de mest kjente fraktselskapene har pakkeshops i butikker over hele Norge. Pakkeshoppen gir fleksibilitet for kundene, da dette betyr at kunden kan hente sin pakke når det passer inn i hverdagen. Bring har mer enn 6500 pakkeshops og pakkeautomater i hele Norden. Du kan også enkelt få pakken levert til døren. Bring leverer pakker om kvelden og i helgene. Hvis du må ha levert en forsendelse i en stor by, for eksempel Oslo, kan pakken ofte leveres samme dag!

Hvordan sender man en pakke med Bring?

En enkel måte å sende en pakke med Bring på er å bruke tjenesten Billigpakke.no. Her kan du legge inn informasjon om hvor pakken skal sendes fra og til og hvor stor pakken er. Nå må du bare klikke på finn priser, og Billigpakke.no vil finne de beste tilbudene for levering av din forsendelse blant mange fraktselskaper- inkludert Bring. Hvis du velger å sende pakken med Bring, får du mulighet til å kjøpe og skrive ut adresselapp på Billigpakke.no. Det blir ikke enklere.

bring post i butikk

posten bring


Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+