Bring

Bring er et populært alternativ til mange av de store leveringsselskapene. Bring er aktiv i hele Norden og dekker alle Danmarks regioner. Derfor har flere og flere danske bedrifter begynt å sende pakker med Bring – både små og store.

Fordeler med BringBring priser

Bring har etablert seg som et av de mest stabile selskapene i distribusjonsmarkedet. Det er et sterkt fokus på å skape brukervennlige løsninger, og dette gjelder blant annet rask levering, effektiv sporing og god kundeservice når du trenger det.

I tillegg tilbyr Bring både små og store leveranser. Dermed er det både en løsning for deg å sende en enkelt pakke her og der, men for stor virksomhet som jevnlig transport av materialer i store mengder. Ta med både e-post, pakker, bud og varer.

Den nordiske lenken betyr også at Bring har stor fordel i forsendelser til andre nordiske land. Det er helt klart å velge sin tjeneste hvis du vil ha en pakke trygg og rask, for eksempel Sverige eller Norge.

Ta med priser

Ta prisene varierer i henhold til hva du vil. Avhenger for eksempel av vekt, størrelse, prissone, type levering, og så videre. Generelt prisene starter på 79 kr og går opp deretter. Du kan sende pakker og paller til bedrifter, men også pakker til privatpersoner. Bring er spesielt kjent ved å tilby gode priser til selskaper når vi kommer inn i større mengder. For eksempel er grunnprisen vanligvis lav hos Bring, og det er en fordel.

Hvis du er villig til å betale en liten avgift tilbyr Bring kveld og helg leveranser, så frakt kan komme enda raskere enn vanlig.

Send pakke med Bring

Det er enkelt å sende en pakke med Bring. Det kan faktisk ordnes på nettet. Bring har flere utleveringssteder, hvor mottakeren kan hente pakken. Pakker kan også sendes direkte til en bestemt adresse. Ved enhver forsendelse vil du motta et sporingsnummer som du kan bruke til å finne forsendelsen mens den er på vei.

I de store byene vil en pakke vanligvis bli levert innen 24 timer. For forsendelser til de andre nordiske landene kan det ta opptil 3 dager, men det vil ofte gå raskere. Det avhenger igjen av størrelsen, men selv med store varer, er Bring rask.

En ekstra fordel er at Bring er et miljøbevisst selskap som fokuserer på bærekraftige løsninger. Det er verdt å ta med. Selskapet har et langsiktig mål for å redusere miljøpåvirkningen. Blant annet vil det bli realisert ved å bruke kun fornybare ressurser for transport fra 2025 og fremover. Alt i alt er det mange fordeler hvis du vil sende pakker med Bring!

Hvordan finne de riktige fraktprisene

Vil du også betale for mye? Det er neppe noe verre enn å finne ut at i løpet av årene har du betalt overpris for et produkt eller en tjeneste. Og etter hvert er det mange ting der du kan spare betydelige summer. Leieavtaler om biler, fast eiendom, mobiltelefoni, forsikring – og nå også frakt.Postnord priser

Frakt har lenge vært et nødvendig onde for mange selskaper, noe som betyr at det i dag er et sjø av virksomhet som kanskje ikke nødvendigvis får de beste prisene på frakten. Derfor valgte vi å gjøre en tjeneste her på pakke.dk, der vi gjør det enkelt å sammenligne prisene på dine leveranser. Enten det er postnord priser eller om det er andre fraktbedrifter du vil sammenligne, gjør vi det enkelt, enkelt og raskt. Alt du trenger å gjøre er å angi leveringsinformasjonen din, og vi vil prøve å sammenligne priser blant de beste fraktselskapene på markedet.

Det er så lett å finne de riktige postnordprisene

Hvis du har en pakke du burde ha sendt, har det vanligvis vært nødvendig å gå direkte til hver enkelt nettside for hvert fraktselskap og deretter gjennomgå de irreversible tabellene. Og så var det fortsatt en prognose – for eksempel varierer prisen sterkt avhengig av om den skal leveres direkte til kunden eller i en pakkeboks.

Send pakke Postnord

Med oss skriver du bare hva dine behov er for frakten, og systemet vårt vil automatisk finne de beste prisene. Og her gjelder ikke bare postnordpriser. Vårt system sammenligner blant de 6 største og mest anerkjente fraktselskapene i Norge – så hvis du kan få leveringen din gjort billigere Postnord sende pakkeandre steder, vil du også automatisk vite dette.

