Send pakke fra pakkebutikken eller din dør

Det er mange alternativer for å få og laste ned pakken din, den vanligste å være gradvis pakke butikker, som du kan laste ned eller sende pakker for din bekvemmelighet.
Hvis du vil sende en pakke fra en postibutikk eller en pakke, er det noen gode påminnelser å huske før du bestiller og går. Pakken må håndteres for de ansatte og de forskjellige fraktselskapene har derfor vekt- og størrelsesbegrensning på leverte pakker. Hvis pakken din er større eller tyngre eller du vil sende en pall, må du bestille for å få forsendelsen plukket opp på døren din i stedet.

Anerkjennelse med Postnord

Postnord tilbyr alle typer forsendelser fra butikk til butikk eller fra pakkebutikk og helt til døren, uansett om du er privat eller bedrift. Du kan enkelt og enkelt finne prisene her, skrive ut pakkenetiketten og levere den i nærmeste pakkebutikk.
Postnord har forskjellige krav til størrelsen på pakken din, avhengig av hvor du skal sende den. Finnere mottar i Danmark, Sverige, Finland eller Norge maksimal lengde på pakken må være 150 cm og lengden og omkretsen må maksimalt 300 cm, pakkenes vekt må ikke overstige 20 kg. Vær oppmerksom på at maksimal lengde og vekt er forskjellig hvis du trenger å sende pakke til utlandet.

Bring har din beste forretningsløsning

Selv om Bring tilbyr forsendelse til private kunder, vil du finne sin kompetanse i forretningsforsendelse, der de blant annet tilbyr matlaging slik at bestillingen din håndteres på riktig måte. De tilbyr rask frakt fra deres pakkebutikker til resepsjonen både til butikken eller rett til døren.
Hvis du vil levere brevet i en pakkebutikk, må den veie 2 kg maks. Hvis det derimot er en pakke du vil sende, må den måle maksimalt 300 cm i lengde og omkrets og maksimalt 150 cm i lengden. I tillegg må pakken ikke veie mer enn 35 kg hvis du må sende den til de skandinaviske landene og 30 kg hvis du må sende den til andre land. Du kan finne priser og skrive ut pakkenetiketten din her og send inn pakken i nærmeste pakkebutikk.

Gode ​​løsninger med DHL

DHL tilbyr en god fraktløsning for dine behov, enten du trenger å sende en forretningspakke eller pakke til barnebarnet ditt. DHL gjør at du kan kjøpe porto på nettet, skrive ut etiketten og levere den i nærmeste pakkebutikk eller i en swipebox, du finner dem her.
Før du bestiller, er det en god ide å veie pakken først, den må veie maksimalt 70 kg eller 30 kg hvis du vil at den sendes med DHL Express, i tillegg må den måle maks 120x80x80 cm.

UPS håndterer din spesielle forsendelse

Du kan finne akkurat den riktige prisen og frakttype med UPS, enten du trenger å sende inn for farmasøytisk industri, som et stort eller lite firma eller som privat. Når du har sjekket at forsendelsen din ikke veier mer enn 70 kg og maks har en lengde og bredde på totalt 400 cm og en maksimal lengde på 274 cm. Deretter kan du bestille forsendelsen din online, skrive ut pakkenetikett og levere pakken i nærmeste UPS Access Point.

Spar penger på frakt – sammenlign i dag

Postnord Priser

Det kan være veldig gode penger i å kjøre en nettbutikk. Det er mange fordeler forbundet med det mot fysiske post i butikk. Den eneste umiddelbare fordelen er at du sparer mye på leien. I tillegg har du en nettbutikk åpen 24/7. Det er derfor ikke overraskende at det nylig har vært mange flere nye nettbutikker. Men med en nettbutikk er det en enkelt utfordring, nemlig frakt.
Alle forhandlere trenger frakt, men ingen har like mye behov for en stabil (og billig) frakt som nettbutikkene har. På mange måter er det livsnerven i butikken din, så det er viktig at du velger den riktige forretningspartneren.

Hvem skal jeg velge?
Her på Billigpakke.no serverer vi som uavhengige rådgivere når norsk næringsliv har sendt pakker rundt. Vi sender ikke oss selv, men i stedet hjelper bedrifter med å få den beste og billigste frakten. Hele fordelen er at vi har DIG som kunde og derfor er interessert i å finne den beste løsningen for deg. Derfor favoriserer vi ikke noen av våre partnere fordi vi til slutt tror det er opp til deg.  Derfor finner du begge Postnord priser side ved side med andre rederier som Posten priser og Bring. Det er vår plikt å informere deg om hvilke alternativer du har, da du kan ta den riktige avgjørelsen.

