Med DHL får du hjelp med fordelingen fra Start til slutt

Vår hovedoppgave her på Billigpakke.no er å hjelpe våre kunder med å få så enkel og effektiv en Last som mulig. Enten det er enkelt pakke innlegg, eller mer krevende transportoppgaver.

Som vi i Norge har begynt å eksportere mer og mer i utlandet, er vi mer enn noen gang spurt om muligheter for mer effektiv distribusjon. Sending i utlandet kan ofte føre til lange leveringstider hvis du må sende fra Norge til den andre siden av verden. I verste fall kan det koste en kunde, og i beste fall vil det gi en middelmådig opplevelse.

DHL Priser sende pakke

Heldigvis finnes det en løsning som sikrer at forsendelsene dine ankommer raskt – uansett hvor de går.

Få lagringsanlegg rundt om i verden med DHL

En av de raskeste og enkleste måtene å sikre rask levering til utenlandske kunder er å sørge for at du har varene nærmere dem. men i stedet for å kjøpe varehus rundt om i verden, kan du bruke DHL « s Lager løsninger, som i prinsippet betyr Du kan ha et lokalt lager, i et område der det er stor etterspørsel etter produktet.

Dette betyr at dine kunder vil få sine forsendelser raskere og samtidig kan du spare penger på frakt. Det er også en god måte å skape en mer CO2-nøytral virksomhet, da du ikke trenger å få transportert deler på tvers av landegrensene individuelt.

I utgangspunktet er prinsippet ganske enkelt. Anta at du vet du selger mye T-skjorter til kunder i Paris. I stedet for å sende varene til Paris hver gang, kan du i stedet leie plass på en av DHL « s varehus i området. Når en kunde foretar en ordre, blir varen Hentet fra det lokale lageret. Dette sikrer ekstremt rask leveringstid, og samtidig betyr det at du kan spare penger på frakt på lang sikt.

Verdensomspennende nettverk – rett for hånden

Enten du ønsker å gjøre bruk av lagringsanlegg eller ikke, kan det vise seg å være nyttig med en erfaren partner. Hos DHL har de over 50 års erfaring i bransjen, slik at du alltid får en kunnskapsrik råd.

Spesielt kan det være nyttig hvis du ikke kjenner tollreglene til et bestemt land, eller hvis du er usikker på om produktet må være i samsvar med spesifikke krav. Her vil du alltid kunne få hjelp fra DHL, som har mange års erfaring med shipping over hele verden.

Når du trenger å bestille frakt for utenlandske forsendelser, er det også alltid en god idé å sjekke prisen etter en ekstra tid. Det er ikke uvanlig at det kan være store svingninger i prisen-selv innenfor samme selskap. Så om du vil bruke DHL eller noen andre, det ville være en god idé å kjøre levering gjennom vår pris kalkulator, slik at du raskt og enkelt får en oversikt som passer akkurat det du trenger. På denne måten sikrer du at prisene du får er best mulig og at de passer til det du trenger.

Unnslippe kostbare forsinkelser med erfarne samarbeidspartnere

En av de største problemene folk ofte har med internasjonal skipsfart er at de velger en samarbeidspartner som ikke har noen erfaring innen feltet. Dette kan føre til problemer med å kjøre/hviletider, lokale lovgivningen eller lignende. Dette kan føre til forsinkelser som kan være svært kostbare for deg og din bedrift, men kan også føre til negative kundeopplevelser.

Ved å velge en erfaren forretningspartner med et godt omdømme, kan du i de aller fleste tilfeller unngå disse feilene. Det er verdt å vurdere om du sender varer av en spesielt viktig Art, eller å bli Hentet fra ett sted til et annet, på spesielle tidspunkter når leveringstiden er kritisk.

Et annet eksempel kan være hvis du må sende noe internt. Her vil det vanligvis ikke være en negativ kundeopplevelse du bør være nervøs for, men det kan fortsatt være problemer hvis forsendelsene blir forsinket. Det kan resultere i nedetid i bedriften som til slutt kan ende opp med å koste mye penger.

Det kan også være en stor forskjell mellom den typen levering du trenger. Vi blir ofte kontaktet av kunder som er usikker på hvilke tilbydere som skal brukes hvis de har spesifikke krav til en gitt forsendelse. Det kan være i form av form, vekt eller annen karakter av produktet. Her kan det være vanskelig å finne ut hvilke selskaper som kan ta pakken. på DHL kan du være rimelig sikker på at de kan ta seg av de mest. De har sendt nesten alt fra brev til shipping containere, så det er også en garanti for at du kan få forsendelser.

