FedEx og TNT

Internett har gjort oss nærmere hverandre enn noen gang før, selv om det er tusenvis av kilometer og grenser mellom våre land. Internett har betydd at vi kan kommunisere med hverandre raskt, utveksle informasjon og, ikke minst, handel med hverandre. Dette gjelder både private og corporate handel. Det er en spesiell avtale gjennom nettverkets mange nettbutikker som har gjort oss i dag mer enn noen gang på nettet. Men det er også mange av de store internasjonale handelsplattformer som har gjort det enkelt å selge varer og produkter på tvers av kontinenter. 

Men økte Cross-Company Trade betyr også at vi trenger dyktige gods selskaper som kan håndtere frakt pålitelig og raskt. Det er mange shippingselskaper å velge mellom og flere selskaper er i dag store og internasjonale selskaper. En av de mest kjente shippingselskaper er FedEx.  Uansett hva du trenger å bære, er FedEx  et trygt valg. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på den amerikanske gods giganten FedEx.

Bagom FedEx

Det er mange år siden FedEx forsendelses selskap så dagens lys. Det verdensomspennende selskapet ble grunnlagt først på 1970-tallet i  staten  ArkansaS. siden da har det vært sterk. I 1984 ble FedEx etablert i Europa og i 2001-2002, starter FedEx i Danmark. I dag driver FedEx  ikke mindre enn 220 land , og selskapet har en stor flåte av fly på hele 657 fly. FedEx optimaliserer kontinuerlig sin virksomhet, og leder i 2016 til overtakelsen av et annet stort laste selskap, nemlig det nederlandske selskapet TNT. TNT er også en stor aktør i det globale frakt markedet med et enormt leverings nettverk.

Fedex

Shipping med FedEx eller TNT

FedEx og TNT har et bredt utvalg av frakttjenester, så uansett hva du trenger, kan du definitivt finne et alternativ som passer dine forsendelses behov. Dette gjelder uansett om du trenger å sende noe som må være hurtig videresending eller mottakeren har muligheten til å vente litt lenger for forsendelsen. FedEx og TNT utfører imidlertid ikke bare internasjonale sendings oppgaver. Hvis du trenger å sende noe innenlands i Danmark dette er selvfølgelig også mulig. Hvis du vil vite mer om de ulike frakt løsningene, kan du klikke på FedEx eller TNT websiteR. På nettsidene har du også muligheten til å bestille shipping oppgaver-det er enkelt og lett!

Fedex Norway

På Billigpakke.no er frakt gjort enkelt!

Hvis du som bedriftseier har forsøkt å sitte langt inn i natten, for å finne hodet og halen i haug av fraktkuponger og kvitteringer på pulten, kan det være at vi kan hjelpe med en litt mer elegant løsning.

Når du har en virksomhet, er det tusen ting å se på. Hele tiden. Døgnet rundt. Dag etter dag. Vi vet at vi ikke kan fjerne alle administrasjonstjenestene, men vi har gjort det til vårt mål og livsstil for å hjelpe de danske selskapene til å få enklere og billigere løsninger på frakten.

Sende pakke med Fedex

Først har vi sett på utfordringene som eksisterer når du som handelsmann må bestille frakt. Ofte er det allerede problemer når du bestiller en pakkeetikett. Her må du ofte gå gjennom lange og svingete prosesser, og så bare finne ut at prisen er noe høyere enn forventet. Vi trodde vi kunne gjøre det bedre. Derfor har vi laget kalkulatoren på vår side, hvor du bare oppgir de ulike dimensjonene og informasjonen om pakken din – og så genererer du automatisk prisoversikt fra noen av landets mest pålitelige fraktselskaper.

På den måten kan du enkelt sammenligne prisene på for eksempel Fedex, og se om du har betalt overpriset i årevis. Det kan også være at du finner ut at du kan spare penger ved å bytte til en annen emballasje, ved å velge pakken i stedet for fra dør til dør – eller lignende.

Vi er her for deg – fra forsendelse til resepsjonen

Vi vet at frakt kanskje ikke er det mest spennende problemet for mange handelsfolk. Men det er likevel en del av virksomheten din som tar opp mye dagligliv. Hvert år bruker mange bedrifter mye penger på frakt – både hvis de har mye fjernsalg, men også om de ofte sender varer rundt mellom avdelinger og partnere. Og hvis du noen ganger har internasjonale leveranser, øker kompleksiteten betydelig. Det kan være vanskelig å holde hodet kaldt, og derfor blir du ofte tvunget til å bruke samme partner som alltid. Men kan det nødvendigvis lønne seg?