Spar tid på frakt
Ofte kan det være en ganske tidkrevende prosess å få bestilt frakt. I det minste hvis du vil sammenligne priser på samme tid. Fordi det er relativt enkelt å lese postnordpriser direkte på deres hjemmeside – men hva om GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hva om levering er bare for pakking av post som er mulig, men du trenger dør til dør?
I stedet for å bruke hav tid foran datamaskinen, sitte og sammenligne tilbud, og studere fordeler og ulemper ved de forskjellige fraktselskapene – kan du spare tid og penger ved å la oss sammenligne.

Vi har utviklet et system som går inn og sammenligner på de 6 mest brukte fraktselskapene i Norge, og så får du en enkel og klar liste over hvilke tjenester som er involvert. På den måten kan du raskt og enkelt finne ut hva du trenger.
Hvor finner jeg de beste postnordprisene for nettbutikken min?
Det er ingen tvil om at det mest kjente fraktselskapet i Norge er Postnord. De har eksistert i mange år (men i andre faner tidligere), og dette gjør dem trygge på gaten. Det er en viktig faktor for kunden at de føler seg trygge ved levering når fraktbåten kommer. Og det kan i seg selv være verdt noen få dollar, mot konkurrenten. Når det er sagt, er det også viktig å finne de beste postnoteprisene – akkurat som det er viktig med alle andre leverandører. Det er ikke nødvendig å betale overpriced, bare fordi tjenesten er greit. Du kan enten sammenligne priser på egen side, men ellers kan du raskt og enkelt angi nøyaktig hva du trenger, og vårt system vil automatisk finne den billigste prisen for deg. Det er raskt og enkelt, og det betyr til slutt at du sparer både tid og penger.

Hvordan finne de riktige fraktprisene

Vil du også betale for mye? Det er neppe noe verre enn å finne ut at i løpet av årene har du betalt overpris for et produkt eller en tjeneste. Og etter hvert er det mange ting der du kan spare betydelige summer. Leieavtaler om biler, fast eiendom, mobiltelefoni, forsikring – og nå også frakt.Postnord priser

Frakt har lenge vært et nødvendig onde for mange selskaper, noe som betyr at det i dag er et sjø av virksomhet som kanskje ikke nødvendigvis får de beste prisene på frakten. Derfor valgte vi å gjøre en tjeneste her på pakke.dk, der vi gjør det enkelt å sammenligne prisene på dine leveranser. Enten det er postnord priser eller om det er andre fraktbedrifter du vil sammenligne, gjør vi det enkelt, enkelt og raskt. Alt du trenger å gjøre er å angi leveringsinformasjonen din, og vi vil prøve å sammenligne priser blant de beste fraktselskapene på markedet.

Det er så lett å finne de riktige postnordprisene

Hvis du har en pakke du burde ha sendt, har det vanligvis vært nødvendig å gå direkte til hver enkelt nettside for hvert fraktselskap og deretter gjennomgå de irreversible tabellene. Og så var det fortsatt en prognose – for eksempel varierer prisen sterkt avhengig av om den skal leveres direkte til kunden eller i en pakkeboks.

Send pakke Postnord

Med oss skriver du bare hva dine behov er for frakten, og systemet vårt vil automatisk finne de beste prisene. Og her gjelder ikke bare postnordpriser. Vårt system sammenligner blant de 6 største og mest anerkjente fraktselskapene i Norge – så hvis du kan få leveringen din gjort billigere Postnord sende pakkeandre steder, vil du også automatisk vite dette.

Kvalitet og pris må henges sammen

Nå tror kanskje noen at vi bare er interessert i å få dumpet fraktpriser. Det er definitivt ikke riktig. Og derfor sammenligner vi for eksempel kun priser fra de mest anerkjente selskapene.

Vi har jobbet med frakt i mange år og vet viktigheten og betydningen av å få en god og effektiv levering. Vi er klar over at noen få dollar du har lagret på en forsendelse, raskt kan koste mer penger hvis den riktige tjenesten ikke leveres. Med det sagt tror vi fortsatt at det må være en sammenheng mellom pris og kvalitet. Og vi tror at det er mye penger å spare ved å sammenligne priser igjen og igjen – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er litt best av begge verdener.