Enten du skal sende hele beholdere om gangen, eller bare noen få forsendelser nå og da, kan det være en stor fordel å velge en større spiller, for eksempel DHL Express. De har vanligvis flere forsendelser til samme sted, noe som er grunnen til at du kan ofte få en god pris hvis du er heldig. Hvis det er en fast leverings avtale du er ute etter, kan du også prute gode priser her. I løpet av de siste årene har vi hjulpet mange kunder med å få attraktive og effektive frakt løsninger for både land og land. Hvis du har spørsmål om hva som er best å betale for deg og din bedrift, vil vi gjerne høre fra deg slik at vi kan snakke om dine valg.

Få fart på forsendelsene dine med DHL

Det kan være mange årsaker å undersøke markedet for Ekspress leveranser. En av de største årsakene til den økende etterspørselen av Ekspress leveranser er utvilsomt den dramatiske økningen i online shopping hjemme.

I 2018, e-handel generert over 140 000 000 000 i omsetning, og det er ingen tvil om at dette tallet vil bare øke i fremtiden. Det setter strenge krav til nettbutikker og fraktselskaper, som forbrukerne blir stadig mer krevende i forhold til priser og levering.

DHL Priser sende pakke

Som om det ikke var nok for forbrukerne å ha sine pakker neste dag, nettbutikker må nå også ta den oppfatning at gratis frakt blir mer og mer vanlig. Det betyr at du må tenke på når du velger en partner for å håndtere forsendelsene dine.

Pris bevisst frakt for e-handel med DHL

DHL har i lang tid vært blant de mest foretrukne shippingselskaper i e-handel-for både forbrukere og bedrifter. Dette er fordi , med sine mange biler og effektive ruter, har de alltid vært garantist for rask og rimelig levering.

Med DHL Express  er du alltid trygg på at pakkene for kundene dine kommer raskt. Og i en verden der budet måtte banke før kortet informasjonen er angitt, kan det være forskjellen mellom en god og en dårlig kjøpsopplevelse.

Alt etter danske industri, danske forbrukeren er spesielt ser for 3 saker når handler online; Leveringstid, pris på frakt og mulighet for retur.

Forsendelser med kort ledning gir fornøyde kunder

Jo raskere du kan få pakker levert til kundene dine, jo lykkeligere vil de bli. Til slutt, de aller fleste forventer å kunne få en pakke dagen etter at den er bestilt. Det kan være vanskelig å få til å gå opp, men heldigvis, på DHL kan du få flere forskjellige typer ekspress levering, slik at du alltid kan møte de høye kravene til dine kunder.

Mange kjøpmenn har uttalt at leveringstiden er direkte relatert til hvor mye man ønsker å kjøpe på en butikk igjen. Dette betyr, selvfølgelig, at du må sikre rask levering-men det betyr også at du har en unik sjanse til å levere en usedvanlig god service. For hvis kunden er fornøyd med varene, levering og pris, er det en høy sannsynlighet for at de velger å handle med deg igjen.

Gratis frakt er forventet mer enn før

87% av danskene forteller at de forventer gratis frakt til en viss grad. Enten som en del av en ordre over en viss størrelse, eller rett og slett gratis frakt uten noen krav. Det er klart at det setter noen ekstra krav til både deg og din operatør, siden du må rette for prisen på frakten. Derfor er det viktig at du alltid sørger for at du får de beste prisene – hver gang. Her kan det være en idé å holde et øye med hvilke elementer som selger best på nettbutikken din. Se om du kan gruppere dem og om du kan lage en slags standard løsning i form av emballasje og pakke etiketter. Hvis du kan ha 3-4 standard størrelser, vil du plutselig kunne kjøpe emballasje i større grupper til billigere priser, akkurat som du kan få rabatt hvis du kjøper flere etiketter om gangen-eller du kan få en fast avtale med en operatør. Hos DHL er det mange muligheter til å sette sammen noen faste avtaler som passer dine behov, slik at du kan få så billig forsendelser som mulig.