Kvalitet og pris må henges sammen

Nå tror kanskje noen at vi bare er interessert i å få dumpet fraktpriser. Det er definitivt ikke riktig. Og derfor sammenligner vi for eksempel kun priser fra de mest anerkjente selskapene.

Vi har jobbet med frakt i mange år og vet viktigheten og betydningen av å få en god og effektiv levering. Vi er klar over at noen få dollar du har lagret på en forsendelse, raskt kan koste mer penger hvis den riktige tjenesten ikke leveres. Med det sagt tror vi fortsatt at det må være en sammenheng mellom pris og kvalitet. Og vi tror at det er mye penger å spare ved å sammenligne priser igjen og igjen – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er litt best av begge verdener.

Postnord priser

Vi har forsøkt å gjøre det så intuitivt og brukervennlig som mulig å sammenligne priser. Derfor har vi også laget en klar plattform der, som avsender, vi bare angir pakkedata. Men vi vet også at vi aldri kan lage en plattform hvor alle trenger å bli tatt godt vare på. Derfor er vi også veldig glade for å være der for våre kunder – hvis behovet skal være litt mer avansert enn vår kalkulator kan håndtere. Og hvis kalkulatoren spiller ingen rolle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en mer personlig guide.

Her kan du være sikker på at vi alltid er i fokus. Vi favoriserer ikke blant de ulike fraktselskapene og har ingen tilknytning til dem. Det eneste vi er interessert i, er å hjelpe deg som avsender for å få bedre og billigere frakt. Ha det gøy

Sende pakke til utlandet

Uansett om du sender ut ofte fra landet, eller det er bare en gang, er det viktig at du forstår kravene til forsendelsen din. For eksempel, selvfølgelig, bør du først og fremst være sikker på at det du ønsker å sende i det hele tatt må kanskje innføres i landet. Du må også vite om det oppgitte produktet er underlagt toll og på hvilken måte. Når det er deg som sender pakker, er det alltid ditt ansvar å sørge for at dette er bra da du har det overordnede ansvaret for forsendelsen som avsender.

Sende pakke til utlandet – billig og enkelt
Når du har blitt informert om at du må sende varen din til mottakeren, bør du også sørge for at du ikke betaler for mye for forsendelsen. Ofte kan det være en sakte prosess å undersøke ulike selskapers fraktrater i utlandet – og det kan ofte ta lang tid å få et tilbud fra et selskap som ikke engang leverer til det landet.

Hvis du vil spare deg selv for mye tid og krefter, kan du derfor bruke kalkulatoren på siden, som automatisk automatisk finner leverandørene som leverer til det aktuelle landet du skal sende. Her får du en enkel oversikt over hvilke alternativer du har, og det vil også bli vist om det er en dør-til-dør levering eller pakke, enten det er uttrykkelig eller ikke – selv hvor mange dager du kan forvente at leveransen tar. Faktisk vil det ikke være mye lettere å sende pakke utenlands.

Hvis du bare trenger å sende en enkelt pakke nå og da, kan du kjøpe pakkeetiketter etter behov. Det er raskt og enkelt å bestille dem, og du får et nøyaktig oversikt over hvor du kan sende pakken til fraktselskapet. Men hvis du ofte sender til utlandet, kan du spare om du har gjort en fast avtale på et sett antall pakkeetiketter. Til slutt vil det også spare deg enda mer tid når du allerede har flere etiketter.

Det er imidlertid viktig at du er klar over at de må fylles ut på riktig måte. Alle pakker er sjekket for både vekt og størrelse og for å unngå avgifter, er det en god ide å sørge for at både vekt og størrelse er korrekte. I tillegg er det også ditt ansvar som avsender for å sikre at pakken er riktig pakket.

Hvis du er i tvil om din frakt i utlandet, kan du gjerne kontakte oss her. Både hvis det bare er en enkelt pakke du har spørsmål om, eller hvis det er et større tilfelle, trenger du råd. Vi tror at alle får de beste resultatene med riktig veiledning, så spør en gang til en gang!

Bring

Bring

Det nordiska företaget Bring ägs av den norska posten, och riktar sig både till privatpersoner och företag. De erbjuder ett brett utbud av frakttjänster, som inkluderar både leverans av brev, paket, bud och gods. Utöver deras bra priser är ytterligare en bra anledning till att välja Bring deras miljötänk. Då deras mål är att bara transportera alla försändelser med hjälp av förnybar energi från år 2025 är detta fraktföretag ett bra val för dig som bryr dig om miljon.

