Billig frakt – enkelt

Hvis du eier en nettbutikk, eller på annen måte ofte sender varer til kunder og partnere, kan det ofte være mye penger å spare på frakten din. Frakt er en av de tingene hvor du raskt kan optimalisere selskapets bunnlinje, siden du ikke føler noe tap i din virksomhet ved å velge et billigere alternativ.

For å ta en tanke eksempel, er det usannsynlig at en WebShop har 5-10 bestillinger per dag. Hvis bare du kunne lagre en femmer hver gang du sender ut en pakke, så kan du redusere kostnadene ved mellom 10 000-18 000 i året. Og det er vel bare å legge merke til en besparelse på 5 kroner per forsendelse.

I denne artikkelen vil vi være fra postnord priser, som Postnord er uten tvil den mest kjente shippingselskap her på land. Og hvis du ser på hva det koster å få noe sendt, prisene varierer fra 9 kroner for den minste leveransen, og opp til 350 kroner. Du kan derfor raskt finne ut at det er en mulighet for å spare mye penger på sin frakt.

Postnordsine priser avhenger i stor grad  av hvor tung pakken er og hvordan den skal leveres. Det er stor forskjell på om dette er en bokstav eller en pakke. Pakker du kan ha både husholdningen distribueres eller leveres til pakking boksen eller et postkontor. Og det kan ha en innvirkning på prisen. Men det trenger ikke bare å være pakker som er svært forskjellige. Det er også forskjeller i prisene på bokstaver. Alle bokstaver er fordelt til husholdningen, men det er en forskjell mellom om det er en verdi forsendelse, om brevet skal være sporbar, om det skal være anerkjent, og mye mer.

Hvordan får jeg den billigste postnord priser?

For å komme til hjertet av saken, vil vi kort klø opp hvordan du kan sikre at du får de beste prisene på levering. Først av alt, er det viktig at du vet ditt behov. Du trenger å vite om det er et krav for å få husholdningen distribuert dine leveranser, eller om det er greit å slippe av i nærmeste pakke boksen. I tillegg er det en god idé å ha en slags standard størrelse for pakker-slik at de har omtrent samme dimensjoner. Dette gjør det enklere å finne riktige priser. Når du vet disse tingene, kan du begynne å sammenligne priser.

Postnord Priser

Enten du kan gjøre det selv på sin egen nettside, men hvis du ønsker å spare tid og krefter på dette, så er det også mulig for deg å sammenligne prisene her på nettstedet vårt. Når du bruker kalkulatoren, får du automatisk den billigste prisen på forsendelsen – og vi går enda lenger og legger de forskjellige fraktselskapene mot hverandre. På denne måten kan du også raskt se om det er billigere å bruke en annen transportør. Kort sagt, vil det ikke være mye lettere å spare penger på frakt enn hvis du bruker vårt verktøy for å sammenligne priser.