Avkastningen må være glatt

Noen av de tingene som kan gjøre folk litt motvillige til å handle på nettet er frykten for å bestille noe i feil farge, størrelse-eller i det hele tatt, bare for å angre et kjøp. Mange steder er tilbake en lang og komplisert prosess, og det er mange ting som kan gå galt. Her er det viktig at du sørger for å hjelpe kunden så mye som mulig.

Hvis en kunde har en dårlig opplevelse når du returnerer forsendelser, er sjansen stor for at de aldri vil handle med deg igjen. Motsatt, en positiv og vellykket avkastning kan føre til trygghet i nettbutikken stiger og kunden vil handle med deg igjen.

Her er det fordelaktig å velge et selskap som gjør det enkelt for kundene å gjøre en avkastning. Hvis du bruker DHL , vil kundene ha tilgang til et bredt utvalg av pakke butikker, så det er enkelt for dem å returnere kjøpte forsendelser. Og hvis du vil gjøre det enda enklere for kunden, anbefaler vi at du sender en returetikett i pakken. Dette øker tilliten til merkevaren din, og handler om å sikre en god opplevelse.

Ofte kan du få returetiketter til gode priser på DHL, slik at du kan administrere avkastning for relativt beskjedne beløp -uten å forårsake noen overdreven kostnader for deg, og uten problemer for kunden.

Hvis du oppfyller disse tre kravene, er du nå godt drevet og har store muligheter til å skape langvarige kundeforhold. Men det går som om du må sørge for at lasten er i orden. Du må tenke på frakt som en forlengelse av nettbutikken. Derfor er det selvsagt viktig at kundene blir møtt av en profesjonell og smilende ansatt som leverer pakkene fra dem. den gode (eller dårlig) erfaring slutter ikke når kjøpet har gått gjennom-det bare slutter når kunden har fått varene i hånden. Med DHL, er du sikret en erfaren selskap som generelt gjør gode kommentarer underveis, og sørger for å behandle dine kunder som om de var deres egne.

DHL vil gi deg grønn frakt i gule biler

I dag blir begreper som «grønn overgang», «bærekraft» og «CO2-nøytralitet» gradvis brukt om hverandre. Dette er begreper som ikke lenger er begrenset til forskere og politikere, men et begrepsom i økende grad brukes som en USP av selskaper over hele landet.Akkurat som du nesten kreve at melken i latte din er organisk, er det også forventet at selskapene gjør seg selv CO2 nøytrale – eller i det minste ha miljøet og bærekraft i programmet under styremøtene.

Et av de stedene hvor man har mulighet til å ta det største steget mot et CO2-nøytralt selskap er klart når det gjelder frakt. Og det er ikke ment å være at du må bære varene ut til kundene dine i en Tesla, men mer som et råd for å finne en operatør som prøver å redusere sin carbon footprint.

La DHL hjelpe deg med CO2-nøytral frakt

DHL har satt seg som mål å kutte CO2-utslippene på transport ned til null ved 2050. Og som miljøet fylles opp mer og mer med både bedrifter og enkeltpersoner, kan dette vise seg å være en svært effektiv strategi.

I tillegg til det faktum at DHL, selvfølgelig, bidrar til å bevare miljøet, det gjør det også å differensiere seg i et konkurranseutsatt marked, og dermed gjør det mulig å appellere til en helt spesiell gruppe forbrukere.

DHL CO2 neytral

Tenk om din nettbutikk var den mest foretrukne blant miljømessig bevisste nordmenene? Eller hvis bare butikken var uthevet i Media, blogger eller lignende? Her har du muligheten til å sette merkevaren din på kartet over Norge. Ved å appellere til miljømessig bevisste kunder, du sørge for at du har en lojal publikum der det ikke lenger bare den prisen som er avgjørende.

Selvfølgelig kan frakt alene ikke utgjøre et CO2-nøytralt selskap-men det kan være et veldig stort skritt på veien. Uten å måtte gjøre noe, kan du bare redusere CARBON footprint ved ganske enkelt å endre transportør. På denne måten kan du relativt raskt få profilert deg og din merkevare som et selskap som går opp i miljøet og samfunnet rundt deg.

