Få de beste prisene på forsendelser til Tyskland

Tyskland har i lang tid vært en av Norges største eksportmarkeder. Hver dag sendes det tusenvis av varer fra Norge til Tyskland, og i 2016 var den totale eksportverdien ca. 145 000 000 000 kroner.

Hvis du ikke allerede har Tyskland som en del av markedet, er det en god idé å etablere et nettverk der nede så snart som mulig. Det er mange gode grunner til å tenke Tyskland inn i markedsstrategien, og det kan være en solid kilde til vekst i firma. Hvis du allerede har mye handel med Tyskland, vil vi gjerne være i stand til å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for å sende pakker til Tyskland. På import delen , også, kan det ofte være mye å spare på frakt-og her er vi alltid tilgjengelig.

De viktigste fordelene med å sende til Tyskland

Fordelene med å sende pakker til Tyskland kan være svært individuelle. Det varierer fra industri til industri, men generelt er det mange grunner til at de aller fleste danske selskaper kan dra nytte av å etablere et marked med våre naboer.

  1. Kompatibilitet

Danskene og tyskerne er svært like, noe som sikrer en høy grad av kompatibilitet. For å si det den andre veien, bruker de samme krydder som oss. De går i samme type klær, har lignende livsstilsvaner-og mye mer. Kort sagt, dette betyr at hvis produktet fungerer i Norge-det vil svært sannsynlig også fungere i Tyskland.

  • Regelverk og forskrifter

Siden både Norge og Tyskland er i EU, er mange av våre produkter dekket av det indre markedet. Dette betyr at når du sender pakker til Tyskland, vil du sjelden få noen problemer i tollen. Det kan imidlertid være noen forskjeller mellom hvilke varer som er tillatt fra land til land – selv innenfor EUs grenser. Det er både enkelt og enkelt å eksportere til Tyskland, som deres regelverk er svært godt på linje med den danske.

  • Billige transportkostnader

Som vi er naboland, er det ikke en vitenskap som sender pakker til Tyskland er også betydelig billigere enn Romania. Det er langt færre kilometer mellom deg og kunden, noe som betyr at du får en billigere forsendelse

  • Høyt servicenivå fra deg til kunde

Når du sender pakker til Tyskland, kan du ofte ha et høyere servicenivå enn når du sender pakker til andre land. På den ene siden, er det lettere for deg å tilby en rask shipping løsning i at det ikke er så langt til Tyskland som det er til andre land. Dette betyr at du kan tilby leveringstider som i mange tilfeller samsvarer med hva du kan få når du kjøper fra tyske selskaper – uten at du må betale over prisene for ekspress levering. Og i tilfeller hvor du tilbyr ekspress levering, kan du ofte få dette billigere-igjen på grunn av avstanden.

I tillegg til en raskere leveringstid, er det også relativt enkelt å finne faglært arbeidskraft i Norge, for å håndtere dine tyske kunder. De fleste mennesker har tysk i grunnskolen, og derfor er det ikke en umulig oppgave å få en ansatt til å betjene denne delen av segmentet-uten at du må betale for dyre spesialister på andre språk.

Send pakker til Tyskland-enkelt, billig og sikkert-hver gang

For utenlandske forsendelser er det alltid lurt å bruke et veletablert forsendelses selskap. Dette sikrer at det er så få problemer som mulig. Det er en god idé å velge et selskap som har erfaring med kjøring i Tyskland, slik at de er enige med lokale lover og forskrifter. Det kan være alt fra toll til hvile ganger-og de alle påvirke opplevelsen du gir til dine kunder.

Send pakke til Tyskland

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut de forskjellige alternativene du har. Hos oss kan du alltid se hva det koster å sende en pakke til Tyskland-uavhengig av form og vekt. Du får en klar oversikt over de ulike selskapene som tilbyr akkurat den typen forsendelse du leter etter, og kan også se gjeldende priser på hver enkelt forsendelse.

Selv om, selvfølgelig, må det være rent økonomisk i naturen, er det ikke en god idé å ta prisen i betraktning bare. Det kan ofte koste deg dyrt hvis pakken er tapt eller forsinket, eller hvis transportøren ikke har kontroll over de gjeldende reglene i området. Det kan skape dårlige opplevelser for kunden, som med garanti vil koste deg mye mer i begrepet enn det du sparer på frakten din. Det er nettopp derfor vi har valgt å samarbeide kun med selskaper som har erfaring, et godt omdømme og som vi stoler på. Vi oppgir bare priser fra leverandører vi selv kan gå god for-så du trenger ikke å bekymre deg for noe.

Hvis du ønsker å sikre de beste prisene og leveransene som mulig, vil mange av våre kunder velge å kjøpe flere pakke etiketter samtidig, og sørge for å lage regelmessige hentetider for å spare tid og penger i hverdagen. Hvis det fungerer i din type virksomhet dette vil være en god idé, siden du har 100% kontroll over når du trenger for å få forsendelser klar for henting. Samtidig kan du ofte få bedre priser for å sende pakker til Berlin i Tyskland når du kjøper flere etiketter om gangen.

