Hva koster det å sende en pakke til Grønland?

Når de fleste hører ordene «pakker» og «Grønland» i samme setning, tenker de sikkert på herremannen med den røde luen og store skjegget. Det er imidlertid ikke julenissens verksted og pakkedistribusjon til danske barn som er emnet i denne artikkelen. Her skal vi kikke nærmere på hvordan du enklest kan sende en pakke til den nordligste delen av riket.

Pakker til Grønland – hvordan?

Grønland skiller seg ut fra mange andre land ved at det er et land med en helt annen infrastruktur enn de fleste andre land. Byene eller bygdene, som de små samfunnene kalles, er nemlig ikke forbundet med noe veinett. På Grønland foregår transport derfor med fly, hundesleder eller skip. Disse forholdene vanskeliggjør og fordyrer derfor også frakt til Grønland. Det gjelder spesielt om du vil sende en pakke med kort leveringsfrist der flyfrakt er nødvendig. Har du god tid, kan det godt lønne seg å velge en langsommere frakt med skip. Her må du imidlertid være oppmerksom på at leveringstiden kan ta opptil 3 uker.

Er det dyrt å sende en pakke til Grønland?

Det overordnede svaret på dette spørsmålet må være ja. Det er nemlig noe dyrere å sende pakker til Grønland enn det er å sende pakker til andre land. Det skyldes spesielt Grønlands infrastruktur, som vi berørte i forrige avsnitt. Men det er heller ikke så mange flyavganger mellom Danmark og Grønland, noe som også bidrar til å fordyre frakten.

Prisen på å sende en pakke til Grønland avgjøres av hvilken pakketype du skal sende til den store øya i nord. En stor og tung pakke er naturligvis dyrere å frakte enn en liten og lett pakke. Dessuten avhenger prisen også av om du har tid til å bruke 3 uker på at pakken når frem, eller om den skal sendes av sted med fly.

sende pakke til Grønland

Finn den billigste prisen på Billigpakke.no

Billigpakke.no kan du få en oversikt over fraktprisene til Grønland. Det kan du ved hjelp av priskalkulatoren. Her kan du se hvilke fraktselskaper som kan utføre frakten av pakken din til Grønland, og hva du må betale for å få fraktet pakken din. Når du har funnet det rette fraktselskapet, kan du utføre hele prosessen gjennom Billigpakke.no. Du skriver inn adressene og skriver ut en fraktetikett

Pakkesporing

Det er enkelt å følge pakken med Pakkesporing
Det blir stadig mer og mer vanlig å handle fra en nettbrett, smarttelefon eller datamaskin. Her har vi en mulighet til å sitte hjemme på sofaen, og handle blant det store utvalget av nettbutikker på internett. Det er helt stressfritt, og du trenger ikke å skynde deg i butikkene i åpningstiden. Nettbutikkene er åpne 24 timer i døgnet. Du kan snart kjøpe alt i nettbutikker, enten det er en ny sykkel eller et par deilige stilettos du leter etter!

Handle online og spore pakken

Når du har handlet i nettbutikken og må betale for varene, kan du ofte velge hvordan pakken skal sendes. Det er ofte litt dyrere å få det sendt direkte til din hjemmeadresse enn det er å få det levert i en pakkebutikk. Enten du vil ha levert direkte til døren, eller du vil hente dine nye kjøp i en av de mange pakkeriene, tilbyr nesten alle fraktbedrifter i dag at du kan spore pakken. Kort sagt, sporing av pakken betyr at du raskt kan se hvor langt pakken er i leveringsprosessen, og når det forventes å være i leveransen.

Slik bruker du pakkesporing

Sporing av forsendelser kalles moderne norsk track and trace. Når bestillingen din sendes fra nettbutikken, mottar du vanligvis en e-post eller en tekstmelding fra fraktselskapet som er ansvarlig for frakten. Denne e-posten eller SMS-en inneholder en link for å spore og spore på fraktbedriftens nettside.
Pakkesporing fungerer for det meste på den måten du klikker på fraktbedriftens nettsted og skriver inn pakken eller fraktnummeret ditt. Her får du en status på hvor pakken din er plassert. For eksempel kan du finne ut om pakken er hos fraktselskapets pakke eller det er på vei til din lokale pakkebutikk. Mange fraktbedrifter tilbyr i dag også apper du kan ha på smarttelefonen og spore pakken.