I tillegg til de taktiske fordelene ved å bevege seg i en mer CO2-nøytral retning, vil du sannsynligvis oppnå mer langsiktige fordeler også. Som byer blir stadig mer forurenset, er det også flere byer som vurderer innføring av miljømessige soner. Hvis du har kunder i en miljøsone, vil det kreve ekstra ressurser for å levere til dem. det kan være sjåføren har til å ta en avstikker, endre bilen, velger en annen drop-off sted-eller noe helt fjerde. Ved å sikre CO2-nøytrale forsendelser kan du omgå problemet, siden du kan levere direkte i miljøsonene. For eksempel har DHL begynt å bruke flere og flere elektriske biler og andre kjøretøy med alternativeTFuel, noe som betyr at de er fritatt fra de miljømessige sonene. Ved å gjøre det, har du allerede en stor fordel. En annen unikselgerpunkt er at DHL har en visjon om å plante 1 000 000 trær i året, for å sikre et bedre klima. 

Bruk klimaet som selgerpunkt i din virksomhet

Når vi snakker om å bruke klimaet som en selgerpunkt, kan det raskt høres kaldt og kynisk. Dette kan imidlertid ikke være lengre fra sannheten. Alle selskaper har elementer som gjør dem unike, og hvis dine unike poeng samsvarer med et gitt publikum, har du en nisje i markedet.

Fordelen med en nisje i markedet er at du ofte vil oppleve en høyere lojalitet, akkurat som kundene vil finne det lettere å forsvare en mulig høyere pris av selskapet «å være en kamp» i forhold til deres tro. Klima-bevisste forbrukere er også en nisje-riktignok en veldig stor en.

Dette betyr i prinsippet at du kan forsvare en høyere fraktpris med deg levere bærekraftig. Dette kan skape mer salg i butikken din, kan det gjøre det enklere for deg å sikre din kontantstrøm-og det vil utvilsomt bidra til å styrke merkevaren.

Koster CO2 nøytral frakt ekstra?

Siden fraktprisene ofte varierer dramatisk, kan det være vanskelig å forutsi om CO2-nøytral frakt koster ekstra. Som et utgangspunkt, er ikke dette det som gjør uttalelsen, men heller en rekke andre forhold.

Det er imidlertid viktig å vurdere hva du ser som «Extra». Det vil sikkert være dyrere å velge en mer miljøvennlig distributør, slik som DHL Express, snarere enn en lokal speditør med en mindre klimavennlig tilnærming. Vi vet ikke at det koster penger å lage en grønn overgang-men at pengene ville være glad for å gjøre det tilbake på lang sikt. Så hvis du planlegger å fortsette å drive virksomheten i mange år, vil du uten tvil være i stand til å spare penger på lang sikt.

For øyeblikket, mange store bærere jobber hardt for å bli selvforsynt-eller i det minste konvertere drivstoff til alternative drivstoff typer. Det er klart at det koster litt i oppstart fasen, men på lang sikt bør det gi besparelser-noe som kan gagne deg.

I tillegg er det, selvfølgelig, det menneskelige aspektet ved det, hvor man må spørre deg selv om du kan sette en pris på miljøet. Heldigvis trenger du ikke å bekymre deg for mye om prisen som vi alltid kan hjelpe deg å få forhandlet den skarpeste prisen hjemme. Vi sørger for å sammenligne priser på flere ulike vilkår, og kan også fortelle deg hvilke typer løsninger som er CO2-nøytrale. Kanskje forskjellen i virkeligheten er mindre enn du tror?

 

Hva koster det å sende en pakke til USA?

Hva koster det egentlig å sende en pakke til USA? Svarene på det spørsmålet er mange. Det er annerledes, på grunn av flere faktorer. Sende pakker, spesielt i utlandet, kan derfor føles som en hel jungel. Men er det et lys på enden av tunnelen? Les her om hvordan du raskt og enkelt får svar på hva forsendelsen din vil koste!

Sende pakker i utlandet

Å forsøke å finne ut hva det koster å sende en pakke i utlandet, er i det minste vanskelig. For ikke å begynne å snakke om hvilken tid det tar å undersøke alle de forskjellige alternativene. De er mange. I Norge har vi tilgang til virkelig gode leverandører, som er både raske og riktige. Men klarhet er ikke alltid lett å få. Rette svar på kostnader for bestemte ruter og turer er uvanlig. Som et resultat, føler mange seg forlatt og forvirret når de går og sender en pakke til utlandet. Men det er en jevn løsning på dette problemet …

Sammenlign priser på Billigtpaket.se

Billigpakke.no er et sammenligningsside for ulike fraktalternativer. De bruker samme prinsipp som Momondo og Expedia, men sammenligne priser med forskjellige leverandører som kan sende pakken. På Billigtpaket.se finner du prisalternativer for leverandører som DHL, UPS, Postnord og Bring. Du får også direkte informasjon om hvor lenge forsendelsen vil ta. For å få nøyaktige prisforslag, kan du bruke søkefunksjonen på nettsiden. Der fyller du i postnummeret på forsendelses- og destinasjonsstedet, og hvilken type pakke du skal sende. Deretter får du alternativer på forskjellige leverandører, tider og priser.
 