Postnord priser

Vi har forsøkt å gjøre det så intuitivt og brukervennlig som mulig å sammenligne priser. Derfor har vi også laget en klar plattform der, som avsender, vi bare angir pakkedata. Men vi vet også at vi aldri kan lage en plattform hvor alle trenger å bli tatt godt vare på. Derfor er vi også veldig glade for å være der for våre kunder – hvis behovet skal være litt mer avansert enn vår kalkulator kan håndtere. Og hvis kalkulatoren spiller ingen rolle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en mer personlig guide.

Her kan du være sikker på at vi alltid er i fokus. Vi favoriserer ikke blant de ulike fraktselskapene og har ingen tilknytning til dem. Det eneste vi er interessert i, er å hjelpe deg som avsender for å få bedre og billigere frakt. Ha det gøy

Send pakke

Dagens samfunn har utviklet seg og forandret seg mye de siste tiårene.
Du kan ikke stå under stolen med alt som blir modernisert og blir mer effektivt. Brev har lenge blitt erstattet av Facebook, E-post og SMS. Fysiske møter blir ofte erstattet av telefonsamtaler. Noen ganger kan man skremme av vår teknologi og lengter tilbake til de gamle gode tider. Imidlertid er det fortsatt noe i vårt samfunn som ikke kan erstattes av Internett og sosiale medier, men derimot øker behovet for det.

Behovet for postlevering og sending av pakker vokser i takt med økt salg på nettet. Egentlig med både bedrifter og enkeltpersoner. Spesielle salgssteder, Blocket, Tradera og ikke minst Trendsales – som fremmer salg av brukte varer mellom enkeltpersoner – øker også behovet for frakt. Du trenger bare å kunne sende varer, enten det er mellom bedrifter eller enkeltpersoner, brukt eller ny eller innenlandsk som utenlandsk.

Selv om pakker ikke kan sendes via internett, kan man forenkle prosessen ved å bruke internett til av sende pakke. Enkelte nettsteder tilbyr prisforhandlinger og online booking av pakker, noe som også bidrar til prispress på de ulike leverandørene. Dette tillater enkeltpersoner så vel som bedrifter å sende sine pakker billig. Billigpakke.no er den mest kjente nettsiden der fraktprisene er sammenlignet og hvor den laveste prisen kan bli funnet. I tillegg sammenlignes kun priser fra fraktgiganter som UPS, TNT,  Bring, DHL, Fedex Posten eller Postnord. Derfor kan du være sikker på at pakken kommer sikkert til mottakeren. Hvis mottakeren trenger ekstra pakker raskt, tilbys også ekspresslevering med garantert levering til mottakerens dør den følgende dagen.

Men det er ikke bare innenlands at varene sendes til nettbutikk. Noen ganger kan det høyeste budet komme fra en utenlandsk kjøper. Hvis din handel slutter med å sende forsendelser i utlandet, kan Billigpakke.no«s -spesialister i området hjelpe deg med å finne den laveste prisen, slik at du kan sende pakkene så billig som mulig.

Hvordan velger man leverandør til en forsendelse?

fedex_dhl_ups_tnt

Når noen tenker på levering og forsendelse er det ofte virksomheter som PostNord, Bring, FedEx, TNT, DHL og UPS som er det første som kommer opp. Sannheten er at det er en rekke forskjellige leveranseselskaper som spesialiserer seg i hver enkelt firmas eller persons behov. For å få den beste mulige servicen er man nødt til å forstå disse forskjellige typene av tjenester.


Frakt leveranser

Fraktforsendelser er perfekt hvis du har behov for mellomstore, større og tunge leveranser til og fra virksomheter. Oftest er disse forsendelsene på paller eller sendes som konsolidert stykkgods.
Det benyttes alminnelige transportfirmaer til disse typene pallforsendelser. Normalt transporterer disse innenriks og til/fra Norge, Sverige, Tyskland og England.

Spesielle leveranser

Disse leveransene er typisk forsendelse med høy verdi eller skrøpelige forsendelser. Det kan også være følsomme dokumenter eller forsendelse av farlig gods evt. kjemikaler. Kjennetegn for
disse er at man manuelt skal kontakte sin fraktleverandør og gjøre oppmerksom på det unormale innholdet. Deretter lages de nødvendige tillatelsene og dokumentene som skal følge forsendelsen fra avsender til mottaker. Hos Billigpakke.no hjelper vi daglig til med forsendelser av verdiforsendelser og spesialforsendelser.