Når pakken er opp, vil du bli varslet

Når forsendelsen er levert til pakkebutikken eller på den valgte leveringsadressen, mottar du igjen en SMS og eller en mail fra fraktfirmaet som sier at du nå kan hente pakken din levert. Da vet du at du kan hente de deilige skoene du bestilte på nettbutikken i pakkebutikken, eller kanskje de er på døra når du kommer hjem fra jobb. Vi håper at i denne artikkelen har du fått innblikk i hvor enkelt det er å handle online og bruke spor og spor for å følge statusen til varene du har kjøpt.

DHL Norge

Med DHL kan du sende pakker raskt og billig verden over. Som et av verdens største fraktselskaper tilbyr de tjenester innen transport og logistikk i toppklasse. Uansett om du er privatperson eller bedrift, kan du forvente deg utmerket service for pakkefrakt fra DHL.

Hos DHL sender du pakker på enkelt og smidig vis.  For individuelle leveranser begynner du med å pakke varen din i egen emballasje og deretter måler og veier du pakken. Ut ifra disse opplysningene får du greie på hva slags pakkestørrelse du skal velge. DHL har fire ulike størrelser, fra S til XL, med visse maksimalmål for hver størrelse. Prisene for disse er stigende etter størrelse og varierende avhengig av hvilket land pakken skal sendes til. På DHLs nettside for bestilling av pakkefrakt velger du pakkestørrelse og land. Deretter fyller du inn adresseopplysninger for avsender og mottaker. Når du har bestilt leveransen, klistrer du en adresseetikett og, dersom du skal sende utenfor EU, eventuelle tolldokumenter på pakken. Du leverer så pakken din til nærmeste DHL-ombud. Hos ombudene går det også an å ordne med fraktbetaling, etiketter og dokumenter om du ikke har mulighet til å gjøre dette hjemmefra. Deretter er din forsendelse på vei.

DHL Norge

DHLs pakkefrakttjeneste er selvfølgelig like tilgjengelig for privatpersoner som bedrifter. Du kan imidlertid som bedriftskunde hos DHL nyte mange flere gunstige tjenester. Du kan sende varer til kunder både innenriks og utenriks gjennom deres omfattende nettverk. Du kan tilby kundene dine utmerket returhåndtering samt sporing av forsendelser. Dessuten får du tilgang til TA-systemet DHL Multishipping, som gir deg omfattende administrativ kontroll over all leveransevirksomhet.  Her finnes det mulighet for å bestille transport, se status for pågående leveranser, historikk samt et register med adresser, kundenumre og produkter. Du registrerer deg som bedriftskunde hos DHL Norge ved å fylle inn informasjon om deg og din bedrift på deres hjemmeside.

Send pakke til USA

Trenger du å sende en pakke til en venn eller slektning i USA, eller har du kanskje en nettbutikk som har mange kunder fra det store landet i Vesten? Selv om avstanden er lang, er det mange fraktselskaper som kan levere forsendelsen raskt og jevnt, og det eneste du må huske på, er å holde oversikt over tollregler som gjelder for pakker sendt til USA.

Hvem kan sende pakken din til USA?

Hver dag leveres mange pakker fra USA til Sverige, men faktum er at mange sendinger også sendes i motsatt retning. Hvis du vil sende en mindre eller større forsendelse til USA, kan du bruke de fleste rederier, for eksempel PostNord, Bring, UPS og TNT. Takket være den store konkurransen i markedet som oppstod i forbindelse med Posten å miste sitt monopol, kan du også få tilgang til betydelig lavere priser enn før.

Billige pakker til USA

Da transportalternativene øker hele tiden mens verden krymper og det er økende antall flyreiser mellom USA og Europa, har vi også svenskere tilgang til billigere varer enn før. Det blir stadig mer populært å handle online, noe som krever at fraktbedriftene tilbyr raskere og billigere løsninger slik at bestillingene kommer innen rimelig tid. Hvis du vil sende en billig pakke til USA, kan du bruke prissøkingstjenesten på Billigpakke.no, som vil hjelpe deg med å finne alle de beste prisene og fraktalternativene for din spesielle forsendelse.

