Hva koster det å sende en pakke til Kina?

Kina har etter hvert slått USA som det landet i verden som har den største andelen av verdenshandelen. Det finnes snart ikke ett produkt som ikke produseres i Kina. Det er gradvis blitt mange produkter som er blitt merket «Made in China». Kina er et enormt land og det er det mest folkerike landet i verden, med en befolking på nesten 1,4 milliarder mennesker.  

Skal du ha fraktet en pakke til en av de 1,4 milliarder innbyggerne i Kina, eller skal du frakte varer eller materialer til en av de mange virksomhetene i Kina? Så les mer her, for i denne artikkelen gir vi deg tips om hvordan du enkelt utfører prosessen uten at du må bruke timevis på å undersøke på internett.  

Hvem kan levere din pakke til Kina?

Det finnes flere virksomheter som kan utføre leveringen av pakken din til «Det store riket i midten». Et godt sted å finne den beste prisen er via priskalkulatoren på Pakke.dk. Du taster bare inn hvor pakken skal sendes fra og til samt postnumre. Når du har tastet inn opplysningene, finner priskalkulatoren de fraktselskapene som tilbyr frakt til Kina. Blant de virksomhetene som kan levere pakken din til Kina er UPS, TNT, FedEx og DHL. Leveringen kan utføres fra 2 virkedager.

Hva koster det å sende en pakke til Beijing?

Hvis du skal sende en liten pakke som veier fra 1 til 5 kg til Beijing, hovedstaden i Kina, viser priskalkulatoren at det billigste fraktselskapet kan levere pakken din for 680 kr. Det er selvfølgelig mange faktorer som avgjør fraktprisen på pakken din til Kina; pakkens størrelse, vekt og den forsendelsesmetoden du velger.  

Sende pakke til Kina

Skal du sende større ting til Kina enn bare en alminnelig pakke? Ja, da kan også dette la seg gjøre. Det er for eksempel en mulighet og sende en pall med gods på opptil 300 kg. Det koster 6070 kr. å sende en pall til Kina.

Skal du sende en pakke til Kina?

Hvis du skal have sendt en pakke til Kina og vil slippe strevet med å selv finne et fraktselskap med den rette prisen, kan du la Billigpakke.no gjøre alt for deg. På Billigpakke.no kan du nemlig finne det billigste fraktselskapet via priskalkulatoren på siden. Når du har valgt leverandøren, kan du gjennom Billigpakke.no krive ut fraktetikett som festes på pakken. Deretter utfører Billigpakke.no avhentingen av pakken din hos deg samt forsendelsen via det valgte fraktselskapet. Når du sender en pakke til Kina, må du bare være oppmerksom på de tollreglene som gjelder i Kina.

Hva koster det å sende en pakke til Sverige

Det finnes mange norske nettbutikker som har etablert seg på det svenske markedet. Det er enkelt å sende pakker «hinsidan» da Sverige er en del av EU, som Norge. Dermed finnes det ingen spesielle tollregler du må ta med i regnestykket før du sender pakker til Sverige.

Billige pakker til Sverige

Svenskene er våre brødre og det finnes mange gode forbindelser mellom Sverige og Norge. Mange norsker har bosatt seg i den sydlige delen av Sverige og behandler hver dag til Oslo. Den korte avstanden mellom Norge og Sverige og de gode trafikkforbindelsene betyr også at pakker kan sendes til Sverige med kort leveringstid. Ofte er leveringen ganske rask som den er hvis du sender en pakke innenfor Norges grenser. Infrastrukturen i Sverige er helt topp og fullt utbygget akkurat som i Norge. Derfor betyr de større avstandene som det er i Sverige heller ikke så mye.

Det finnes mange fraktselskaper som kan hjelpe deg med å levere pakken din. Noen av de selskapene som sender pakker fra Norge til Sverige er Bring PostNord, UPS, GLS og TNT. Det er derfor mye konkurranse på markedet, noe som gagner deg som skal sende en pakke da det også betyr at det konkurreres i fraktprisene. 

Hva koster det å sende en pakke fra Norge til Sverige?