Hur skickar man paket med Bring?

Bring erbjuder endast sina tjänster till företag, som kan skicka paket och andra försändelser till både andra företag eller privatpersoner. Paketen kan antingen levereras direkt hem till kunden eller till kundens brevlåda, alternativ till något av Bring 1400 utlämningsställen som finns över hela Norden. Paketen levereras inom 1 till 4 dagar, och när de är framme kommer en avi skickas ut till mottagaren via mail, brev eller sms.

Vilka olika fraktalternativ erbjuder Bring?Bring priser

Bud och expressbud: Om du behöver få något levererat riktigt snabbt är det bud eller expressbud du ska välja. I ett antal av Sveriges största städer kan du skicka paket eller brev med Brings budtjänster via cykel, bil eller motorcykel. Ska försändelsen levereras utanför staden kan Bring också buda iväg den med flyg. Om du väljer expressbud kommer ditt paket vanligen fram inom bara några timmar inom samma stad, samma dag om mottagaren finns i Sverige eller dagen därpå i resten av världen. Bokning av bud sker på Brings hemsida, där du också betalar direkt innan budet kommer och hämtar upp din försändelse.

 

Paket: Du som har ett företag där du ofta skickar försändelser till privatpersoner kan välja vanliga paket som oftast kommer till ett utlämningsställe i närheten av mottagarens bostad. Vanligen levereras paketet samma dag inom våra största städer, men i annat fall kommer det fram dagen därpå. Både du och mottagaren kan hela tiden följa försändelsen på Brings hemsida med hjälp av ett spårningsnummer.

 

Paket och pall: Företag som behöver skicka pallar (upp till 750 kg) eller paket (upp till 35 kg) till andra företag kan köpa dessa tjänster av Bring till låga priser, och dessutom ingår upphämtning av försändelsen. Paketen når mottagaren dagen därpå, medan pallar normalt kommer fram efter 1-3 arbetsdagar. På Brings hemsida kan du få information om priser utifrån storlek och vikt på din försändelse.

Post: Bring levererar även vanlig post som skickas från svenska företag, föreningar eller organisationer till utlandet. Detta är praktiskt för dig som behöver skicka mindre varor, reklam eller fakturor till utländska kunder.

Övriga tjänster

Bring erbjuder många övriga tjänster mot en mindre avgift. Till exempel kan paket levereras på helger eller efter ordinarie arbetstid. Brings personal kan också installera eller montera hemleveranser, låta mottagaren returnera en vara hemifrån eller erbjuda tjänsten Cash on Delivery.

Fedex

Mange selskaper er i syv sinn når det gjelder hvilket fraktselskap de trenger. Skal du gå til et stort og veletablert selskap, eller gå lokalt med mindre lastebiler?
Den perfekte løsningen er selvfølgelig avhengig av dine behov. Det man kan forvente er imidlertid at det er visse fordeler med å bruke større fraktselskaper. For det andre åpner det flere kanaler i utlandet, akkurat som du vanligvis ville forvente mer regelmessig service og levering – i tillegg til å nevne at prisen også er bedre her – i det minste på lang sikt. Faren for å bruke mindre lokale bedrifter er at de ofte, av gode grunner, ikke har samme erfaring som de større selskapene. Det kan bli et problem for deg som avsender hvis du må sitte og løse administrative problemer på grunn av forsinkede leveranser.Fedex

Fedex er et av verdens største fraktfirmaer, og her kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Alt fra henting av pakker, til sporing og service underveis, og til sluttdestinasjon. Hvis du sender internasjonalt, kan du også nyte de mange internasjonale rutene, slik at du raskt kan sende varene til kundene dine.

Hvorfor sende med Fedex?
På grunn av størrelsen på Fedex, kan de også tilby et svært bredt spekter av tjenester. Det er uansett om du må ha importert eller eksportert varer – begge er dekket av Fedex. Og det er også uansett hvor i verden du trenger frakt som de dekker 220 land og regioner over hele verden. Dette betyr at du kan være sikker på at alle dine behov er dekket her.
Mange av våre kunder velger ofte Fedex Norge forsendelser, da det ofte er billigere å samle sine fraktbehov på ett sted. Det skal forstås at selv om det er noen selskaper som kan slå Fedex på prisen for enkelte forsendelser, er det fortsatt en mengde besparelser når det gjelder administrasjon, gode priser på tung frakt og mye mer.