La oss for eksempel anta at du har brukt Fedex-pakkeetiketter i lang tid, bare fordi det var det du var vant til. Hvis du kan spare noen få dollar på bytte til et annet selskap – eller kanskje spare noen få dollar ved å velge en annen dimensjon for dine forsendelser, så kan du raskt få budsjettet til å se litt mer positivt ut. Og hvis du ofte jobber med fjernsalg, så er fraktbesparelsen definitivt ikke i den lille avdelingen.

Her hos oss sørger vi for å hjelpe deg helt fra start til slutt. Derfor har vi laget vår kalkulator – men vi vet også at ikke alle mennesker passer inn i de samme boksene. Derfor er vi alltid lette å komme i kontakt med personlig – så hvis du har noen behov som ikke passer inn i kalkulatorens algoritme, så kan du med fordel kontakte oss slik at vi i fellesskap kan finne den beste løsningen for frakten din – enten det er Fedex eller et annet fraktselskap.

Fedex Norge

Fedex

Fedex

Mange selskaper er i syv sinn når det gjelder hvilket fraktselskap de trenger. Skal du gå til et stort og veletablert selskap, eller gå lokalt med mindre lastebiler?
Den perfekte løsningen er selvfølgelig avhengig av dine behov. Det man kan forvente er imidlertid at det er visse fordeler med å bruke større fraktselskaper. For det andre åpner det flere kanaler i utlandet, akkurat som du vanligvis ville forvente mer regelmessig service og levering – i tillegg til å nevne at prisen også er bedre her – i det minste på lang sikt. Faren for å bruke mindre lokale bedrifter er at de ofte, av gode grunner, ikke har samme erfaring som de større selskapene. Det kan bli et problem for deg som avsender hvis du må sitte og løse administrative problemer på grunn av forsinkede leveranser.

Fedex er et av verdens største fraktfirmaer, og her kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Alt fra henting av pakker, til sporing og service underveis, og til sluttdestinasjon. Hvis du sender internasjonalt, kan du også nyte de mange internasjonale rutene, slik at du raskt kan sende varene til kundene dine.

Hvorfor sende med Fedex?
På grunn av størrelsen på Fedex, kan de også tilby et svært bredt spekter av tjenester. Det er uansett om du må ha importert eller eksportert varer – begge er dekket av Fedex. Og det er også uansett hvor i verden du trenger frakt som de dekker 220 land og regioner over hele verden. Dette betyr at du kan være sikker på at alle dine behov er dekket her.
Mange av våre kunder velger ofte Fedex Norge forsendelser, da det ofte er billigere å samle sine fraktbehov på ett sted. Det skal forstås at selv om det er noen selskaper som kan slå Fedex på prisen for enkelte forsendelser, er det fortsatt en mengde besparelser når det gjelder administrasjon, gode priser på tung frakt og mye mer.

Hvordan finner jeg riktig Fedex-etikett?
Hvis du ikke har sendt pakker med fedex før, kan det være litt utænkelig å finne ut hvilken etikett du trenger. Her kan du bruke vår online kalkulator, da du vil generere en pakkelabel helt automatisk. På denne måten sørger du for at fedex-pakkeetiketten oppfyller kravene du har gjort, og at du alltid betaler den riktige prisen.
Hvis du er i tvil, er du velkommen til å kontakte oss for personlig hjelp. Deretter kan vi finne ut hvilken etikett du trenger, hvilken pris er riktig – og om det er noe annet som passer dine behov. Og hvis du på forhånd vet at det er et fast reisemål, eller hvis du ofte har mange pakker av samme vekt og dimensjoner, kan vi også hjelpe deg med å få en god rabatt hvis du kjøper flere fedex-pakkeetiketter om gangen.

Plukk opp Fedex-tjenester
Når du bruker Fedex til å stå for frakten, får du også tilgang til en plattform med mange verktøy for deg og din bedrift. Blant annet er det gode muligheter for rask levering med Fedex Express, samt muligheter for å få gode priser på tung frakt, som for eksempel luft eller frakt.
Med Fedex er det raskt og enkelt å spore pakkene dine slik at du alltid vet hvor i verden de er. På denne måten kan du forsikre deg om at alt går i henhold til planen – og kontakt underleverandører, kunder og samarbeidspartnere hvis du støter på problemer underveis.