Prisen på å sende en pakke til Sverige varierer mye og avhenger av flere faktorer som pakkens vekt, pakkens størrelse og leveringstiden. Et priseksempel viser imidlertid at cirkaprisen for å sende en pakke på 1-5 kg. fra Norge til Sverige er 210 kr. Du er imidlertid ikke bundet til å sende mindre pakker til Sverige. Har du behov for å frakte store forsendelser til Sverige, kan du sende en hel pall med en vekt på opptil 300 kg. for ca. 1000 kr. Pakke.dk hjelper deg med forsendelsen, uansett om det er en liten eller stor forsendelse som du skal ha fraktet til Sverige.

På Billigpakke.no kan du utføre et prissøk hvor du bare taster inn hvor du skal sende din pakke fra og til. Billigpakke.no undersøker deretter lynraskt prisene hos en stor del av de fraktselskapene som tilbyr å sende pakker til Sverige, og du vil lynraskt få en oversikt over prisene. Når du har valgt den rette leverandøren, skriver du enkelt ut en fraktetikett til pakken din og så kommer Pakke.dk og henter den og sørger for at pakken leveres til den rette adressen i Sverige.

GLS Norge

Slik eksporterer du lett til Sverige

Sverige … Vi elsker heller å hate dem, eller vi hater å elske dem. Uansett synspunkt, glemmer vi ikke at våre blå / gule naboer er vårt nest største eksportmarked. Og siden våre land i utgangspunktet ligner på hverandre, er det nesten alle varer som importeres og eksporteres på tvers av hverandre.

Dette betyr at Sverige er et relevant marked for alle norske handelsmenn, og det er selvsagt også hvorfor Sverige i 2014 sto for over 11% av vår totale eksport.

Sende pakke til Sverige – enkelt og praktisk

Hvis du allerede eksporterer varer til Sverige, har du også ofte tenkt på om du gjør det mest effektivt nå. Vanligvis er det mange forskjellige leverandører som kjører i de skandinaviske landene, men det spiller ingen rolle hvem du kommer til å transportere dine varer rundt. Her på pakke.dk finner vi ofte at kundene våre er overrasket over hvor mye tid de egentlig bruker på å sørge for at frakten går som den skal, og de er også overrasket over hva prisen er i realiteten når det gjelder frakt .

Hvis du allerede er godt etablert i det svenske markedet, vet du sikkert at det er stor prisforskjell når det gjelder å sende pakke til Sverige. Men en av feilene mange danske selskaper ofte gjør er å gå etter prisen og ignorere alt annet. Det er klart at man må sørge for å holde kostnadene nede, men det er også viktig at fraktfirmaet kan løfte oppgaven.

Det er ikke mange feilleveranser eller dårlige erfaringer for å kompensere for en billig pris. Og tross alt, ved å velge en stabil forretningspartner, kan du også ofte spare arbeidstid, da du i utgangspunktet ikke trenger å gjøre noe selv.

Send pakke til Sverige – billig og profesjonell

Derfor er det åpenbart om å finne en profesjonell partner og samtidig sørge for at du får den beste prisen. Og det kan ofte være vanskelig. Vi her på kontoret har besluttet å gjøre litt enklere. Vi er ikke ansvarlige for frakten, så du kan være sikker på at vi gir et upartisk og nøyaktig råd – til din fordel. Sende pakke til SverigeDet eneste vi sørger for er at du får den beste prisen på dine leveranser – og selvfølgelig sammenligner vi bare priser fra de mest stabile og kjente selskapene i bransjen. Vår eksistensgrunnlag er å gi de danske selskapene en klar måte å finne de beste fraktprisene på, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Og med oss spiller det ingen rolle om du må transportere en enkelt pakke eller en hel container. Det spiller ingen rolle om du sender en pakke eller en million pakker. Vi sørger for at du får den beste prisen hver gang – og med kalkulatoren er det utrolig enkelt å finne ut.

Hvis du er i tvil om hva du trenger, eller hvis du trenger noe som vår kalkulator (mot forventning) ikke kan ta hensyn til, så er du alltid velkommen til å ta oss – og så finner vi sammen Hvilken løsning vil være best for deg.

Hva koster det å sende en pakke til Canada?

Har du familie, venner eller bekjente i Canada? Da har du sikkert av og til behov for å sende en pakke over Atlanteren. Arealmessig er Canada et av verdens største land; det er et land med enorme avstander. Det betyr også at det kan ta litt lengre tid dersom du skal sende din pakke til de fjerneste delene av Canada.