Hvordan finner jeg riktig Fedex-etikett?
Hvis du ikke har sendt pakker med fedex før, kan det være litt utænkelig å finne ut hvilken etikett du trenger. Her kan du bruke vår online kalkulator, da du vil generere en pakkelabel helt automatisk. På denne måten sørger du for at fedex-pakkeetiketten oppfyller kravene du har gjort, og at du alltid betaler den riktige prisen.
Hvis du er i tvil, er du velkommen til å kontakte oss for personlig hjelp. Deretter kan vi finne ut hvilken etikett du trenger, hvilken pris er riktig – og om det er noe annet som passer dine behov. Og hvis du på forhånd vet at det er et fast reisemål, eller hvis du ofte har mange pakker av samme vekt og dimensjoner, kan vi også hjelpe deg med å få en god rabatt hvis du kjøper flere fedex-pakkeetiketter om gangen.

Plukk opp Fedex-tjenester
Når du bruker Fedex til å stå for frakten, får du også tilgang til en plattform med mange verktøy for deg og din bedrift. Blant annet er det gode muligheter for rask levering med Fedex Express, samt muligheter for å få gode priser på tung frakt, som for eksempel luft eller frakt.
Med Fedex er det raskt og enkelt å spore pakkene dine slik at du alltid vet hvor i verden de er. På denne måten kan du forsikre deg om at alt går i henhold til planen – og kontakt underleverandører, kunder og samarbeidspartnere hvis du støter på problemer underveis.

Verdt å vite om å sende pakker til USA

Sterke priser også på enkelte fraktører til USA

Har du sendt en viktig pakke til USA? Ønsker du å få samme pris som selskaper med forretningsavtaler får? Hva med kundeservice hvis noe går galt eller du må endre noe eller til og med holde øye med forsendelsen? Billigpakke.no sender store mengder pakker til USA daglig, både for privat og næringsliv. Men Billigpakke.no er ikke opptatt med å tjene penger på lastebiler og fly til å sende frakt til USA. I stedet vil lastebiler og fly bli brukt på forhånd, det vil si de store fraktselskapene som UPS Norge, DHL Norge, TNT Norge, FedEx Norge, Bring og så videre. Kvaliteten på transporten til USA er derfor den beste kvaliteten som de største fraktselskapene kan levere. Samtidig sender Billigpakke.no til så mange mennesker og organisasjoner at rabattene er veldig gode, det er det du vet som gode kundepriser. Det er imidlertid ikke bare på grunn av volumet at prisene er sterke, men også fordi Billigpakke.no har fokusert på å bli den beste til å tilby kundeservice for frakt og frakt til USA og 180 andre land i verden. Og nettopp fordi Billigpakke.no tar ansvar for kundeservice, vil kostnaden bli lavere, da store globale fraktselskaper ikke trenger å bruke penger på å etablere norske telefonsentre og lignende. Dette betyr til slutt at du kan få billig frakt til USA med den kvaliteten som det beste i bransjen kan levere.

Toll mellom USA og Norge.Sende pakke til USA

Normalt er det ikke billig frakt USA er kjent for, og de fleste nordmen har etter hvert forsøkt å få en billig pakke sendt fra USA til Norge for å oppleve prisøkningen kraftig når toll og avgifter kommer opp. Men før du trykker Sende pakke til USA, er det verdt å være oppmerksom på noen få ting. Tariffen er en global tariff som ingen kan lovlig unngå, men avgiftene har Billigpakke.no valgt for å hjelpe. Dette betyr at du i de fleste tilfeller kan sende en pakke til USA, eller fra USA til Norge, uten å betale den kjente håndteringsavgiften som Posten, eller PostNord som det kalles i dag, bruker vanligvis minst 160 kroner for . Så med store kunderabatter, dansktalende kundeservice og ingen avgifter, kan det fortsatt være billig frakt USA er kjent for. J I det minste hvis du velger å bruke Billigpakke.no

Lett å bestille online – send uten å forlate hjemmet.

Billigpakke.no har utviklet seg på nettsiden siden den første kunden. Med et stort fokus på å gjøre det enkelt, og ved regelmessig å spørre kundene dine om Billigpakke.no for å gjøre det bedre, er siden nå en av de enkleste å jobbe med i hele bransjen, og du kan få priser og transporttider på få sekunder forsendelse til USA og kan hentes gratis på adressen din.