Send pakke til USA

Vær oppmerksom på tollavgift når du sender pakker utenfor EU

Siden pakker og andre forsendelser fra Sverige til land utenfor EU ikke er pliktfrie, er det godt å vite på forhånd om de skatteregler som gjelder i USA. Deretter kan du informere mottakeren på forhånd og fylle ut de riktige tollformene.

Hva koster det å sende en pakke fra Sverige til USA?

Prisene for å sende pakke til USA varierer mye, og avhenger selvsagt av hvor stor pakken er, hvor mye den veier og hvor raskt du vil at den skal ankomme. For eksempel koster det 600 NOK for å sende en pakke som kan veie opptil 5 kg, og den kommer allerede innen to dager. Men det er selvsagt også mulig å sende større varer til USA. For eksempel kan du sende en hel pall på 100 kg for kr 10 000, som kommer innen fem dager.

Enten du trenger å sende en liten pakke eller en stor forsendelse, kan du alltid finne den beste prisen på Billigpakke.no ved hjelp av smart prisøkning. Det eneste som kreves er at du fyller inn hvor du vil sende pakken og hvor den går, og så ser du raskt og jevnt pris og leveringstid fra flere forskjellige leverandører. Når du har gjort ditt valg, trenger du bare å skrive ut en forsendelsesetikett og sette på forsendelsen, så Billigpakke.no vil hente levering hjemme hos deg og sende den videre valgte destinasjonen i USA.

Slik eksporterer du lett til Sverige

Sverige … Vi elsker heller å hate dem, eller vi hater å elske dem. Uansett synspunkt, glemmer vi ikke at våre blå / gule naboer er vårt nest største eksportmarked. Og siden våre land i utgangspunktet ligner på hverandre, er det nesten alle varer som importeres og eksporteres på tvers av hverandre.

Dette betyr at Sverige er et relevant marked for alle norske handelsmenn, og det er selvsagt også hvorfor Sverige i 2014 sto for over 11% av vår totale eksport.

Sende pakke til Sverige – enkelt og praktisk

Hvis du allerede eksporterer varer til Sverige, har du også ofte tenkt på om du gjør det mest effektivt nå. Vanligvis er det mange forskjellige leverandører som kjører i de skandinaviske landene, men det spiller ingen rolle hvem du kommer til å transportere dine varer rundt. Her på pakke.dk finner vi ofte at kundene våre er overrasket over hvor mye tid de egentlig bruker på å sørge for at frakten går som den skal, og de er også overrasket over hva prisen er i realiteten når det gjelder frakt .

Hvis du allerede er godt etablert i det svenske markedet, vet du sikkert at det er stor prisforskjell når det gjelder å sende pakke til Sverige. Men en av feilene mange danske selskaper ofte gjør er å gå etter prisen og ignorere alt annet. Det er klart at man må sørge for å holde kostnadene nede, men det er også viktig at fraktfirmaet kan løfte oppgaven.

Det er ikke mange feilleveranser eller dårlige erfaringer for å kompensere for en billig pris. Og tross alt, ved å velge en stabil forretningspartner, kan du også ofte spare arbeidstid, da du i utgangspunktet ikke trenger å gjøre noe selv.

Send pakke til Sverige – billig og profesjonell

Derfor er det åpenbart om å finne en profesjonell partner og samtidig sørge for at du får den beste prisen. Og det kan ofte være vanskelig. Vi her på kontoret har besluttet å gjøre litt enklere. Vi er ikke ansvarlige for frakten, så du kan være sikker på at vi gir et upartisk og nøyaktig råd – til din fordel. Sende pakke til SverigeDet eneste vi sørger for er at du får den beste prisen på dine leveranser – og selvfølgelig sammenligner vi bare priser fra de mest stabile og kjente selskapene i bransjen. Vår eksistensgrunnlag er å gi de danske selskapene en klar måte å finne de beste fraktprisene på, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Og med oss spiller det ingen rolle om du må transportere en enkelt pakke eller en hel container. Det spiller ingen rolle om du sender en pakke eller en million pakker. Vi sørger for at du får den beste prisen hver gang – og med kalkulatoren er det utrolig enkelt å finne ut.