Hvis du bare vil ha en summ av hva det kan koste og hvor lang tid det tar å sende en pakke til USA, kan du se på en rask oversikt over prisbordene. Der kan du for eksempel lese at en pakke på opptil 5 kg kan sendes til USA om to dager, for ca 600 NOK. Glatt, va?

Vil du vite mer om dine forskjellige fraktalternativer? Sammenlign priser på Billigpakke.no her.

Send pakke fra pakkebutikken eller din dør

Det er mange alternativer for å få og laste ned pakken din, den vanligste å være gradvis pakke butikker, som du kan laste ned eller sende pakker for din bekvemmelighet.
Hvis du vil sende en pakke fra en postibutikk eller en pakke, er det noen gode påminnelser å huske før du bestiller og går. Pakken må håndteres for de ansatte og de forskjellige fraktselskapene har derfor vekt- og størrelsesbegrensning på leverte pakker. Hvis pakken din er større eller tyngre eller du vil sende en pall, må du bestille for å få forsendelsen plukket opp på døren din i stedet.

Anerkjennelse med Postnord

Postnord tilbyr alle typer forsendelser fra butikk til butikk eller fra pakkebutikk og helt til døren, uansett om du er privat eller bedrift. Du kan enkelt og enkelt finne prisene her, skrive ut pakkenetiketten og levere den i nærmeste pakkebutikk.
Postnord har forskjellige krav til størrelsen på pakken din, avhengig av hvor du skal sende den. Finnere mottar i Danmark, Sverige, Finland eller Norge maksimal lengde på pakken må være 150 cm og lengden og omkretsen må maksimalt 300 cm, pakkenes vekt må ikke overstige 20 kg. Vær oppmerksom på at maksimal lengde og vekt er forskjellig hvis du trenger å sende pakke til utlandet.

Bring har din beste forretningsløsning

Selv om Bring tilbyr forsendelse til private kunder, vil du finne sin kompetanse i forretningsforsendelse, der de blant annet tilbyr matlaging slik at bestillingen din håndteres på riktig måte. De tilbyr rask frakt fra deres pakkebutikker til resepsjonen både til butikken eller rett til døren.
Hvis du vil levere brevet i en pakkebutikk, må den veie 2 kg maks. Hvis det derimot er en pakke du vil sende, må den måle maksimalt 300 cm i lengde og omkrets og maksimalt 150 cm i lengden. I tillegg må pakken ikke veie mer enn 35 kg hvis du må sende den til de skandinaviske landene og 30 kg hvis du må sende den til andre land. Du kan finne priser og skrive ut pakkenetiketten din her og send inn pakken i nærmeste pakkebutikk.

Gode ​​løsninger med DHL

DHL tilbyr en god fraktløsning for dine behov, enten du trenger å sende en forretningspakke eller pakke til barnebarnet ditt. DHL gjør at du kan kjøpe porto på nettet, skrive ut etiketten og levere den i nærmeste pakkebutikk eller i en swipebox, du finner dem her.
Før du bestiller, er det en god ide å veie pakken først, den må veie maksimalt 70 kg eller 30 kg hvis du vil at den sendes med DHL Express, i tillegg må den måle maks 120x80x80 cm.

UPS håndterer din spesielle forsendelse

Du kan finne akkurat den riktige prisen og frakttype med UPS, enten du trenger å sende inn for farmasøytisk industri, som et stort eller lite firma eller som privat. Når du har sjekket at forsendelsen din ikke veier mer enn 70 kg og maks har en lengde og bredde på totalt 400 cm og en maksimal lengde på 274 cm. Deretter kan du bestille forsendelsen din online, skrive ut pakkenetikett og levere pakken i nærmeste UPS Access Point.

