You Love Amerika? Få hjelp til å sende pakker til USA

Norsk industri har nylig produsert en analyse der de har funnet ut at Norges eksport til USA har steget med 30% i løpet av det siste året. Det er en kraftig økning, og det betyr at det er en splittelse over de beste frakt løsninger til en mye større grad enn før.

Historisk sett har det alltid vært en utfordring å få pakker sendt til USA. Det har ofte vært en kostbar glede-både fordi vi beveger oss utenfor EU, noe som betyr å øke papirene i forhold til tollen, men også ganske enkelt på grunn av avstanden. Du må også bruke luft eller skip frakt, som i sin tur bidrar til å skru prisen i været. Men med den høye veksten av eksporten til den andre siden av  Atlanterhavet, er det et marked som for mange danske selskaper er vanskelig å gjøre uten. For privat, kan det også værerelevant, som mange nordmen har valgt å bosette seg i USA.

Når det er på tide å sende julegaver, bursdagsgaver eller andre typer forsendelser, er det viktig å se på dem. Men hvordan kan du sørge for at eksporten ikke kommer til å ødelegge deg og lommeboken?

Send pakker til USA til de beste prisene-hver gang

Når du trenger å ta noe til USA, kan du legge merke til de første gangene at prisene kan variere mye. Dette er fordi, mer enn noe annet, er du underlagt volden i markedskreftene. Økning eller reduksjon i oljeprisen kan ofte føles mye mer når du sender pakker til USA enn om du leverer til Spania. I tillegg er det også en stor forskjell mellom de tjenestene som tilbys. Hvis leveringstiden er irrelevant for deg, det billigste alternativet vil nesten alltid være skipet frakt. Hvis du kan vente på rederiet å fylle skipet, kan du ofte «kommer med» til ganske billig penger.

sende pakke til usa

Men hvis du må sende pakker til USA og du trenger dem for å være sammen med mottakeren raskt, må du ofte velge fly frakt. Dette alene vil ofte resultere i en økt kostnad for deg som avsender. Deretter satt på toppen at du er under litt tid press, og da vil du raskt finne ut at alternativene er innsnevring. Langt fra alle shippingselskaper tilbyr ekspress levering fra Norge til USA.

Et av selskapene som har gjort dette i lang tid, for eksempel, er DHL. DHL har en tjeneste de kaller «samme dag Jetline», som i prinsippet betyr at du kan sende pakker til USA med dag-til-dag levering. Din pakke er satt på et fly med en daglig avgang, og kan i prinsippet være hvor som helst i verden dagen etter. Det går å si at denne tjenesten er ikke billig, så når du trenger å sende pakker til USA, vil planleggingen ferdigheter være ekstremt viktig.

Spar penger når du trenger å sende pakker til USA

Hvis du ønsker så gode priser som mulig, kan det gå en lang vei med fornuftig planlegging. Vi har samlet noen tips sammen som vi har hjulpet våre kunder de siste årene av gangen, og forhåpentligvis disse kan også hjelpe deg. Når du trenger å sende pakker til USA, kan du spare mye penger til;

  • Start forsendelsene i god tid
  • Standardisere størrelseN på forsendelser
  • Bestille flere pakke etiketter om gangen
  • Les nøye gjennom tollreglene
  • Bruk så mye frakt Last som mulig

Alle punkter flettes ofte sammen på tvers av hverandre. Hvis du har muligheten til å standardisere forsendelsene dine, kan du spare penger på emballasje etiketter og pakker. For eksempel, hvis du har 10 produkter du eksporterer og 8 av 10 er 10x10x10 cm, og de to siste er 12x10x10, kan du spare penger i mange tilfeller ved å bestille etiketter og emballasje for en pakke med 15x15x15.

På denne måten kan du bruke den samme emballasjen for alle forsendelsene dine når du sender pakker til USA. På samme måte kan du prøve å standardisere vekten. Hvis 8/10 av dine produkter veier 4 kilo og de 2 siste veier 6 kilo, vil det ofte være bedre fornuftig å kjøpe en større gruppe med etiketter som støtter forsendelser opp til 10 kilo enn å kjøpe to forskjellige seg.