Hvis du er i tvil om hva du trenger, eller hvis du trenger noe som vår kalkulator (mot forventning) ikke kan ta hensyn til, så er du alltid velkommen til å ta oss – og så finner vi sammen Hvilken løsning vil være best for deg.

Hva koster det å sende en pakke til Canada?

Har du familie, venner eller bekjente i Canada? Da har du sikkert av og til behov for å sende en pakke over Atlanteren. Arealmessig er Canada et av verdens største land; det er et land med enorme avstander. Det betyr også at det kan ta litt lengre tid dersom du skal sende din pakke til de fjerneste delene av Canada.

Det er i dag mange muligheter for å få fraktet en pakke fra Norgetil Canada og det behøver ikke å ruinere deg selv om Canada befinner seg langt unna. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva det koster å sende en pakke til Canada.

Pakker til Canada

Det kan være mange grunner til at du har behov for å sende en pakke til Canada, kanskje vil du glede venner eller familie som er bosatt i Canada med en gave. Det kan også hende at du har solgt noe over nettet til en kanadier. Uansett hva du skal sende, finnes det mange fraktselskaper som kan utføre oppgaven for deg.

Prisene varierer imidlertid, så det er alltid en god idé å undersøke markedet og finne frem til hvem som kan håndtere fraktoppgaven billigst og raskest. Heldigvis kan Billigpakke.no hjelpe deg med å få oversikten over hvem som kan levere din pakke raskest og billigst.  På Pakke.dk finner du en søkemotor der du kan taste inn pakketypen samt hvor den skal sendes til, så får du et overblikk over selskaper og priser.

Prisen bestemmes selvfølgelig av pakkens størrelse og vekt. Det er derfor vanskelig å komme med et entydig bud på hva det koster å sende en pakke til Canada. På Pakke.dk finner du imidlertid raskt prisene. Det krever bare noen få klikk med musen. Du kan utføre hele prosedyren med å sende pakke til Canada via Billigpakke.no og når du har valgt fraktselskap, skriver du enkelt ut en adresseetikett. Det blir ikke enklere.

Vær oppmerksom på tollutgifter når du sender pakker til Canada

Hvis du vil sende en pakke til Canada, må du være oppmerksom på tollreglene i landet. Canada ligger selvfølgelig utenfor EU. Derfor behandles forsendelsen til Canada også av destinasjonslandets toll- og skattemyndigheter. Det er derfor en god idé å sette seg inn i tollreglene så du slipper ubehagelige overraskelser fra det kanadiske tollvesenet.

Sende pakker til utlandet

Mens vi skriver og sender færre brev i dag, har antall pakker sendt og andre typer post økt enormt. I dag er det ikke rart å sende julegaver til slektene i Australia, en kjole som selges på eBay til en privatperson i Frankrike eller produkter fra deres nettbutikk til kunder i Asia. På mange måter har verden krympet fordi vi sender og mottar pakker fra alle mulige land, som selvsagt også har endret fraktselskapets utvalg og priser.

Hvilket rederi bør du velge?

Det kan være vanskelig å vite hvilket rederi å velge fordi det er så mange forskjellige alternativer. Hvis du vil sende en pakke eller en større forsendelse utenfor Norge, kan du for eksempel bruke frakttjenester fra firmaer som PostNord, DHL, UPS og Bring. Før du velger, bør du også vurdere om pakken skal ankomme så snart som mulig, eller hvis du kan forestille deg en lengre leveringstid til en billigere pris.

Sende pakke til utlandet

Send billige pakker fra Norge til andre land

Hvis du er ute etter de billigste prisene for å sende pakke til utlandet, kan du spare mye penger hvis du bruker en sammenligningstjeneste, for eksempel Pakke.dk. Deretter har du muligheten til å sammenligne forskjellige rederier for å finne de laveste prisene for din spesifikke pakke, i stedet for å kaste bort tid på hvert selskaps eget nettsted. Dette er spesielt nyttig hvis du skal sende pakker til flere forskjellige land, for eksempel hvis du har din egen nettbutikk eller selger mye på eBay. Takket være den stadig økende konkurransen, kommer nye alternativer også fremover hele tiden, og du kan enkelt sjekke gjennom et jevnt søk på Billigpakke.no.