Det er i dag mange muligheter for å få fraktet en pakke fra Norgetil Canada og det behøver ikke å ruinere deg selv om Canada befinner seg langt unna. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva det koster å sende en pakke til Canada.

Pakker til Canada

Det kan være mange grunner til at du har behov for å sende en pakke til Canada, kanskje vil du glede venner eller familie som er bosatt i Canada med en gave. Det kan også hende at du har solgt noe over nettet til en kanadier. Uansett hva du skal sende, finnes det mange fraktselskaper som kan utføre oppgaven for deg.

Prisene varierer imidlertid, så det er alltid en god idé å undersøke markedet og finne frem til hvem som kan håndtere fraktoppgaven billigst og raskest. Heldigvis kan Billigpakke.no hjelpe deg med å få oversikten over hvem som kan levere din pakke raskest og billigst.  På Pakke.dk finner du en søkemotor der du kan taste inn pakketypen samt hvor den skal sendes til, så får du et overblikk over selskaper og priser.

Prisen bestemmes selvfølgelig av pakkens størrelse og vekt. Det er derfor vanskelig å komme med et entydig bud på hva det koster å sende en pakke til Canada. På Billigpakke.nofinner du imidlertid raskt prisene. Det krever bare noen få klikk med musen. Du kan utføre hele prosedyren med å sende pakke til Canada via Billigpakke.no og når du har valgt fraktselskap, skriver du enkelt ut en adresseetikett. Det blir ikke enklere.

Vær oppmerksom på tollutgifter når du sender pakker til Canada

Hvis du vil sende en pakke til Canada, må du være oppmerksom på tollreglene i landet. Canada ligger selvfølgelig utenfor EU. Derfor behandles forsendelsen til Canada også av destinasjonslandets toll- og skattemyndigheter. Det er derfor en god idé å sette seg inn i tollreglene så du slipper ubehagelige overraskelser fra det kanadiske tollvesenet.

Veiledning og tips for sending av pakker

Sende pakke

Hvis du trenger å sende en pakkepost billig og trygt, så er dette bloggen som kan hjelpe deg. Dette skyldes at bloggen er en kombinasjon av alle spørsmål og erfaringer fra hva som skjer med ulike forsendelser, når du som pakke.dk har transportert tusenvis av pakker hver måned i flere år. 

Jeg vil dele noen enkle ting som er hyggelige å vite og noen mindre enkle ting som er SUPER viktig, og så har jeg noen tips og triks som gjør det enklere å sende pakker billig og med maksimal sikkerhet.

For det første er frakt i dag delt inn i kategorier, og særlig på to områder – type frakt og geografi.

La oss starte med det enkle.

Hvilken fraktkategori skal jeg velge?

På pakke.dk bruker vi alle anerkjente fraktfirmaer som Helthjem, UPS, DHL Express, FedEx, PostNord, Bring etc. og de tre kategoriene som er felles for dem alle er dokumenter, pakker og paller / stykkvarer.

Dokumenter

Dokumenter er ting som testamente, pass, skriftlig tilbud, kontrakter, visum, dåpsattest og lignende. Så lenge det kan påstås å være papir av noe slag, og ikke fysiske ting som USB-stasjoner, penner, stoffprøver osv. Det er alltid en god ide å komme inn i en pappkuvert slik at dokumentet ditt er godt beskyttet.

Pakker

Pakker er kategorien av alt som ikke er større eller tyngre enn du kan løfte og pakke det, og det trenger ikke stå stille under transport. Pakker transporteres vanligvis i flere forskjellige biler, og nesten alle pakker passerer i dag et automatisk sorteringsenter, hvor datamaskiner og samlebånd styrer showet. Jeg kommer tilbake til det litt senere.

Paller og generell last

Fellesnevneren her er at det er en norsk fraktbåt i en stor lastebil som kommer og henter og bringer begge.