Sende pakke til utlandet BILLIG

Det trenger ikke være dyrt eller tungvint å sende en pakke til utlandet. Det er ganske fine priser på markedet, og med ekspresslevering kan det til og med gjøres på veldig kort tid. Her finner du mer informasjon om sending av pakker til utlandet, enten det er i andre EU-land, USA eller litt mer spydige nasjoner.

Slik sender du til utlandet

Det er overhodet ikke komplisert når du må sende til utlandet. Som avsender må du gjøre mange av de samme tingene som vanlig. Ha pakken klar, kjenne mottakerens adresse, betale for forsendelsen og levere den til distribusjonsselskapet.

Du kan gjøre det hele enkelt ved å bestille en pakkeetikett hjemmefra. På den måten vet du prisen på forhånd og arbeidet ditt minimeres. Hos de fleste pakkeselskaper er det til og med mulig å bestille med henting, noe som gjør det enda enklere.

Sende pakke til utlandet

Forsendelser til andre nordiske land

Når det gjelder utenlandske forsendelser, er det mest populært å sende til våre naboland. Dette gjelder blant annet Sverige og Danmark.

Hvis du vil sende en pakke til Sverige, begynner prisene på bare 134 kroner ekskl. Mva. Det er ganske billig, og pakken vil vanligvis ankomme i løpet av bare to virkedager.

I Danmark er det litt dyrere, men fortsatt billig: Prisene starter på 244 kroner, og det tar vanligvis opptil 3 virkedager. Selskaper som PostNord og Bring håndterer typisk forsendelser til Sverige og Norge.

Faktisk er frakt til Tyskland også billig. Som med pakker for Sverige, starter prisene på NOK 134 for de letteste forsendelsene. Alle våre naboland er derfor billige å sende til, selv om du selvfølgelig bør huske at prisen avhenger av størrelsen og vekten på pakken.

Sende pakke til USA

Frakt til USA har også blitt populært. Dessuten er det enklere enn noen gang før, siden det er flere gode selskaper som tilbyr å gjøre det til ganske rimelige priser.

Prisene for levering av en pakke til USA starter på $ 284 (ekskl. Mva) for fra dør til dør-frakt. Leveringstiden er bare noen få dager, så dette er noen ganske formidable betingelser! Selskaper som DHL og UPS vil vanligvis være de billigste å sende med.

Send pakke til England

Prisene for sende pakker til England er litt billigere enn til USA. Regner med å betale minst 204 kroner ekskl. Mva for å sende en pakke under et kilo. Leveringstiden er opptil 3 virkedager, noe som er ganske rimelig. Så det er ikke noe problem å sende pakker til England, og det er heller ikke dyrt.

Resten av verden

Foruten Sverige, Norge, Tyskland, USA og England kan du selvfølgelig også sende pakker til resten av verden. I hvert fall til de fleste land. DHL er et verdensomspennende aktivt distribusjonsselskap, noe som gjør det enkelt å få all sending i omløp.

For eksempel er det mange som sender pakker til Australia. For øvrig koster det omtrent det samme som frakt til USA.

Frakt til og fra Kina er også populært: både for enkeltpersoner som kjøper småvarer, men også til selskaper som trenger å frakte varer. Prisene starter på $ 364 for små pakker, men hvis du vil sende varer som veier mer enn 5 kg, kan du regne med å betale noen tusenlapper for det.

Du kan få full oversikt over fraktpriser i utlandet ved å bruke kalkulatoren på Billigpakke.no. Her får du også alle de beste tilbudene på markedet sammenlignet. Internasjonale forsendelser er enkle å ordne, så hva venter du på? Bestill pakkeetiketten din og få pakken sendt!

Send pakker til USA billig

Trenger du å sende en pakke til en venn eller slektning i USA, eller har du kanskje en nettbutikk som har mange kunder fra det store landet i Vesten? Selv om avstanden er lang, er det mange fraktselskaper som kan levere forsendelsen raskt og jevnt, og det eneste du trenger å huske på, er å holde styr på de tollregler som gjelder for pakker sendt til USA.