Kurer

De fleste kurerselskaper opererer både innenriks og internasjonalt. Kurertjenester er selskaper som Bring ExpressUPS, DHL Express, TNT og FedEx Norge er ofte hurtige med neste dag leveringer til naboland og 2 dager til resten av verden. Hos Billigpakke.no velger vi mellom alle kurerleverandørene og gir dermed kunden den beste muligheten til å tilpasse både prisen og leveringstiden.
Kurerselskapene er ofte hurtigere og sikrere enn alminnelig post. Tracking og sporing er også optimal.
For ytterligere informasjon om alle typer forsendelser, er du velkommen til å ringe oss på +47 940 997 eller søke opp priser (og bestille online) på www.billigpakke.no

Forsikring av frakt

Nedenfor følger våre forsikringsbetingelser i korte trekk.

Hos Billigpakke.no er det to forsikringer: standardforsikring og tilleggsforsikring.

I din pris er det inkludert en standardforsikring som dekker opp til kr. 500,- i forbindelse med transportskade eller bortkommet pakke.

Ønsker du å forsikre din forsendelse for en større verdi, kan du tegne en tilleggsforsikring, når du bestiller forsendelsen.

Det er to krav som skal være oppfylt for at forsendelsen er forsikret mot transportskade:

1) Korrekt emballering av pakke samt at

2) pakkens innhold ikke kan kunne karakteriseres som forbudt eller farlig gods.

Eksempel på ting som ikke kan forsikres mot transportskade og som hverken standardforsikring eller tilleggsforsikring dekker:

* Alt elektronikk (tv, radio, forsterkere, alle ting som bruker strøm, osv)

* Porselen/ glass (glass, kopper, tallerkener, håndvasker, wc, skulpturer, osv.)

* Støt/bevegelses følsomme varer (varer som ikke tåler bevegelser)

Vi anbefaler at du leser nærmere omkring våre forsikringsbetingelser under forbudt og farlig gods, som du finner i bunnmenyen under «Forsikring» eller under «FAQ – ofte stilte spørsmål».

En veiledning til forsendelser til Canada

 

Som det neststørste landet i verden, er forsendelser til Canada blitt både enklere og billigere for både privatpersoner eller virksomheter.

send_til_canada

Denne guiden kan hjelpe deg med å navigere presist i hva, hvordan og hvis du kan sende din pakke, pall eller flyttegods til Canada.

I denne guiden vil vi diskutere:
Tollfaktura
Brannfarlige produkter
Gaver
Planter
Tollbehandling
Forbudte varer
Personlige effekter/ Gaver
Fjerntliggende områder

Canadian Customs Clearance og papirarbeide
Alle pakker som blir sendt internasjonalt skal behandles av destinasjonslandets tollmyndigheter og Canada er ingen unntagelse. Bortsett fra dokumenter, som er fritatt for fortolling, avgifter og skatt, skal du angi hvilke varer din pakke inneholder.
Sørg for at du fyller ut hvert avsnitt ærlig og klart, med så mange detaljer som mulig – feil kan føre til forsinkelser og ekstra gebyrer. For eksempel er barnetøy bedre beskrevet som ‘Bekledning – T-skjorte til gutt 12 år’ enn bare som ‘Tøy’.
Fastsettelsen av verdien på sine varer er også meget viktig, da de lokale myndighetene blir nødt til å beregne hvor mye skatt og avgifter som skal anvendes til det. Noe som er verdt mer enn $ 20 CAD vil være gjenstand for skatt og avgifter, mens alt under det ikke vil være det. Den taksten varer og service (GST) er fastsatt er på 5%, som anvendes automatisk på enhver import verdsatt til mer enn $ 20 CAD.
I British Columbia, Manitoba, Quebec eller Saskatchewan kan det også anvendes en Provincial Sales Tax (PST). Dette skiller seg ut, avhengig av leveringsdestinasjonen. Hvis du sender bøker kan det kreves titler på bøkene før de kan godkjennes – så hvis din forsendelse skal leveres så hurtig som mulig, er det best å angi korrekte opplysninger.
I noen tilfeller kreves det en importlisens for å importere dine varer til Canada. Det avhenger helt av hvilken type produkt du importerer og årsaken til importen. Canadisk Toll vil kontakte mottakeren av varene som gir lisensen før den kan bli slettet og fraktet.
Forbudte elementer til Canada
Vi anbefaler alltid kundene først å kontrollere mottakerlandets forbudte gjenstand-liste før bestilling av frakt. Dette sikrer at det ikke blir forsinkelser eller ekstra gebyrer på dine varer. Du kan finne Canadas referansesystem her – bare tast inn din vare for å finne ut om den er tillat i landet:
http://inspection.gc.ca/plants/imports/airs/eng/1300127512994/1300127627409
Ytterligere elementer er også forbudt å sende med kurer. Klikk for å finne ut av mer:
http://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=17