Kundeservicekvalitet er alt-i-ett-frakt til oss

Når du vil sende til land utenfor EU, inkludert kategorien – Pakke USA – er det mange regler som kan være vanskelig å finne ut og mange måter å gjøre ting som kan forverre opplevelsen voldsomt eller lette prosessen kraftig, slik at ting holdes godt om noen dager. Her er kundeservice det viktigste elementet for å sikre suksess for deg. På www.trustpilot.dk har våre kunder varslet oss og gitt oss topprangering i bransjen. Det er den øverste rangeringen som kan sende pakken til USA i sikkerhet. Feilsatsen på “Shipping to the United States” er praktisk talt den samme for alle i bransjen, særlig fordi de fleste virkelig store selskaper bruker hverandre, da det øker effektiviteten til hver virksomhet. Fraktselskapene vi bruker overstiger 99,3% av vellykkede forsendelser, men det er klart at når millioner av pakker sendes daglig, skjer det ulykker i de beste systemene. Det som gir størst risiko for feil er når folk aldri har sendt før, glem å snakke med Billigpakke.no før de sender pakken til USA. Det finnes en rekke ting som ikke kan sendes, og måten ting er pakket inn i, er avgjørende for at pakken når USA på god og tidsbestemt måte.

Konkurransemessige fordeler på Billigpakke.no når frakten sendes til USA:

Få store kundepriser som en privat eller liten bedrift
Få landets beste kundeservice (5 stjerner av 5 på Trustpilot)
Få hentet pakken hvor du vil, gratis, og prøvd levert opptil 3 ganger, gratis
Få priser, tider og bestillinger uten IT-ekspertise på få sekunder
Følg pakken hele veien
Søk Priser for frakt til og fra USA:

 

Hvordan få den billigste når du sender til USA

Siden teknologien blir mer avansert, er verden også mindre. Mange danske selskaper opplever et økende behov for sine varer andre steder i verden, inkludert i USA og Kina. Derfor er det en god ide å undersøke hvordan du får en frakt du kan forvente – og det er ikke for dyrt.

Sende til USA – du må være oppmerksom
En ting er å sende varer til innenlandsk. Gradvis er det mange leverandører på markedet som kan levere en god service til ganske rimelige priser. Men når vi beveger seg utenfor landets grenser, blir det litt mer komplisert. Her er det viktig at du bruker et selskap som håndterer sakene. Ved innsending til USA er det viktig for selskapet å kontrollere regler for toll og hvilke produkter som skal innføres – og under hvilke forhold. Selvfølgelig kan du selv gjøre deg kjent med disse tingene, men du har sikkert mange andre ting å komme inn på.Sende pakke til USA
I tillegg er det viktig at det er en god og tydelig sporing på pakken. Når du sender en pakke så langt unna, er det viktig at du kan telle 100% på tilbakemeldingen du mottar fra systemet, så det er viktig at det fungerer riktig.

Hvordan finne de beste prisene når du trenger å sende pakke til USA
Virkelig mange bedrifter blir overrasket og forvirret når de skal sende til USA for første gang. Hvor innenlands er langt enklere, har internasjonal frakt mange flere muligheter, både når det gjelder type forsendelse, transittider og pakkevekt. For å finne den beste prisen, er det viktig at du kjenner dine behov. Derfor må du vite det;
Transittime
Det spiller ingen rolle hvilken transittid du trenger. Hvis du har en fast avtale med en kunde i USA, vil du kanskje legge til mer strukturerte og planlagte forsendelser. Men hvis du ofte jobber med “her og nå” -prinsippet, er det viktig at fraktselskapet kan levere kort transporttid – til en rimelig pris. Her er det viktig at du som virksomhet oppveier hva du er villig til å betale.
pakken vekt
Mange bedrifter kan tilby rabatter hvis du alltid kan holde pakkene dine innenfor en bestemt vektgrense. Du kan bruke dette med fordel hvis du vet at du har et generisk produktspekter. Hvis du ofte lager skreddersydde varer, må du kanskje lete etter et selskap der det er en mer individuell vektpris.
Noen kan hevde at det er flere ting å kontrollere, og vi vil gi dem helt rett. Imidlertid er de to nevnte tingene klart en av de viktigste tingene å sende utenlands. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å komme inn på hva du skal se etter – men hvis du har spørsmål, vil vi gjerne høre fra deg slik at vi kan finne den beste løsningen for dine behov sammen.