DHL Express tilbyr frakt for alle behov

Enten du ønsker å sende et viktig brev som individ eller sende medisin i bransjen, har DHL Express en skreddersydd løsning for dine behov.
Som fraktselskap med de fleste internasjonale forsendelser er det alltid mulighet til å finne et fraktsted eller et hentingspunkt, enten det er en ukedag, en lørdag eller en helligdage. Hvis du må sende en pakke til en ekstern plassering, enten det er Norge, Danmark eller Canada, så er det mulighet for en løsning slik at pakken din kommer fram og leveres i god stand.

Fleksible fraktløsninger

DHL Express spesialiserer seg på å lage fraktløsninger som kan tilfredsstille dine krav og gjøre hva de kan for å gjøre opplevelsen så overkommelig som mulig. Drømmer du for eksempel? om å sende pakken med CO2-nøytral frakt, så kan DHL gi deg muligheten til å gjøre det. Hvis du trenger å sende et viktig dokument, et pass eller visum, tilbys en spesiell verdi innsending som kommer raskt og er forsikret i tilfelle skade eller tap på f.eks. Det passer.

Hvis du mottar en pakke med tollinnsamling, vil DHL forskuddsbetale for deg, for å gjøre prosessen raskere og mer overkommelig, så betaler du bare tollavgiften til DHL ved levering av pakken. Hvis du derimot må sende en pakke til USA og forvente en tollavgift for mottakeren, kan du velge å forhåndsbetale plikten slik at forsendelsen blir lett og rask igjen. Du kan lese mer om tollinnsamling her.

Hold deg oppdatert

Både du og mottakeren blir oppdatert på pakken, enten via post, tekstmelding eller begge deler, det er helt opp til deg. Her vil du kunne se når pakken er levert inn og når den leveres, mens du også kan følge hele pakkenes reise på pakkesporing.

Det kan imidlertid være vanskelig og tidkrevende å finne den beste løsningen og prisen for dine behov, spesielt hvis det må gjøres manuelt, er fraktsidene dessverre ikke alltid lett å navigere i. Med Billigpakke.no prisberegner kan du raskt finne den beste prisen og Bestil lasten din med en gang, så alt du trenger å gjøre er å vente på pakken som skal hentes eller finn nærmeste fraktpunkt.

DHL Norge

Med DHL kan du sende pakker raskt og billig verden over. Også importere fra utlandet til Norge. Som et av verdens største fraktselskaper tilbyr de tjenester innen transport og logistikk i toppklasse. Uansett om du er privatperson eller bedrift, kan du forvente deg utmerket service for pakkefrakt fra DHL.

Hos DHL sender du pakker på enkelt og smidig vis.  For individuelle leveranser begynner du med å pakke varen din i egen emballasje og deretter måler og veier du pakken. Ut ifra disse opplysningene får du greie på hva slags pakkestørrelse du skal velge. DHL har fire ulike størrelser, fra S til XL, med visse maksimalmål for hver størrelse. Prisene for disse er stigende etter størrelse og varierende avhengig av hvilket land pakken skal sendes til. På DHLs nettside for bestilling av pakkefrakt velger du pakkestørrelse og land. Deretter fyller du inn adresseopplysninger for avsender og mottaker. Når du har bestilt leveransen, klistrer du en adresseetikett og, dersom du skal sende utenfor EU, eventuelle tolldokumenter på pakken. Du leverer så pakken din til nærmeste DHL-ombud. Hos ombudene går det også an å ordne med fraktbetaling, etiketter og dokumenter om du ikke har mulighet til å gjøre dette hjemmefra. Deretter er din forsendelse på vei.

DHL Norge

DHLs pakkefrakttjeneste er selvfølgelig like tilgjengelig for privatpersoner som bedrifter. Du kan imidlertid som bedriftskunde hos DHL nyte mange flere gunstige tjenester. Du kan sende varer til kunder både innenriks og utenriks gjennom deres omfattende nettverk. Du kan tilby kundene dine utmerket returhåndtering samt sporing av forsendelser. Dessuten får du tilgang til TA-systemet DHL Multishipping, som gir deg omfattende administrativ kontroll over all leveransevirksomhet.  Her finnes det mulighet for å bestille transport, se status for pågående leveranser, historikk samt et register med adresser, kundenumre og produkter. Du registrerer deg som bedriftskunde hos DHL Norge ved å fylle inn informasjon om deg og din bedrift på deres hjemmeside.

