Hva koster det å sende en pakke til Canada?

Har du familie, venner eller bekjente i Canada? Da har du sikkert av og til behov for å sende en pakke over Atlanteren. Arealmessig er Canada et av verdens største land; det er et land med enorme avstander. Det betyr også at det kan ta litt lengre tid dersom du skal sende din pakke til de fjerneste delene av Canada.

Det er i dag mange muligheter for å få fraktet en pakke fra Norgetil Canada og det behøver ikke å ruinere deg selv om Canada befinner seg langt unna. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva det koster å sende en pakke til Canada.

Pakker til Canada

Det kan være mange grunner til at du har behov for å sende en pakke til Canada, kanskje vil du glede venner eller familie som er bosatt i Canada med en gave. Det kan også hende at du har solgt noe over nettet til en kanadier. Uansett hva du skal sende, finnes det mange fraktselskaper som kan utføre oppgaven for deg.

Prisene varierer imidlertid, så det er alltid en god idé å undersøke markedet og finne frem til hvem som kan håndtere fraktoppgaven billigst og raskest. Heldigvis kan Billigpakke.no hjelpe deg med å få oversikten over hvem som kan levere din pakke raskest og billigst.  På Pakke.dk finner du en søkemotor der du kan taste inn pakketypen samt hvor den skal sendes til, så får du et overblikk over selskaper og priser.

Prisen bestemmes selvfølgelig av pakkens størrelse og vekt. Det er derfor vanskelig å komme med et entydig bud på hva det koster å sende en pakke til Canada. På Billigpakke.nofinner du imidlertid raskt prisene. Det krever bare noen få klikk med musen. Du kan utføre hele prosedyren med å sende pakke til Canada via Billigpakke.no og når du har valgt fraktselskap, skriver du enkelt ut en adresseetikett. Det blir ikke enklere.

Vær oppmerksom på tollutgifter når du sender pakker til Canada

Hvis du vil sende en pakke til Canada, må du være oppmerksom på tollreglene i landet. Canada ligger selvfølgelig utenfor EU. Derfor behandles forsendelsen til Canada også av destinasjonslandets toll- og skattemyndigheter. Det er derfor en god idé å sette seg inn i tollreglene så du slipper ubehagelige overraskelser fra det kanadiske tollvesenet.