Pallene er det som er så store at det ikke kan løftes med mindre du er Hulk, eller det som må stå stille og sikkert fra A til B. Det kalles «paller» fordi det er på en trepall. Noen av standardene i EU er:

En full sal som er 120 cm x 80 cm (x 15 cm og veier vanligvis 20-25 kg hvis den er tørr)

En halv pall som er 60 cm x 80 cm

En kvart pall som er 60 cm x 40 cm

Målene er viktige fordi det også er de som du bruker for å finne en pris og gjøre en bestilling basert på, og det er høyde og vekt, for eksempel med pallen.

Når pallen er lastet inn i trucken, står den stille, og når den skal flyttes til neste lastebil, bruker føreren en pallgaffel eller gaffeltruck, og flytter pallen i horisontal stilling. Det er derfor den tryggeste transportmåten, og det betyr at det også kan være en god ide å sende små artikler på en pall hvis den er skjøre. Du må bare huske at selv om pallen er stasjonær, flyttes trucken slik at alt må strammes til pallen, slik at det ikke glir av pallen eller vrir den første gangen trucken går gjennom en rundkjøring. Du kan gjøre dette med snor, bagasjebånd eller hva som er tilgjengelig. Profesjonelle bruker plastfilm, da det både beskytter stativet på pallen, holder det godt sammen, og når det pakkes rundt pallen, holder det også varen fast på pallen, uten å begrense trucken, slik det bare kan Kjør gaflene gjennom plastfilmen.

Stykkevarene er enten de som kan løftes, men som ikke står på en palle, eller hva står på en pall, men som stikker utover kantene på pallen. Trucken driveren skiller mellom de to, fordi en lastebil kan pakkes med et visst antall paller, mens stykkevarer endrer det nummeret. Hvis det ikke er på en pall, er det et krav at en vanlig sjåfør kan løfte den uten å få arbeidsinspeksjon på nakken, men du må være forsiktig med å pakke inn ting slik at en skittent arbeidshanske ikke legger merker på lastesykkel hvitt tak, og hjørnene på radiatorhjelmen din vil ikke bli bøyd fordi de blir utsatt. Kartong, bobleplast er alltid et godt sted å starte.

Geografisk er det tre kategorier: Pakker i Norge

For pakker for NO, er all last via landtransport. Dette betyr at nesten alt kan sendes med hell hvis det er i riktig fraktkategori.

Pakker til EU (Tyskland, Englad, Polen etc.)

Eller import fra EU.

Pakker utenfor EU (f.eks. Til Norge, USA eller Kina)

Eller importerer fra utenfor EU.

Søk priser:  Beregn kostnads

Nå de tyske kundene – enkelt og enkelt

Det er mye tid på markedet i Norge. Både i butikkene, men spesielt i nettbutikker.

Faktisk er vi en av folkene som er mest flittige til å bruke internett når de handler. Og det betyr at, som bedriftseier, kan du få en god del ut av bedriften din ved å åpne distanssalg. Men hvis du virkelig tror stor, så hvorfor ikke gå for den største? Hvis du ønsker å utvide kundeservice, kan det være en ide å se på andre land. I EU har vi en stor fordel, da handel mellom land er relativt klar.

Derfor har mange bedrifter i dag blitt mer og mer fokusert på våre naboer. For eksempel har vi Tyskland, som har 2. innbyggere i Europa, og har generelt vist stor interesse for Danmark og danske produkter. Hvis du ennå ikke har Tyskland som et marked, bør du stille deg selv disse spørsmålene;

• Ville det være fint å selge 5-10 varer mer i året? Måneden? En uke?
• Er det vanskelig å skille deg fra det norske markedet?
• Selger du ofte små ordrer og bud på volum?

Kan du svare på «ja» til bare ett av de ovennevnte spørsmålene, så bør du vurdere å utvide horisonter litt. Vanligvis er varer billigere i Tyskland (bare se på grensehandel som et eksempel), men vi skjønner ikke at det er et stort volum å plukke opp fra våre underbåter.

Send pakke Tyskland

Send pakke til Tyskland – uten overprising
Når du sender dine varer til Tyskland, er det viktig at du får de beste prisene på frakten din. Dette gjelder uansett om du vurderer det tyske markedet eller hvis du har vært der i mange år.

Det er vanskelig for handelsmenn å holde rede på hva som skjer i transportbransjen, og med alle de andre oppgaver som er involvert i å drive en bedrift, er det heller ikke en prioritet. Og det kan til slutt bety at du betaler for mye for frakten din. Og hvis du sender pakker til Tyskland, er det som nevnt ovenfor, ofte volumet og ikke verdien å gå for. Dette betyr mer frakt, noe som potensielt betyr større besparelser for deg og din bedrift.