Sende pakker til utlandet

Mens vi skriver og sender færre brev i dag, har antall pakker sendt og andre typer post økt enormt. I dag er det ikke rart å sende julegaver til slektene i Australia, en kjole som selges på eBay til en privatperson i Frankrike eller produkter fra deres nettbutikk til kunder i Asia. På mange måter har verden krympet fordi vi sender og mottar pakker fra alle mulige land, som selvsagt også har endret fraktselskapets utvalg og priser.

Hvilket rederi bør du velge?

Det kan være vanskelig å vite hvilket rederi å velge fordi det er så mange forskjellige alternativer. Hvis du vil sende en pakke eller en større forsendelse utenfor Norge, kan du for eksempel bruke frakttjenester fra firmaer som PostNord, DHL, UPS og Bring. Før du velger, bør du også vurdere om pakken skal ankomme så snart som mulig, eller hvis du kan forestille deg en lengre leveringstid til en billigere pris.

Sende pakke til utlandet

Send billige pakker fra Norge til andre land

Hvis du er ute etter de billigste prisene for å sende pakke til utlandet, kan du spare mye penger hvis du bruker en sammenligningstjeneste, for eksempel Pakke.dk. Deretter har du muligheten til å sammenligne forskjellige rederier for å finne de laveste prisene for din spesifikke pakke, i stedet for å kaste bort tid på hvert selskaps eget nettsted. Dette er spesielt nyttig hvis du skal sende pakker til flere forskjellige land, for eksempel hvis du har din egen nettbutikk eller selger mye på eBay. Takket være den stadig økende konkurransen, kommer nye alternativer også fremover hele tiden, og du kan enkelt sjekke gjennom et jevnt søk på Billigpakke.no.

Vær oppmerksom på tollavgift når du sender pakker utenfor EU

Siden hvert land har sine egne tollregler og regler, er det viktig at du fyller ut eventuelle tollformater riktig når du sender pakker eller andre varer utenfor EU – fx når du sender pakker til Frankrike. Hvis du derimot bruker Billigpakke.no-tjenesten til å bestille frakt, blir du enkelt veiledet gjennom hele tollprosessen, noe som betyr at du ikke trenger å holde oversikt over de nyeste lover og regler uavhengig av hvilket land du vil sende pakken til.

Hva koster det å sende en pakke fra Sverige til EU og resten av verden?

Selvfølgelig varierer prisene for å sende pakker i utlandet, avhengig av hvilket land det gjelder. Men som et eksempel kan vi nevne at det koster ca. 600 NOK for å sende en pakke på opptil 5 kg til USA, mens den kun koster ca. NOK 200 for å sende en pakke mellom 1-5 kg til Frankrike eller Danmark ligger i EU.
Hvis du lurer på hva pakken din koster å sende deg, kan du raskt og enkelt klikke på Pakke.dk og angi pakkens destinasjon, størrelse og ønsket leveringstid for å få prisalternativer fra flere rederier samtidig. Så velger du bare, og Pakke.dk sørger for at pakken hentes og sendes til mottakeren.

5 fordeler med å bruke DHL

Vi kjenner alle de gule bilene, med den særegne røde logoen. Hvis ingenting annet, har vi alle hørt om deres «karakter» på et tidspunkt. Det kan imidlertid fortsatt være vanskelig å finne ut hvorfor du bare bør bruke denne leverandøren til å dekke frakten din. Derfor har vi valgt å lage dette korte brev, hvor vi kommer med 5 gode grunner til å velge DHL som ditt neste rederi.

DHL priser

Du støtter bærekraftig frakt
DHL er et av fraktselskapene som får mest mulig ut av å gjøre sin bransje grønnere. Det innebærer alt fra de bredere perspektiver som omorganisering og optimalisering av ruter, samt alle detaljer om kjøp av biler. I tillegg har konsernet også tatt gode skritt for å optimalisere og automatisere sin bransje – et fenomen som de tillater andre fraktselskaper, for å gjøre hele næringen mer bærekraftig, og ikke bare innenfor sine egne rader.

Du får en effektiv frakt
Erfaring og innovasjon er de to faktorene som i dag utgjør DHLs hovedstolper. Dette betyr at du ved enhver DHL-forsendelse kan nyte mange års kreativ problemløsning, praktisk kunnskap og kunnskap, samt innovative og innovative løsninger på problemer. Dette betyr at du kan være trygg ved å sende pakkene dine, da DHL kan håndtere nesten alle utfordringer de kan møte på ruten.