Uansett hvilke behov du har, kan du alltid finne hjelp på nettstedet vårt. Du kan bruke kalkulatoren til å finne de beste prisene, lese på sidene våre for å finne informasjon-og hvis du trenger mer hjelp, eller bare ønsker å ha en personlig dialog, vil vi være på både post og telefon.

Sende pakke til utlandet BILLIG

Det trenger ikke være dyrt eller tungvint å sende en pakke til utlandet. Det er ganske fine priser på markedet, og med ekspresslevering kan det til og med gjøres på veldig kort tid. Her finner du mer informasjon om sending av pakker til utlandet, enten det er i andre EU-land, USA eller litt mer spydige nasjoner.

Slik sender du til utlandet

Det er overhodet ikke komplisert når du må sende til utlandet. Som avsender må du gjøre mange av de samme tingene som vanlig. Ha pakken klar, kjenne mottakerens adresse, betale for forsendelsen og levere den til distribusjonsselskapet.

Du kan gjøre det hele enkelt ved å bestille en pakkeetikett hjemmefra. På den måten vet du prisen på forhånd og arbeidet ditt minimeres. Hos de fleste pakkeselskaper er det til og med mulig å bestille med henting, noe som gjør det enda enklere.

Sende pakke til utlandet

Forsendelser til andre nordiske land

Når det gjelder utenlandske forsendelser, er det mest populært å sende til våre naboland. Dette gjelder blant annet Sverige og Danmark.

Hvis du vil sende en pakke til Sverige, begynner prisene på bare 134 kroner ekskl. Mva. Det er ganske billig, og pakken vil vanligvis ankomme i løpet av bare to virkedager.

I Danmark er det litt dyrere, men fortsatt billig: Prisene starter på 244 kroner, og det tar vanligvis opptil 3 virkedager. Selskaper som PostNord og Bring håndterer typisk forsendelser til Sverige og Norge.

Faktisk er frakt til Tyskland også billig. Som med pakker for Sverige, starter prisene på NOK 134 for de letteste forsendelsene. Alle våre naboland er derfor billige å sende til, selv om du selvfølgelig bør huske at prisen avhenger av størrelsen og vekten på pakken.

Sende pakke til USA

Frakt til USA har også blitt populært. Dessuten er det enklere enn noen gang før, siden det er flere gode selskaper som tilbyr å gjøre det til ganske rimelige priser.

Prisene for levering av en pakke til USA starter på $ 284 (ekskl. Mva) for fra dør til dør-frakt. Leveringstiden er bare noen få dager, så dette er noen ganske formidable betingelser! Selskaper som DHL og UPS vil vanligvis være de billigste å sende med.

Send pakke til England

Prisene for sende pakker til England er litt billigere enn til USA. Regner med å betale minst 204 kroner ekskl. Mva for å sende en pakke under et kilo. Leveringstiden er opptil 3 virkedager, noe som er ganske rimelig. Så det er ikke noe problem å sende pakker til England, og det er heller ikke dyrt.

Resten av verden

Foruten Sverige, Norge, Tyskland, USA og England kan du selvfølgelig også sende pakker til resten av verden. I hvert fall til de fleste land. DHL er et verdensomspennende aktivt distribusjonsselskap, noe som gjør det enkelt å få all sending i omløp.

For eksempel er det mange som sender pakker til Australia. For øvrig koster det omtrent det samme som frakt til USA.

Frakt til og fra Kina er også populært: både for enkeltpersoner som kjøper småvarer, men også til selskaper som trenger å frakte varer. Prisene starter på $ 364 for små pakker, men hvis du vil sende varer som veier mer enn 5 kg, kan du regne med å betale noen tusenlapper for det.

Du kan få full oversikt over fraktpriser i utlandet ved å bruke kalkulatoren på Billigpakke.no. Her får du også alle de beste tilbudene på markedet sammenlignet. Internasjonale forsendelser er enkle å ordne, så hva venter du på? Bestill pakkeetiketten din og få pakken sendt!

Hva koster det å sende en pakke til Tyskland?

Tyskland er et av de landene som vi Norge handler aller mest med. Handelen omfatter ikke kun billig boksøl og Nutella fra grensebutikkene. Tyskland er nemlig Norges største eksportmarked. Er du næringsdrivende og selger varer til Tyskland fra en nettbutikk eller har du bare behov for å sende en pakke sør for grensen, så les mer her – i denne artikkelen gir vi deg nemlig gode råd for hvordan du raskest og billigst sender pakken din til Tyskland.

Sende pakke Tyskland

Hvordan sender du pakker til Tyskland?