Åpne opptil 82 millioner kunder og send pakker til Tyskland
Det er lett å finne de beste fraktprisene – bare å finne det første og det beste som ligger til grunn for markedet. Men det er også viktig samtidig at kvaliteten er i orden. Derfor sammenligner vi bare priser med de mest anerkjente fraktselskapene, slik at du kan unngå å bekymre deg og få en god opplevelse – hver gang.

Alt du trenger å gjøre er å velge riktig pakke for levering – og heldigvis er det også lett å gjøre her på vår side. Når du har skrevet noen detaljer om pakken din, får du raskt oversikt over de billigste fraktselskapene som leverer til de områdene som er relevante for deg.

Så det blir ikke lettere å utvide horisonten!

Bring

Bring er et populært alternativ til mange av de store leveringsselskapene. Bring er aktiv i hele Norden og dekker alle Danmarks regioner. Derfor har flere og flere danske bedrifter begynt å sende pakker med Bring – både små og store.

Fordeler med BringBring priser

Bring har etablert seg som et av de mest stabile selskapene i distribusjonsmarkedet. Det er et sterkt fokus på å skape brukervennlige løsninger, og dette gjelder blant annet rask levering, effektiv sporing og god kundeservice når du trenger det.

I tillegg tilbyr Bring både små og store leveranser. Dermed er det både en løsning for deg å sende en enkelt pakke her og der, men for stor virksomhet som jevnlig transport av materialer i store mengder. Ta med både e-post, pakker, bud og varer.

Den nordiske lenken betyr også at Bring har stor fordel i forsendelser til andre nordiske land. Det er helt klart å velge sin tjeneste hvis du vil ha en pakke trygg og rask, for eksempel Sverige eller Norge.

Ta med priser

Ta prisene varierer i henhold til hva du vil. Avhenger for eksempel av vekt, størrelse, prissone, type levering, og så videre. Generelt prisene starter på 79 kr og går opp deretter. Du kan sende pakker og paller til bedrifter, men også pakker til privatpersoner. Bring er spesielt kjent ved å tilby gode priser til selskaper når vi kommer inn i større mengder. For eksempel er grunnprisen vanligvis lav hos Bring, og det er en fordel.

Hvis du er villig til å betale en liten avgift tilbyr Bring kveld og helg leveranser, så frakt kan komme enda raskere enn vanlig.

Send pakke med Bring

Det er enkelt å sende en pakke med Bring. Det kan faktisk ordnes på nettet. Bring har flere utleveringssteder, hvor mottakeren kan hente pakken. Pakker kan også sendes direkte til en bestemt adresse. Ved enhver forsendelse vil du motta et sporingsnummer som du kan bruke til å finne forsendelsen mens den er på vei.

I de store byene vil en pakke vanligvis bli levert innen 24 timer. For forsendelser til de andre nordiske landene kan det ta opptil 3 dager, men det vil ofte gå raskere. Det avhenger igjen av størrelsen, men selv med store varer, er Bring rask.

En ekstra fordel er at Bring er et miljøbevisst selskap som fokuserer på bærekraftige løsninger. Det er verdt å ta med. Selskapet har et langsiktig mål for å redusere miljøpåvirkningen. Blant annet vil det bli realisert ved å bruke kun fornybare ressurser for transport fra 2025 og fremover. Alt i alt er det mange fordeler hvis du vil sende pakker med Bring!

Hvordan finne de riktige fraktprisene

Vil du også betale for mye? Det er neppe noe verre enn å finne ut at i løpet av årene har du betalt overpris for et produkt eller en tjeneste. Og etter hvert er det mange ting der du kan spare betydelige summer. Leieavtaler om biler, fast eiendom, mobiltelefoni, forsikring – og nå også frakt.Postnord priser

Frakt har lenge vært et nødvendig onde for mange selskaper, noe som betyr at det i dag er et sjø av virksomhet som kanskje ikke nødvendigvis får de beste prisene på frakten. Derfor valgte vi å gjøre en tjeneste her på pakke.dk, der vi gjør det enkelt å sammenligne prisene på dine leveranser. Enten det er postnord priser eller om det er andre fraktbedrifter du vil sammenligne, gjør vi det enkelt, enkelt og raskt. Alt du trenger å gjøre er å angi leveringsinformasjonen din, og vi vil prøve å sammenligne priser blant de beste fraktselskapene på markedet.