DHL

DHL er et globalt leveringsnettverk som opererer i over 220 forskjellige land. Selskapet ble stiftet i 1969 og eies av Deutsche Post World Net. I Sverige har selskapet over 70 forskjellige terminaler, stasjoner og kontorer spredt over hele landet, noe som gjør det enkelt å sende pakker og andre forsendelser i Sverige eller til resten av verden.

Hvordan sender du pakker med DHL?
Med DHL kan både privatpersoner og forretningskunder sende pakker til hele verden. DHL tilbyr en smart online-tjeneste der du kan beregne priser for pakkene dine ved å spesifisere leveringsadresse, dimensjoner og vekt. Hvis du sender vanlige forsendelser, kan du også opprette en konto på DHLs nettsted, kalt MyDHL. Der kan du lett finne priser på dine forsyninger, skrive ut fraktbrev og følg forsendelsen hele veien til mottakeren.

DHL Norge
DHL

Hvilke forskjellige fraktalternativer tilbyr DHL?

Pakke: En pakke sendt innen Sverige kommer fram innen 1-3 virkedager og veier 20 kg. De kan leveres til privatpersoner, mens pakker til bedrifter veier 35 kg. Du pakker pakken din selv med din egen emballasje, og så kan du betale for leverings- og utskriftsadressemerker enten hjemmefra eller hos noen av DHLs agenter. Summen av den korteste og lengste siden av pakken må ikke overstige 100 cm. Alle pakker kan spores, og når den kommer, mottar mottakeren en avi via e-post eller tekstmelding.

DHL Express: Hvis du vil at pakken skal komme raskere, kan du velge å sende express. Dette vil bli levert neste ukedag, veier opptil 70 kg.

Internasjonal post: DHL Norge tilbyr også sine kunder å sende internasjonale brev, levert innen 2-5 hverdager i Vest-Europa og 5-12 hverdager til resten av verdens land. De veier 2 kg og kan ikke sendes til privatpersoner.

Frakt: DHL kan også hjelpe til med forsendelser av containere, paller og andre forsendelser. De skjer ved flyfrakt, frakt, jernbane eller veitransport. Leveringen din kan hentes innen 60 minutter, og sendes om få timer. I Sverige er det vanlig å sende last på halv eller halvpall som veier 400 og 800 kg, og levering vil foregå neste dag.
Andre tjenester
Pakker sendt av DHL er forsikret opp til 5000 kr. Hvis du sender et produkt som er mer verdt enn du kan, kan du kjøpe en ekstra forsikring til en rimelig pris. DHL Sverige tilbyr også andre ekstraservices mot et gebyr, for eksempel godsgods, miljøpakker og etterspørsel etter varer.

UPS

Det amerikanske firmaet UPS leverer brev, pakker og andre typer forsendelser over hele verden. Fordi de jobber i mer enn 200 land, er UPS et utmerket alternativ for de som ønsker å sende internasjonalt, både som bedrifter og privatpersoner. Takket være selskapets lange erfaring, tilbyr UPS i dag noen av de smarteste frakttjenestene som forvaltes direkte gjennom nettstedet. Der kan du finne guider til de forskjellige fraktalternativene og raskt og enkelt beregne priser for å sende forsendelsen både i Norge og internasjonalt.UPS priser

Hvordan sender du UPS-pakker?
UPS har utviklet en emballasjeguide på nettsiden der du finner all den informasjonen du trenger for å forberede din pakke før den sendes. Velg mellom henting eller å levere pakken på noen av UPS-innsendingssider over hele landet. De som vil bruke UPS flere ganger, kan enkelt lage en konto på deres nettside for å legge til rette for sporing av pakkene og å lagre informasjon om dine tidligere forsendelser. Sende pakke med UPS.
Hvilke forskjellige fraktalternativer tilbyr UPS?
UPS Worldship: Hvis du representerer et selskap som ønsker å sende pakke og brev internasjonalt, kan du bruke Worldship-tjenesten. Deretter får du vite smarte funksjoner som opplasting av tulipsdokumenter, muligheten til å skrive ut etiketter selv, enkelt søk etter sendte varer, og muligheten til å få rapporter om alle dine forsendelser. For å lette administrasjonen kan du også opprette forsendelsesetiketter automatisk og importere adresselister direkte til UPS-websiden.
UPS Internet Shipping: Denne tjenesten er egnet for enkeltpersoner så vel som selskaper, som kanskje ikke sender pakker eller andre forsendelser spesielt ofte. Her har du også muligheten til å se alt om forsendelsen direkte på nettet, for eksempel fraktpriser, bokhenting, lagre postlister, skrive ut etiketter og følge pakkenes måte å mottakeren.