Hvem kan sende pakken din til USA?

Hver dag leveres mange pakker fra USA til Norge, men faktum er at mange sendinger også sendes i motsatt retning. Hvis du vil sende en mindre eller større forsendelse til USA, kan du bruke de fleste rederier, for eksempel PostNord, Bring, UPS og Fedex. Takket være den store konkurransen i markedet som oppstod i forbindelse med norske Posten å miste sitt monopol, kan du også få tilgang til betydelig lavere priser enn før.

Billige pakker til USA

Da transportalternativer øker hele tiden mens verden krymper, og det er et økende antall flyreiser mellom USA og Europa, har vi også nordmen tilgang til billigere varer enn før. Det blir stadig mer populært å handle online, noe som krever at fraktbedriftene tilbyr raskere og billigere løsninger slik at bestillingene kommer innen rimelig tid. Hvis du vil sende en billig pakke til USA, kan du bruke prissøkingstjenesten på Billigpakke.no, som vil hjelpe deg med å finne alle de beste prisene og fraktalternativene for din spesielle forsendelse.

Vær oppmerksom på tollavgift når du sender pakker utenfor EU

Siden pakker og andre forsendelser fra Norge til land utenfor EU ikke er pliktfrie, er det godt å vite på forhånd om de skatteregler som gjelder i USA. Deretter kan du informere mottakeren på forhånd og fylle ut de riktige tollformene.

Hva koster det å sende en pakke fra Sverige til USA?

Prisene for å sende forsendelser fra Norge til USA varierer mye, og avhenger åpenbart av hvor stor pakken er, hvor mye den veier og hvor raskt du vil at den skal ankomme. For eksempel koster det 600 NOK for å sende en pakke som kan veie opptil 5 kg, og den kommer allerede innen to dager. Men det er selvsagt også mulig å sende større varer til USA. For eksempel kan du sende en hel pall på 100 kg for kr 10 000, som kommer innen fem dager.

Enten du trenger å sende en liten pakke eller en stor forsendelse, kan du alltid finne den beste prisen på Billigpakke.no ved hjelp av smart prisøkning. Det eneste som kreves er at du fyller inn hvor du vil sende pakken og hvor den går, og så ser du raskt og jevnt pris og leveringstid fra flere forskjellige leverandører. Når du har valgt ditt valg, må du bare skrive ut en forsendelsesetikett og sette på forsendelsen, så Pakke.dk vil hente levering hjemme hos deg og sende den videre valgte destinasjonen i USA.

Send pakke til USA

Trenger du å sende en pakke til en venn eller slektning i USA, eller har du kanskje en nettbutikk som har mange kunder fra det store landet i Vesten? Selv om avstanden er lang, er det mange fraktselskaper som kan levere forsendelsen raskt og jevnt, og det eneste du må huske på, er å holde oversikt over tollregler som gjelder for pakker sendt til USA.

Hvem kan sende pakken din til USA?

Hver dag leveres mange pakker fra USA til Sverige, men faktum er at mange sendinger også sendes i motsatt retning. Hvis du vil sende en mindre eller større forsendelse til USA, kan du bruke de fleste rederier, for eksempel PostNord, Bring, UPS og TNT. Takket være den store konkurransen i markedet som oppstod i forbindelse med Posten å miste sitt monopol, kan du også få tilgang til betydelig lavere priser enn før.

Billige pakker til USA

Da transportalternativene øker hele tiden mens verden krymper og det er økende antall flyreiser mellom USA og Europa, har vi også svenskere tilgang til billigere varer enn før. Det blir stadig mer populært å handle online, noe som krever at fraktbedriftene tilbyr raskere og billigere løsninger slik at bestillingene kommer innen rimelig tid. Hvis du vil sende en billig pakke til USA, kan du bruke prissøkingstjenesten på Billigpakke.no, som vil hjelpe deg med å finne alle de beste prisene og fraktalternativene for din spesielle forsendelse.