Vær oppmerksom på tollavgift når du sender pakker utenfor EU

Siden hvert land har sine egne tollregler og regler, er det viktig at du fyller ut eventuelle tollformater riktig når du sender pakker eller andre varer utenfor EU. Hvis du derimot bruker Billigpakke.no-tjenesten til å bestille frakt, blir du enkelt veiledet gjennom hele tollprosessen, noe som betyr at du ikke trenger å holde oversikt over de nyeste lover og regler uavhengig av hvilket land du vil sende pakken til.

Hva koster det å sende en pakke fra Sverige til EU og resten av verden?

Selvfølgelig varierer prisene for å sende pakker i utlandet, avhengig av hvilket land det gjelder. Men som et eksempel kan vi nevne at det koster ca. 600 NOK for å sende en pakke på opptil 5 kg til USA, mens den kun koster ca. NOK 200 for å sende en pakke mellom 1-5 kg til Frankrike eller Danmark ligger i EU.
Hvis du lurer på hva pakken din koster å sende deg, kan du raskt og enkelt klikke på Pakke.dk og angi pakkens destinasjon, størrelse og ønsket leveringstid for å få prisalternativer fra flere rederier samtidig. Så velger du bare, og Pakke.dk sørger for at pakken hentes og sendes til mottakeren.

Veiledning og tips for sending av pakker

Hvis du trenger å sende en pakkepost billig og trygt, så er dette bloggen som kan hjelpe deg. Dette skyldes at bloggen er en kombinasjon av alle spørsmål og erfaringer fra hva som skjer med ulike forsendelser, når du som pakke.dk har transportert tusenvis av pakker hver måned i flere år. Sende pakke

Jeg vil dele noen enkle ting som er hyggelige å vite og noen mindre enkle ting som er SUPER viktig, og så har jeg noen tips og triks som gjør det enklere å sende pakker billig og med maksimal sikkerhet.

For det første er frakt i dag delt inn i kategorier, og særlig på to områder – type frakt og geografi.

La oss starte med det enkle.

Hvilken fraktkategori skal jeg velge?

På pakke.dk bruker vi alle anerkjente fraktfirmaer som Helthjem, UPS, DHL Express, FedEx, PostNord, Bring etc. og de tre kategoriene som er felles for dem alle er dokumenter, pakker og paller / stykkvarer.

Dokumenter

Dokumenter er ting som testamente, pass, skriftlig tilbud, kontrakter, visum, dåpsattest og lignende. Så lenge det kan påstås å være papir av noe slag, og ikke fysiske ting som USB-stasjoner, penner, stoffprøver osv. Det er alltid en god ide å komme inn i en pappkuvert slik at dokumentet ditt er godt beskyttet.

Pakker

Pakker er kategorien av alt som ikke er større eller tyngre enn du kan løfte og pakke det, og det trenger ikke stå stille under transport. Pakker transporteres vanligvis i flere forskjellige biler, og nesten alle pakker passerer i dag et automatisk sorteringsenter, hvor datamaskiner og samlebånd styrer showet. Jeg kommer tilbake til det litt senere.

Paller og generell last

Fellesnevneren her er at det er en norsk fraktbåt i en stor lastebil som kommer og henter og bringer begge.

Pallene er det som er så store at det ikke kan løftes med mindre du er Hulk, eller det som må stå stille og sikkert fra A til B. Det kalles “paller” fordi det er på en trepall. Noen av standardene i EU er:

En full sal som er 120 cm x 80 cm (x 15 cm og veier vanligvis 20-25 kg hvis den er tørr)

En halv pall som er 60 cm x 80 cm

En kvart pall som er 60 cm x 40 cm

Målene er viktige fordi det også er de som du bruker for å finne en pris og gjøre en bestilling basert på, og det er høyde og vekt, for eksempel med pallen.

