Cookie politikk

1. Først bestiller du DHL adresselapp HER

DHL service point

 

2. Finn PostNord pakkeshop HER og innlever din PostNord forsendelse

DHL postkontor

DHL er verdens største distribusjonsfirma og som også har aktivitet på det norske marked. Mange nordmenn - spesielt norske selskaper, men også privatpersoner - bruker DHL for ekspresslevering til utlandet. Du har flere forskjellige alternativer når du skal sende med DHL, og vi vil forklare dem her. En av mulighetene er å levere pakken til en DHL pakkeshop.

Finn din nermeste DHL pakkeshop

DHLs pakkeshop kalles for dhl service points. De befinner seg hvor som helst i landet, så du har garantert en i nærheten. DHL er imidlertid bedre representert i storbyene enn i de små. Spesielt i Oslo-området er det mange dhl service points som du kan bruke.

I mange av deres pakkeshops bruker DHL Swipbox. Det er praktisk for avsenderen, da mange norske supermarkeder har Swipbox stående - og etter at du har bestilt adresselapp og levert pakken, henter DHL pakken i esken og sender den videre.

Du kan få oversikt over godkjente pakkeshops når du bestiller en DHL adresselapp. Selv om du ikke har bestilt noe ennå, har DHLs norske nettsted en oversikt over alle deres service points i Norge.

Foruten å sende pakker i en DHL pakkeshop, kan du selvfølgelig også hente forsendelsene som er sendt til deg.

En annen løsning: Bestill henting med DHL

En populær løsning er å bestille henting med DHL. Det er spesielt relevant for ekspres forsendelser hvor alt skal gå fort.

Her kommer DHL hjem til deg - eller din arbeidsplass - på det tidspunktet som passer deg. Det er derfor en veldig praktisk løsning, og det sikrer at alt går som det skal. Hvis du bestiller pickup før kl 12, kan en DHL-sjåfør komme og hente pakken samme dag.

Pickup med DHL kan bestilles samtidig som du bestiller pakken din. Det blir litt dyrere, men det betyr også at pakken vil bli sendt i omløp raskere - og det vil nok også komme frem raskere. Du sparer mye trøbbel da DHL kommer rett til døren, og du trenger ikke å gå til en pakkeshop selv.

Sånn bestiller du DHL adresselapp

Før du leverer pakken til en pakkeshop eller til en DHL-sjåfør som henter pakken hos deg, er det smart å kjøpe adresselapp.

Du kan gjøre dette her på Billigpakke.no, hvor du oppgir informasjon om forsendelsen din og deretter får du de beste prisene.

For ekspresslevering til utlandet vil DHL typisk ha en av de beste løsningene. Og etter bestilling av adresselapp, blir alt satt i gang - hvis du har bestilt inkl. pickup, så kommer DHL raskt. Hvis ikke, kan du gi pakken til et dhl service point når du har tid. I begge tilfeller er det enkelt å bruke DHL, og i de fleste byer er det også lett å finne en pakkeshop.


DHL service point er en tjeneste som tilbys av DHL, en av verdens største leverandører av logistikk- og transporttjenester. DHL service point gir kundene muligheten til å sende og motta pakker på en enkel og praktisk måte.

DHL service point er tilgjengelig på en rekke steder over hele verden, og gir kundene muligheten til å sende og motta pakker på et tidspunkt som passer dem best. DHL service point er spesielt nyttig for personer som ikke har mulighet til å være hjemme når pakken deres blir levert, eller for personer som ønsker å sende en pakke uten å måtte dra til en postkontor.

DHL service point er en enkel og praktisk måte å sende og motta pakker på. Kundene kan velge å sende pakken sin fra en DHL service point til en annen, eller de kan velge å motta pakken sin på en DHL service point. DHL service point er tilgjengelig på en rekke steder, inkludert kjøpesentre, bensinstasjoner og supermarkeder.

DHL service point er en pålitelig og sikker måte å sende og motta pakker på. DHL har et omfattende nettverk av servicepunkter over hele verden, og alle pakker som sendes gjennom DHL service point er forsikret og sporbare. Kundene kan også velge å legge til ekstra sikkerhetstiltak, som signaturbekreftelse eller forsikring, for å sikre at pakken deres blir levert trygt og sikkert.

DHL service point er en enkel og praktisk måte å sende og motta pakker på, og det er tilgjengelig på en rekke steder over hele verden. Kundene kan være trygge på at pakken deres vil bli levert trygt og sikkert, og at de vil ha tilgang til den når det passer dem best. Hvis du trenger å sende eller motta en pakke, bør du vurdere å bruke DHL service point.

1. Hva er DHL Service Point?
DHL Service Point er en tjeneste som tilbys av DHL Express, hvor kunder kan sende og motta pakker på en enkel og praktisk måte. DHL Service Point er tilgjengelig på utvalgte steder, som for eksempel postkontorer, butikker og andre offentlige steder.

2. Hvordan bruker jeg DHL Service Point?
For å bruke DHL Service Point, må du først finne en DHL Service Point-avdeling i nærheten av deg. Deretter kan du levere pakken din til avdelingen, hvor den vil bli sendt videre til mottakeren. Du kan også motta pakker på en DHL Service Point-avdeling ved å velge dette som leveringsalternativ når du bestiller en vare.

3. Hva er fordelene med å bruke DHL Service Point?
En av fordelene med å bruke DHL Service Point er at det er enkelt og praktisk. Du kan levere og motta pakker på et sted som er nært deg, og du trenger ikke å vente hjemme på levering. DHL Service Point-avdelinger har også lengre åpningstider enn vanlige postkontorer, noe som gjør det enklere å tilpasse leveringene til din egen timeplan.

4. Hvor finner jeg en DHL Service Point-avdeling?
Du kan finne en DHL Service Point-avdeling her på Billigpakke.no eller ved å besøke DHL Express sin nettside og bruke deres søkefunksjon. Der kan du søke etter DHL Service Point-avdelinger i nærheten av deg ved å oppgi postnummer eller sted. Du kan også kontakte DHL Express sin kundeservice for å få hjelp til å finne en DHL Service Point-avdeling.


Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+