Send pakke til USA

Vær oppmerksom på tollavgift når du sender pakker utenfor EU

Siden pakker og andre forsendelser fra Sverige til land utenfor EU ikke er pliktfrie, er det godt å vite på forhånd om de skatteregler som gjelder i USA. Deretter kan du informere mottakeren på forhånd og fylle ut de riktige tollformene.

Hva koster det å sende en pakke fra Sverige til USA?

Prisene for å sende pakke til USA varierer mye, og avhenger selvsagt av hvor stor pakken er, hvor mye den veier og hvor raskt du vil at den skal ankomme. For eksempel koster det 600 NOK for å sende en pakke som kan veie opptil 5 kg, og den kommer allerede innen to dager. Men det er selvsagt også mulig å sende større varer til USA. For eksempel kan du sende en hel pall på 100 kg for kr 10 000, som kommer innen fem dager.

Enten du trenger å sende en liten pakke eller en stor forsendelse, kan du alltid finne den beste prisen på Billigpakke.no ved hjelp av smart prisøkning. Det eneste som kreves er at du fyller inn hvor du vil sende pakken og hvor den går, og så ser du raskt og jevnt pris og leveringstid fra flere forskjellige leverandører. Når du har gjort ditt valg, trenger du bare å skrive ut en forsendelsesetikett og sette på forsendelsen, så Billigpakke.no vil hente levering hjemme hos deg og sende den videre valgte destinasjonen i USA.

Hvordan få den billigste når du sender til USA

Siden teknologien blir mer avansert, er verden også mindre. Mange danske selskaper opplever et økende behov for sine varer andre steder i verden, inkludert i USA og Kina. Derfor er det en god ide å undersøke hvordan du får en frakt du kan forvente – og det er ikke for dyrt.

Sende til USA – du må være oppmerksom
En ting er å sende varer til innenlandsk. Gradvis er det mange leverandører på markedet som kan levere en god service til ganske rimelige priser. Men når vi beveger seg utenfor landets grenser, blir det litt mer komplisert. Her er det viktig at du bruker et selskap som håndterer sakene. Ved innsending til USA er det viktig for selskapet å kontrollere regler for toll og hvilke produkter som skal innføres – og under hvilke forhold. Selvfølgelig kan du selv gjøre deg kjent med disse tingene, men du har sikkert mange andre ting å komme inn på.Sende pakke til USA
I tillegg er det viktig at det er en god og tydelig sporing på pakken. Når du sender en pakke så langt unna, er det viktig at du kan telle 100% på tilbakemeldingen du mottar fra systemet, så det er viktig at det fungerer riktig.

Hvordan finne de beste prisene når du trenger å sende pakke til USA
Virkelig mange bedrifter blir overrasket og forvirret når de skal sende til USA for første gang. Hvor innenlands er langt enklere, har internasjonal frakt mange flere muligheter, både når det gjelder type forsendelse, transittider og pakkevekt. For å finne den beste prisen, er det viktig at du kjenner dine behov. Derfor må du vite det;
Transittime
Det spiller ingen rolle hvilken transittid du trenger. Hvis du har en fast avtale med en kunde i USA, vil du kanskje legge til mer strukturerte og planlagte forsendelser. Men hvis du ofte jobber med «her og nå» -prinsippet, er det viktig at fraktselskapet kan levere kort transporttid – til en rimelig pris. Her er det viktig at du som virksomhet oppveier hva du er villig til å betale.
pakken vekt
Mange bedrifter kan tilby rabatter hvis du alltid kan holde pakkene dine innenfor en bestemt vektgrense. Du kan bruke dette med fordel hvis du vet at du har et generisk produktspekter. Hvis du ofte lager skreddersydde varer, må du kanskje lete etter et selskap der det er en mer individuell vektpris.
Noen kan hevde at det er flere ting å kontrollere, og vi vil gi dem helt rett. Imidlertid er de to nevnte tingene klart en av de viktigste tingene å sende utenlands. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å komme inn på hva du skal se etter – men hvis du har spørsmål, vil vi gjerne høre fra deg slik at vi kan finne den beste løsningen for dine behov sammen.