Det er så lett å finne de riktige postnordprisene

Hvis du har en pakke du burde ha sendt, har det vanligvis vært nødvendig å gå direkte til hver enkelt nettside for hvert fraktselskap og deretter gjennomgå de irreversible tabellene. Og så var det fortsatt en prognose – for eksempel varierer prisen sterkt avhengig av om den skal leveres direkte til kunden eller i en pakkeboks.

Send pakke Postnord

Med oss skriver du bare hva dine behov er for frakten, og systemet vårt vil automatisk finne de beste prisene. Og her gjelder ikke bare postnordpriser. Vårt system sammenligner blant de 6 største og mest anerkjente fraktselskapene i Norge – så hvis du kan få leveringen din gjort billigere Postnord sende pakkeandre steder, vil du også automatisk vite dette.

Kvalitet og pris må henges sammen

Nå tror kanskje noen at vi bare er interessert i å få dumpet fraktpriser. Det er definitivt ikke riktig. Og derfor sammenligner vi for eksempel kun priser fra de mest anerkjente selskapene.

Vi har jobbet med frakt i mange år og vet viktigheten og betydningen av å få en god og effektiv levering. Vi er klar over at noen få dollar du har lagret på en forsendelse, raskt kan koste mer penger hvis den riktige tjenesten ikke leveres. Med det sagt tror vi fortsatt at det må være en sammenheng mellom pris og kvalitet. Og vi tror at det er mye penger å spare ved å sammenligne priser igjen og igjen – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er litt best av begge verdener.

Postnord priser

Vi har forsøkt å gjøre det så intuitivt og brukervennlig som mulig å sammenligne priser. Derfor har vi også laget en klar plattform der, som avsender, vi bare angir pakkedata. Men vi vet også at vi aldri kan lage en plattform hvor alle trenger å bli tatt godt vare på. Derfor er vi også veldig glade for å være der for våre kunder – hvis behovet skal være litt mer avansert enn vår kalkulator kan håndtere. Og hvis kalkulatoren spiller ingen rolle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en mer personlig guide.

Her kan du være sikker på at vi alltid er i fokus. Vi favoriserer ikke blant de ulike fraktselskapene og har ingen tilknytning til dem. Det eneste vi er interessert i, er å hjelpe deg som avsender for å få bedre og billigere frakt. Ha det gøy

UPS

Det amerikanske firmaet UPS leverer brev, pakker og andre typer forsendelser over hele verden. Fordi de jobber i mer enn 200 land, er UPS et utmerket alternativ for de som ønsker å sende internasjonalt, både som bedrifter og privatpersoner. Takket være selskapets lange erfaring, tilbyr UPS i dag noen av de smarteste frakttjenestene som forvaltes direkte gjennom nettstedet. Der kan du finne guider til de forskjellige fraktalternativene og raskt og enkelt beregne priser for å sende forsendelsen både i Norge og internasjonalt.UPS Sende pakke

Hvordan sender du UPS-pakker?
UPS har utviklet en emballasjeguide på nettsiden der du finner all den informasjonen du trenger for å forberede din pakke før den sendes. Velg mellom henting eller å levere pakken på noen av UPS-innsendingssider over hele landet. De som vil bruke UPS flere ganger, kan enkelt lage en konto på deres nettside for å legge til rette for sporing av pakkene og å lagre informasjon om dine tidligere forsendelser. Sende pakke med UPS.
Hvilke forskjellige fraktalternativer tilbyr UPS?
UPS Worldship: Hvis du representerer et selskap som ønsker å sende pakke og brev internasjonalt, kan du bruke Worldship-tjenesten. Deretter får du vite smarte funksjoner som opplasting av tulipsdokumenter, muligheten til å skrive ut etiketter selv, enkelt søk etter sendte varer, og muligheten til å få rapporter om alle dine forsendelser. For å lette administrasjonen kan du også opprette forsendelsesetiketter automatisk og importere adresselister direkte til UPS-websiden.
UPS Internet Shipping: Denne tjenesten er egnet for enkeltpersoner så vel som selskaper, som kanskje ikke sender pakker eller andre forsendelser spesielt ofte. Her har du også muligheten til å se alt om forsendelsen direkte på nettet, for eksempel fraktpriser, bokhenting, lagre postlister, skrive ut etiketter og følge pakkenes måte å mottakeren.