Nesten alle nordmen har på et eller annet tidspunkt besøkt vårt naboland mot sør. Tyskland er et moderne land med en veldig god infrastruktur og utbygget veinett. De fleste nordmen kjenner det tyske veinettet veldig godt og har forsøkt å kjøre på Autobahn i Tyskland. Den gode infrastrukturen og de gode trafikkforbindelsene mellom Norge og Tyskland gjør at din pakke raskt vil være fremme når du sender den til Tyskland. Leveringen tar ofte kun noen få dager og det er dermed, stort sett, like raskt å sende en pakke til Tyskland som det er å sende en pakke i Norge

Hvis du skal finne den beste prisen på pakkeposten til Tyskland, er Pakke.dk et godt sted å begynne. På Pakke.dk har du muligheten til å finne priser hos mange fraktselskaper og du kan bestille frakten direkte fra hjemmesiden. Når du har bestilt frakten, henter Pakke.dk pakken din hjemme hos deg. Noen av de selskapene som kan levere din pakke til Tyskland er UPS, DHL, GLS og TNT.

Da Tyskland er en del av EU og det indre markedet, er det ikke pålagt ekstra tollutgifter når du skal sende en pakke til Tyskland. Når du har betalt frakten hos Pakke.dk, kommer det altså ingen ubehagelige overraskelser i form av ekstraregninger og følgekostnader.  

Hva må du betale for å sende din pakke til Tyskland?

Prisene for å sende en pakke til Tyskland varierer avhengig av hva det er du skal sende. En stor, tung pakke er dyrere å frakte enn en liten, lett pakke. Som et eksempel koster en standard pakke som veier fra 1 til 5 kg. ca. 210 kr. å sende til Tyskland. Skal du sende en tung pakke som veier mellom 10 og 20 kg., er det ikke så mye dyrere. Her må du regne med at prisen sniker seg opp til 300 kr. Det er altså ikke spesielt dyrt å frakte pakker til Tyskland, heller ikke hvis du har behov for å frakte tunge pakker.

Nå de tyske kundene – enkelt og enkelt

Det er mye tid på markedet i Norge. Både i butikkene, men spesielt i nettbutikker.

Faktisk er vi en av folkene som er mest flittige til å bruke internett når de handler. Og det betyr at, som bedriftseier, kan du få en god del ut av bedriften din ved å åpne distanssalg. Men hvis du virkelig tror stor, så hvorfor ikke gå for den største? Hvis du ønsker å utvide kundeservice, kan det være en ide å se på andre land. I EU har vi en stor fordel, da handel mellom land er relativt klar.

Derfor har mange bedrifter i dag blitt mer og mer fokusert på våre naboer. For eksempel har vi Tyskland, som har 2. innbyggere i Europa, og har generelt vist stor interesse for Danmark og danske produkter. Hvis du ennå ikke har Tyskland som et marked, bør du stille deg selv disse spørsmålene;

• Ville det være fint å selge 5-10 varer mer i året? Måneden? En uke?
• Er det vanskelig å skille deg fra det norske markedet?
• Selger du ofte små ordrer og bud på volum?

Kan du svare på «ja» til bare ett av de ovennevnte spørsmålene, så bør du vurdere å utvide horisonter litt. Vanligvis er varer billigere i Tyskland (bare se på grensehandel som et eksempel), men vi skjønner ikke at det er et stort volum å plukke opp fra våre underbåter.

Send pakke Tyskland

Send pakke til Tyskland – uten overprising
Når du sender dine varer til Tyskland, er det viktig at du får de beste prisene på frakten din. Dette gjelder uansett om du vurderer det tyske markedet eller hvis du har vært der i mange år.

Det er vanskelig for handelsmenn å holde rede på hva som skjer i transportbransjen, og med alle de andre oppgaver som er involvert i å drive en bedrift, er det heller ikke en prioritet. Og det kan til slutt bety at du betaler for mye for frakten din. Og hvis du sender pakker til Tyskland, er det som nevnt ovenfor, ofte volumet og ikke verdien å gå for. Dette betyr mer frakt, noe som potensielt betyr større besparelser for deg og din bedrift.

Åpne opptil 82 millioner kunder og send pakker til Tyskland
Det er lett å finne de beste fraktprisene – bare å finne det første og det beste som ligger til grunn for markedet. Men det er også viktig samtidig at kvaliteten er i orden. Derfor sammenligner vi bare priser med de mest anerkjente fraktselskapene, slik at du kan unngå å bekymre deg og få en god opplevelse – hver gang.

Alt du trenger å gjøre er å velge riktig pakke for levering – og heldigvis er det også lett å gjøre her på vår side. Når du har skrevet noen detaljer om pakken din, får du raskt oversikt over de billigste fraktselskapene som leverer til de områdene som er relevante for deg.

Så det blir ikke lettere å utvide horisonten!