Hva koster det å sende en pakke til USA?

Hva koster det egentlig å sende en pakke til USA? Svarene på det spørsmålet er mange. Det er annerledes, på grunn av flere faktorer. Sende pakker, spesielt i utlandet, kan derfor føles som en hel jungel. Men er det et lys på enden av tunnelen? Les her om hvordan du raskt og enkelt får svar på hva forsendelsen din vil koste!

Sende pakker i utlandet

Å forsøke å finne ut hva det koster å sende en pakke i utlandet, er i det minste vanskelig. For ikke å begynne å snakke om hvilken tid det tar å undersøke alle de forskjellige alternativene. De er mange. I Norge har vi tilgang til virkelig gode leverandører, som er både raske og riktige. Men klarhet er ikke alltid lett å få. Rette svar på kostnader for bestemte ruter og turer er uvanlig. Som et resultat, føler mange seg forlatt og forvirret når de går og sender en pakke til utlandet. Men det er en jevn løsning på dette problemet …

Sammenlign priser på Billigtpaket.se

Billigpakke.no er et sammenligningsside for ulike fraktalternativer. De bruker samme prinsipp som Momondo og Expedia, men sammenligne priser med forskjellige leverandører som kan sende pakken. På Billigtpaket.se finner du prisalternativer for leverandører som DHL, UPS, Postnord og Bring. Du får også direkte informasjon om hvor lenge forsendelsen vil ta. For å få nøyaktige prisforslag, kan du bruke søkefunksjonen på nettsiden. Der fyller du i postnummeret på forsendelses- og destinasjonsstedet, og hvilken type pakke du skal sende. Deretter får du alternativer på forskjellige leverandører, tider og priser.
 
Hvis du bare vil ha en summ av hva det kan koste og hvor lang tid det tar å sende en pakke til USA, kan du se på en rask oversikt over prisbordene. Der kan du for eksempel lese at en pakke på opptil 5 kg kan sendes til USA om to dager, for ca 600 NOK. Glatt, va?

Vil du vite mer om dine forskjellige fraktalternativer? Sammenlign priser på Billigpakke.no her.