UPS CampusShip: Mange større bedrifter bruker UPS-tjenester, og derfor har de utviklet CampusShip som hjelper sentralisere prosessen med selskapets forsendelser. Med hjelp av CampusShip kan du direkte sjekke på UPS-nettsiden hvilke forsendelser som sendes av selskapets ulike avdelinger. Du kan også sjekke fraktfrekvensen og den totale kostnaden for avdelingsforsendelser for å lette effektiviseringsprosesser og redusere kostnadene.
Andre tjenester
Som andre rederier tilbyr UPS Norge ytterligere tjenester til konkurransedyktige priser. De er primært rettet mot større bedrifter, slik at du for eksempel kan administrere flere steder og brukere gjennom UPS Complete View-tjenesten. Ved hjelp av denne tjenesten kan du generere rapporter og se hvilke ansatte som har muligheten til å sende e-post. UPS Import Control-tjenesten er også praktisk fordi den letter for å sende og motta internasjonale forsendelser.

Sende pakke

Du som behøver å sende sende pakker fra Norge, har mange ulike fraktselskaper å velge mellom. Utover det statlige Posten, finnes det også lokale nordiske aktører samt et høyt antall internasjonale selskaper som hjelper både privatpersoner og profesjonelle med å sende pakker til Norge eller resten av verden.

UPS

Det amerikanske selskapet UPS er velkjent for sine smarte forretningstjenester der du kan få hjelp med alt fra laging av rapporter om alle forsendelser, importering av adresselister, automatisk henting av fraktetiketter og opplysninger om hvordan selskapets ulike avdelinger anvender UPS ved leveranse av forskjellige pakketyper. Privatpersoner kan også sende pakker via UPS og kan velge mellom å bestille henting eller selv levere pakken hos noen av UPS’ innleveringssteder. 

Bring

Bring er et norsk selskap som har et stort utbud på frakttjenester til foretak som vil levere pakker, paller og brev til både privatpersoner og andre selskaper. Om du har hastverk, kan du også sende pakker med bud eller ekspressbud til rimelige priser slik at det kommer frem samme dag innenfor Norge, eller dagen etter til resten av verden. Bring er veldig fleksible og deres ekstratjenester inkluderer blant annet montering og installasjon av varer, helgeleveranser og muligheten til å returnere en vare hjemmefra. 

Fedex

Amerikanske Fedex har en lang tradisjon av å tilby ekstra raske leveranser til gode priser verden over. Gjennom å skape en konto hos deres hjemmeside, kan du håndtere alt som har med din forsendelse å gjøre; for eksempel betale for frakten, bestille henting og spore pakken din når den er blitt sendt av sted. Innenfor Norge og Europa leverer Fedex pakker neste dag, mens leveranse til verdens øvrige land tar 1-3 dager med ekspressfrakt. 

DHL

DHL eies av den tyske posten og finnes representert i mer enn 220 land. Du kan forberede pakken din online på DHLs hjemmeside, enten som gjest eller gjennom å skape en MyDHL-konto der all informasjon om dine forsendelser lagres. Betaling for frakten skjer også på nettet og under din konto kan du skrive ut etiketter og siden spore pakken din helt frem til den havner hos mottakeren. Pakker som sendes med DHL kommer fram i løpet av 1-3 arbeidsdager. Har du hastverk kan du i stedet velge ekspress, noe som innebærer at pakken kommer frem allerede neste dag.  

TNT

TNT er en av de største fraktaktørene på det internatiale markedet. med mer enn 1600 ombud rundt omkring i landet. Pakker som skal sendes leveres hos noen av de ulike ombudene, men innen dette behøver du å betale for frakten og skrive ut en fraktetikett her eller fra TNT Norge hjemmeside. Pakker som sendes innenfor Norge kommer frem i løpet av 1-3 arbeidsdage.