UPS CampusShip: Mange større bedrifter bruker UPS-tjenester, og derfor har de utviklet CampusShip som hjelper sentralisere prosessen med selskapets forsendelser. Med hjelp av CampusShip kan du direkte sjekke på UPS-nettsiden hvilke forsendelser som sendes av selskapets ulike avdelinger. Du kan også sjekke fraktfrekvensen og den totale kostnaden for avdelingsforsendelser for å lette effektiviseringsprosesser og redusere kostnadene.
Andre tjenester
Som andre rederier tilbyr UPS ytterligere tjenester til konkurransedyktige priser. De er primært rettet mot større bedrifter, slik at du for eksempel kan administrere flere steder og brukere gjennom UPS Complete View-tjenesten. Ved hjelp av denne tjenesten kan du generere rapporter og se hvilke ansatte som har muligheten til å sende e-post. UPS Import Control-tjenesten er også praktisk fordi den letter for å sende og motta internasjonale forsendelser.

Kjeder frakten deg? La oss hjelpe!

Vi brenner for frakt, så slipper du det! Vi vet det godt; det er sjeldent man finner noen som akkurat BRENNER for frakt, og dersom man gjør det har man nok en tendens til å synes at personen er en smule smågal. Men det gjør vi. Brenner for frakt, altså. Og vi har ikke noe imot at folk synes vi er smågale så lenge vi fortsatt får lov til å forsyne nordmen med de absolutt beste fraktløsningene.

 

Vi tar alt!

Her hos Billigpakke.no er vi egentlig likeglade med tanke på hvor, når og hvorfor du skal ha fraktet tingene dine. Det eneste vi går opp i er å hjelpe deg med å finne de beste prisene til ditt behov. Så uansett om du skal sende pakke til England eller om du bare skal ha den vippet over på Drammen, kan du være sikker på at vi alltid vil stå klare for å sørge for at du får den best mulige opplevelsen.

Og hvordan kan vi garantere det? Ganske enkelt. Vi har ikke vårt eget fraktselskap, men vi sammenligner konstant de beste på markedet. Derfor kan du også være sikker på at du hos oss alltid får nøytral rådgivning så det blir lettere for deg å treffe det rette valget.

For å ta et tidligere eksempel; som virksomhetseier gidder du nok ikke å bruke særlig lang tid på å sette deg inn i hva det vil koste å sende pakke til England, men dersom du bruker det samme fraktselskapet hele tiden av den enkle grunn at det er lettvint, kan du risikere at du betaler overpris og til slutt bruker mer penger enn nødvendig. Det slipper du hos oss!

 

Vi gjør det enkelt å sende pakker

Da vi startet ideen om denne siden, kom det egentlig fra en filosofi om at det skal være enkelt å få fraktet tingene sine. Vi så oss litt rundt og syntes egentlig ikke at det fantes noen steder der man raskt og enkelt kunne få et overblikk. Det betydde på det tidspunktet at det tok lang tid å finne de beste prisene på frakt, at man måtte bruke tid og ressurser på å forhandle og innhente tilbud – og der tenkte vi at det måtte være en enklere måte.

Derfor laget vi vårt system som raskt og enkelt hjelper deg med å få et overblikk over hva det skal koste å for eksempel sende en pakke til England. Du velger simpelthen bare pakketype og størrelse, taster inn adressen, og så har du etter noen få sekunder en enkel og oversiktlig prisliste. Det er lett. Og til slutt kan det bety at du som virksomhet kommer til å spare mye penger på frakten din.

Selv om vi er utrolig glade i systemet vårt og er ekstremt stolte over hvor mange næringsdrivende som hver dag benytter det, vet vi samtidig også at frakt ikke alltid er en one-size-fits-all-løsning. Det kan være at du har behov for noe som vår kalkulator ikke kan ta høyde for, eller det kan være at du simpelthen gjerne bare vil ha en mer personlig rådgivning. Og det skal det være rom for. Derfor står vi alltid klare for å hjelpe deg her på siden med å skreddersy en løsning som passer til nettopp deg.