Sky is the limit
Hvor mange andre fraktselskaper er begrenset til å kunne levere i Europa, eller bare med bil og vei, opplever du ikke dette på DHL. Og det er egentlig ikke sant å si skyens grense, for med DHL kan du få frakt på både veier, vann og vind – og med sitt omfattende nettverk i mange land over hele verden kan du raskt få din frakt ? Pakker fra A til B – også på store avstander. Faktisk er det ingen grense for hvor langt du kan komme med DHL-leveransen.
Du får service hele veien
På mange fraktselskaper får du en begrenset tjeneste. Så snart pakken er utgitt, kan du spore den via Spor og spor. Hvis det er noen utfordringer eller problemer underveis, kan det ofte være vanskelig å finne ut hvor du kan få informasjon. Med DHL Express får du imidlertid en mye bedre og raskere service der pakken din overvåkes hele veien. Du kan alltid kontakte dem hvis du har spørsmål om levering – hvis du føler at du ikke finner informasjonen i sitt omfattende og brukervennlige spor og sporingssystem.

Prisene er greit
Når du ser på hva du får fra tjenester, er det ingen tvil om at DHL er ekstremt prisintensiv med sine tjenester. Kan du finne noe billigere? Uten tvil. Men du kan alltid. Men det som ikke alltid kan kompenseres, er de mange årene av innovasjon og innovasjon som til slutt utgjør et bedre produkt. Så selv om du kan spare en håndfull dollar ved å velge et annet selskap, kan det være en formildende omstendighet ved DHL. Og hvis du vil være sikker på å finne de beste DHL prisene, kan du bruke kalkulatoren på denne siden – og du vil alltid være sikker på å få de beste prisene på leveransen din – hver gang.

DHL – når gul og rød blir grønn

Det er ingen hemmelighet at mange bedrifter og regjeringer over hele verden har begynt å tenke mer og mer grønt. Dette er sant i deres klima- og miljøavtaler, i selskapers forpliktelse til å redusere sitt CO2-avtrykk, og om en million andre steder.
Klimaet er i og klimaet er varmt. Derfor har verden også gledet seg til forventning og spenning, mens de store multinasjonale fraktselskapene har måttet utarbeide nye, klimavenlige strategier.Sende pakke DHL
Et av disse selskapene er DHL. Og når verdens største fraktselskap vil presentere sin nye strategi for mer miljøvennlig drift, er det definitivt ikke liten. Her har vi skrevet 3 av de mest betydningsfulle tiltakene som vil gjøre de gule bilene i fremtiden blitt grønnere.

Ruteoptimalisering
Når du er verdens største fraktselskap, har du også mange ruter. Virkelig mange ruter. Og etter å ha kjørt med disse ruter i mange år har du også samlet mye data. Virkelig mye data. Og disse dataene blir brukt i dag for å optimalisere ruter, slik at DHL-forsendelser kan gjøres enda grønnere i fremtiden. Mye av det vil bli optimalisert for å passe inn i en mer og mer automatisert tilnærming, slik at andre rederier kan overgi oppgaver til DHL. Det er en vinn-vinn-vinn-situasjon, som fraktselskaper som bruker det, får muligheten til å nyte mange års innovasjon og utvikling uten å miste kundene. DHL nyter det fordi de tjener penger på et system de bruker – og til slutt vinne hele verden som mer og mer av den globale lasten (sannsynligvis) vil bli gjort mer effektiv ved denne metoden.

Rapportering
En av visjonene og ideene som har vært med DHL Express har vært at du ikke kan løse et problem som du ikke forstår. Derfor tilbyr de individuelle rapporter til bedrifter – begge ned fra fraktnivået, slik at du kan se hvor mye CO2 du faktisk gir ut på leveransene dine – men også hos større selskaper hvor det blir utført en detaljert rapport over hele forsyningskjeden. Dette gir alle bedrifter en mye bedre forståelse av sitt eget karbonavtrykk, og til slutt betyr det at flere og flere bedrifter blir klar over sitt eget ansvar – og hvilke muligheter de har for å gjøre seg til en mer bærekraftig prosess.

Miljøprosjekter
I tillegg til de to nevnte initiativene vil mange ressurser også bli brukt til å støtte miljøvennlige prosjekter. Det kan være alt fra vindparker, skogsplantering, biomasse kraftverk og mange andre ting. Dette betyr i prinsippet at med hver DHL forsendelse hjelper du å skyve verden i en grønnere retning.