Når pallen er lastet inn i trucken, står den stille, og når den skal flyttes til neste lastebil, bruker føreren en pallgaffel eller gaffeltruck, og flytter pallen i horisontal stilling. Det er derfor den tryggeste transportmåten, og det betyr at det også kan være en god ide å sende små artikler på en pall hvis den er skjøre. Du må bare huske at selv om pallen er stasjonær, flyttes trucken slik at alt må strammes til pallen, slik at det ikke glir av pallen eller vrir den første gangen trucken går gjennom en rundkjøring. Du kan gjøre dette med snor, bagasjebånd eller hva som er tilgjengelig. Profesjonelle bruker plastfilm, da det både beskytter stativet på pallen, holder det godt sammen, og når det pakkes rundt pallen, holder det også varen fast på pallen, uten å begrense trucken, slik det bare kan Kjør gaflene gjennom plastfilmen.

Stykkevarene er enten de som kan løftes, men som ikke står på en palle, eller hva står på en pall, men som stikker utover kantene på pallen. Trucken driveren skiller mellom de to, fordi en lastebil kan pakkes med et visst antall paller, mens stykkevarer endrer det nummeret. Hvis det ikke er på en pall, er det et krav at en vanlig sjåfør kan løfte den uten å få arbeidsinspeksjon på nakken, men du må være forsiktig med å pakke inn ting slik at en skittent arbeidshanske ikke legger merker på lastesykkel hvitt tak, og hjørnene på radiatorhjelmen din vil ikke bli bøyd fordi de blir utsatt. Kartong, bobleplast er alltid et godt sted å starte.

Geografisk er det tre kategorier: Pakker i Norge

For pakker for NO, er all last via landtransport. Dette betyr at nesten alt kan sendes med hell hvis det er i riktig fraktkategori.

Pakker til EU (Tyskland, Englad, Polen etc.)

Eller import fra EU.

Pakker utenfor EU (f.eks. Til Norge, USA eller Kina)

Eller importerer fra utenfor EU.

Søk priser:  Beregn kostnads

UPS Norge

Her på Billigpakke.no går vi alltid til ytterste for å finne de beste fraktselskapene for våre kunders behov. Derfor er vi også veldig stolte av vårt brede utvalg og vår evne til alltid å få de beste prisene for våre kunder. Et av selskapene vi har jobbet med i lang tid har vært USA UPS.

Hvem er UPS?

UPS er et amerikansk fraktselskap, som siden 1907 har vært en av de mest foretrukne og stabile budtjenester i USA. Siden starten har de klart å spre sine tjenester til nesten hele verden, og Norge er absolutt ikke noe unntak.
UPS er vanligvis forbundet med god og rask service, men det har også vært en morsom rykt om hvordan de kjører. UPS Sende pakke

Det sies at UPS forbyr å snu til venstre når du kjører ruten. Og selv om det ikke er helt sant at det er direkte forbudt, instruerer de alle sine sjåfører om å få så få venstre sving som mulig (i land med høyrehånd). Det kan høres svakt, men UPS hevder at det sparer tid og miles, noe som til slutt gir en grønnere profil. I tillegg er det – logisk nok – også redusert risikoen for venstreulykker.
Selv om det for noen kan høres ut som en ganske latterlig praksis, er det ingen tvil om at det ved UPS Norge er generell kontroll over ting.

Høyt servicenivå og pålitelige tjenester betyr at de gjentatte ganger står som noen av de beste i bransjen – og derfor har vi valgt å inkludere dem blant våre andre partnere.

Er UPS den rette transportøren for firmaet mitt?

Alle selskaper har ulike krav til sine partnere – spesielt når det gjelder frakt. Derfor er det vanskelig å vurdere om en bestemt partner er ideell og oppfyller kriteriene.