Verdt å vite om å sende pakker til USA

Sterke priser også på enkelte fraktører til USA

Har du sendt en viktig pakke til USA? Ønsker du å få samme pris som selskaper med forretningsavtaler får? Hva med kundeservice hvis noe går galt eller du må endre noe eller til og med holde øye med forsendelsen? Billigpakke.no sender store mengder pakker til USA daglig, både for privat og næringsliv. Men Billigpakke.no er ikke opptatt med å tjene penger på lastebiler og fly til å sende frakt til USA. I stedet vil lastebiler og fly bli brukt på forhånd, det vil si de store fraktselskapene som UPS Norge, DHL Norge, TNT Norge, FedEx Norge, Bring og så videre. Kvaliteten på transporten til USA er derfor den beste kvaliteten som de største fraktselskapene kan levere. Samtidig sender Billigpakke.no til så mange mennesker og organisasjoner at rabattene er veldig gode, det er det du vet som gode kundepriser. Det er imidlertid ikke bare på grunn av volumet at prisene er sterke, men også fordi Billigpakke.no har fokusert på å bli den beste til å tilby kundeservice for frakt og frakt til USA og 180 andre land i verden. Og nettopp fordi Billigpakke.no tar ansvar for kundeservice, vil kostnaden bli lavere, da store globale fraktselskaper ikke trenger å bruke penger på å etablere norske telefonsentre og lignende. Dette betyr til slutt at du kan få billig frakt til USA med den kvaliteten som det beste i bransjen kan levere.

Sende pakke til USA

Toll mellom USA og Norge.

Normalt er det ikke billig frakt USA er kjent for, og de fleste nordmen har etter hvert forsøkt å få en billig pakke sendt fra USA til Norge for å oppleve prisøkningen kraftig når toll og avgifter kommer opp. Men før du trykker Sende pakke til USA, er det verdt å være oppmerksom på noen få ting. Tariffen er en global tariff som ingen kan lovlig unngå, men avgiftene har Billigpakke.no valgt for å hjelpe. Dette betyr at du i de fleste tilfeller kan sende en pakke til USA, eller fra USA til Norge, uten å betale den kjente håndteringsavgiften som Posten, eller PostNord som det kalles i dag, bruker vanligvis minst 160 kroner for . Så med store kunderabatter, dansktalende kundeservice og ingen avgifter, kan det fortsatt være billig frakt USA er kjent for. J I det minste hvis du velger å bruke Billigpakke.no

Lett å bestille online – send uten å forlate hjemmet.

Billigpakke.no har utviklet seg på nettsiden siden den første kunden. Med et stort fokus på å gjøre det enkelt, og ved regelmessig å spørre kundene dine om Billigpakke.no for å gjøre det bedre, er siden nå en av de enkleste å jobbe med i hele bransjen, og du kan få priser og transporttider på få sekunder forsendelse til USA og kan hentes gratis på adressen din.

Kundeservicekvalitet er alt-i-ett-frakt til oss

Når du vil sende til land utenfor EU, inkludert kategorien – Pakke USA – er det mange regler som kan være vanskelig å finne ut og mange måter å gjøre ting som kan forverre opplevelsen voldsomt eller lette prosessen kraftig, slik at ting holdes godt om noen dager. Her er kundeservice det viktigste elementet for å sikre suksess for deg. På www.trustpilot.dk har våre kunder varslet oss og gitt oss topprangering i bransjen. Det er den øverste rangeringen som kan sende pakken til USA i sikkerhet. Feilsatsen på «Shipping to the United States» er praktisk talt den samme for alle i bransjen, særlig fordi de fleste virkelig store selskaper bruker hverandre, da det øker effektiviteten til hver virksomhet.

Fraktselskapene vi bruker overstiger 99,3% av vellykkede forsendelser, men det er klart at når millioner av pakker sendes daglig, skjer det ulykker i de beste systemene. Det som gir størst risiko for feil er når folk aldri har sendt før, glem å snakke med Billigpakke.no før de sender pakken til USA. Det finnes en rekke ting som ikke kan sendes, og måten ting er pakket inn i, er avgjørende for at pakken når USA på god og tidsbestemt måte.

Konkurransemessige fordeler på Billigpakke.no når frakten sendes til USA:

Få store kundepriser som en privat eller liten bedrift
Få landets beste kundeservice (5 stjerner av 5 på Trustpilot)
Få hentet pakken hvor du vil, gratis, og prøvd levert opptil 3 ganger, gratis
Få priser, tider og bestillinger uten IT-ekspertise på få sekunder
Følg pakken hele veien
Søk Priser for frakt til og fra USA: