Cookie politikk

1. Først bestiller du Postnord adresselapp HER

Postnord postkontor

 

2. Finn PostNord pakkeshop HER og innlever din PostNord forsendelse

Postnord postkontor

PostNord har et hav av pakkeshops, og ligger i nesten alle norske byer. Derfor er det aldri vanskelig å sende eller hente en pakke når den er sendt med PostNord.

Her får du mer informasjon om hvordan du finner nærmeste PostNord pakkeshop og hvordan det fungerer. 

Sånn finner du en PostNord pakkeshop

Det er lett å finne en av PostNords mange pakkeshop’s. De fleste byer har minst en, og de store byene har mange fler.

Vanligvis er pakkeshopene plassert i større butikker, i supermarkeder, eller hos selgere. Flere store sentre, spesielt i de større byene, har en avdeling for PostNord. Ellers vil du ofte finne dem i butikkene som Meny, Kiwi, COOP med mer - de har som oftest en pakkeshop med PostNord service.

På flere nettsteder får du en oversikt over de ulike pakkelagerene. Et godt eksempel er PostNords egen nettside, hvor du kan skrive inn postnummeret ditt, og du blir deretter presentert med et kart med nærmeste pakkebutikker. 

Service og tjenester på PostNord

PostNord er Nordens ledende leverandør når det gjelder postservice. Dette betyr at de tilbyr mange tjenester, og at du har mange alternativer når du møtes i en pakkeshop.

Først og fremst kan du sende pakker med PostNord. Dette gjelder både privatpersoner og bedrifter. Du kan kjøpe adresselapper på nettet og bare levere pakken i nærmeste Postnord pakkeshop, men du kan også betale for forsendelsen på stedet.

Ellers er det mulig å sende brev. Både som vanlig post, men også andre tjenester, for eksempel registrert post, raske brev, forretningsbrev og mer.

Du kan forberede deg hjemmefra

Det er klart enklest å bruke en PostNord-pakkeshop hvis du er forberedt hjemmefra.

Hvis du selv skal sende en pakke, kan du bestille adresselapp på nettet og sette den på pakken. Da må du bare gå forbi din nærmeste pakkeshop, gi pakken for levering, og det er alt.

Hvis du trenger å hente en pakke som er sendt til deg, må du sørge for at du har med personlig ID. PostNord vil ofte be om bevis på leverignsadressen når du henter en pakke. Et førekort er tilstrekkelig dokumentasjon. Hvis du trenger å hente en pakke som har kommet til en pakkeautomat og ikke til pakkebutikken selv, må du ta med koden som kan åpne boksen.

Bruk billigpakke.no hvis du trenger å sende pakker med PostNord og ha den mest enkleste prosessen. Her får du en oversikt over de beste prisene og mulighetene, og du kan ordne alt hjemme i fra.

  • Postnord Utleveringssteder
  • Postnord Inllevering
  • Postnord Pick up point
  • Postnord Butikk
  • Postnord Hentesteder
  • Postnord Drop off
  • Postnord service point

 

postkontor
nærmeste postkontor
pakkeboks postnord
postnord pakkeboks
postnord pick up point
postnord drop off
postnord pickup point
post danmark
postnord se

 


Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+