Til slutt er det alltid bare deg selv som kan vurdere om et fraktselskap oppfyller de behovene du måtte ha. Det er imidlertid mange grunner til at UPS i det minste kan være det rette selskapet for dine behov.
Med pakken på UPS får du mange års erfaring, en ekstremt effektiv oppsett og god service. Alle deler gir mer verdi for deg og din virksomhet på flere måter.
Ofte er “erfaring” et ord som brukes om hverandre. Men hvis du tenker på hvorfor erfaring er en fordel, så er det vanligvis fordi du med erfaring og kunnskap får et unikt innblikk i hvilke problemer og løsninger som kan komme i praksis – og det kan ikke alltid nevnes på papir. Kort sagt, erfaring betyr “praktisk praktisk”. Og det betyr at ved å velge et fraktfirma med erfaring, kan du være sikker på at mange av disse “barndomssykdommene” som andre oppstart har problemer med, i stor grad, elimineres og optimaliseres.
De mange års erfaring betyr også at UPS har hatt lang tid å gjøre virksomheten så effektiv som mulig – og det er både for ditt og deres beste. For eksempel kan vi nevne detaljer i tidligere seksjoner med venstre sving. Det er noe som kommer fra erfaring og det resulterer i en mer effektiv visning. Dette betyr at ved å velge et erfarent selskap, kan du alltid være sikker på å få gode resultater.

I tillegg vet disse selskapene alltid alltid hvor viktig det er å tilby en god tjeneste – ellers ville de ikke ha kjørt så lenge. Derfor kan du som regel alltid være sikker på at alle tre ting er til stede når du jobber med selskaper som har eksistert i mange år.

Nå de tyske kundene – enkelt og enkelt

Det er mye tid på markedet i Norge. Både i butikkene, men spesielt i nettbutikker.

Faktisk er vi en av folkene som er mest flittige til å bruke internett når de handler. Og det betyr at, som bedriftseier, kan du få en god del ut av bedriften din ved å åpne distanssalg. Men hvis du virkelig tror stor, så hvorfor ikke gå for den største? Hvis du ønsker å utvide kundeservice, kan det være en ide å se på andre land. I EU har vi en stor fordel, da handel mellom land er relativt klar.

Derfor har mange bedrifter i dag blitt mer og mer fokusert på våre naboer. For eksempel har vi Tyskland, som har 2. innbyggere i Europa, og har generelt vist stor interesse for Danmark og danske produkter. Hvis du ennå ikke har Tyskland som et marked, bør du stille deg selv disse spørsmålene;

• Ville det være fint å selge 5-10 varer mer i året? Måneden? En uke?
• Er det vanskelig å skille deg fra det norske markedet?
• Selger du ofte små ordrer og bud på volum?

Kan du svare på “ja” til bare ett av de ovennevnte spørsmålene, så bør du vurdere å utvide horisonter litt. Vanligvis er varer billigere i Tyskland (bare se på grensehandel som et eksempel), men vi skjønner ikke at det er et stort volum å plukke opp fra våre underbåter.

Send pakke til Tyskland – uten overprising
Når du sender dine varer til Tyskland, er det viktig at du får de beste prisene på frakten din. Dette gjelder uansett om du vurderer det tyske markedet eller hvis du har vært der i mange år.Send pakke Tyskland

Det er vanskelig for handelsmenn å holde rede på hva som skjer i transportbransjen, og med alle de andre oppgaver som er involvert i å drive en bedrift, er det heller ikke en prioritet. Og det kan til slutt bety at du betaler for mye for frakten din. Og hvis du sender pakker til Tyskland, er det som nevnt ovenfor, ofte volumet og ikke verdien å gå for. Dette betyr mer frakt, noe som potensielt betyr større besparelser for deg og din bedrift.

Åpne opptil 82 millioner kunder og send pakker til Tyskland
Det er lett å finne de beste fraktprisene – bare å finne det første og det beste som ligger til grunn for markedet. Men det er også viktig samtidig at kvaliteten er i orden. Derfor sammenligner vi bare priser med de mest anerkjente fraktselskapene, slik at du kan unngå å bekymre deg og få en god opplevelse – hver gang.

Alt du trenger å gjøre er å velge riktig pakke for levering – og heldigvis er det også lett å gjøre her på vår side. Når du har skrevet noen detaljer om pakken din, får du raskt oversikt over de billigste fraktselskapene som leverer til de områdene som er relevante for deg.

Så det blir ikke lettere å utvide horisonten!