Sende mat og matvarer til Canada
Matvarer er allment akseptert som den beste gaven til dem som bor i utlandet og har hjemlengsel. De kan forårsake problemer, men ikke hvis de er ordentlig undersøkt før avsendelse. All import av matvarer er kontrollert av Canadian Food Inspection Agency (CFIA) og de krever at noe ekstra papirarbeid er knyttet til din “matpakke”.
CFIA krever at visse importer av matvarer som sendes fra utenfor USA, sendes med importtillatelser og opprinnelsessertifikater. Nøtter, for eksempel, skal sendes med ekstra dokumenter for å kunne kommer gjennom klareringen i tollen.

Du kan anmode om en tillatelse fra CFIA hvis du ønsker å sende mat til Canada.
Kurerens krav til avsendelse av mat i utlandet
Matvarer skal være i original emballasje fra produsenten. Emballasje på matvarer skal være forseglet og ikke endret på noen måter. Mat etiketten skal angi alle ingrediensene. Mat skal også ha en holdbarhet på mer enn seks måneder fra datoen for avsendelse.
Alle matvarer som har en holdbarhet på mindre enn seks måneder vil bli klassifisert som fordervelige vare og kan derfor ikke sendes via kurer.
Gaver og forsendelse av personlig effekter
Hvis du er canadisk og importerer personlige effekter i Canada kan du komme i betraktning til en unntakelse på toll og avgifter på varene dine. Dette gjelder også, hvis du opprinnelig har fått varene i Canada og sender de tilbake innen et år fra kjøpet ble utført, uten noen grense. Hvis du ikke er bosatt i Canada kan du bli nødt til å betale et ekstra gebyr på din import. Men dette er opp til tollmyndighetenes skjønn.
Utkant områder
Et fjerntliggende område beregnes i avstanden og vanskeligheter ved transport fra det nærmeste depotet til destinasjonen. Siden Canada er et enormt land vil noen områder uunngåelig bli betraktet som fjernbetjening av kurerer. Disse områdene kan det ta lengre tid å levere til, i forhold til en by destinasjon, og det vil derfor komme et ekstra tillegg for fjernbetjening til området. Dette tillegget er som oftest innregnet i den totale prisen for en forsendelse.

send-pakke-til-canada-pris

For beregning av priser og bestilling av forsendelse besøk www.billigpakke.no

Sende julegave

Er du klar til jul?

sende-julegaver-1Det har gradvis blitt slik at julen begynner i oktober – i hvert fall i butikkene. Det kan synes en smule for tidlig, men hvis du har kjære i utlandet kan det allikevel være en god ide å begynne forberedelsene nå. Det er få ting som varmer så mye som når man er i utlandet og får tilsendt en julegave – ja det skulle i så fall være at når du er i utlandet og får tilsendt en pakkekalender, da ville kjærligheten hjemmefra kunne spres ut over alle de 24 dagene i desember. Hvis du vil sende en julegave til utlandet til julaften eller julemorgen, så kan Pakke.dk gjøre det på få dager til stort sett hele verden. Du kan helt enkelt sende julegaver på nettet. Altså, du kan bestille forsendelsen på nettet og få etiketten til julegaven på email, så blir julegaven til utlandet hentet hjemme på din adresse. Du slipper med andre ord travelheten på posthuset for å sende julegaver. Du kan sitte hjemme i stuen og sende til hele familien og alle vennene dine. J Men husk, hvis du vil sende en pakkekalender som skal være fremme til bruk den 1.Desember, så er det en god ide at den sendes i så god tid at en eventuell tollundersøkelse ikke betyr at pakken først er fremme etter 1.Desember. Det gjelder selvfølgelig generelt når man sender pakker over grensen, våre erfaringer forteller oss at det ofte er gaver som er viktige å få av sted i god tid.

 

Det spesielle med julegaver til utlandet, er at det jo i sakens kjerne skal være en overraskelse, som kan være et problem hvis du sender din julegave til et land utenfor EU.send-gaver-udlandet-1
På en slik forsendelse skal nemlig tollpapirer med pakken som gir tolleren mulighet til å forholde seg til om din julegave inneholder noe som skal fortolles eller bare rett og slett ikke kan sendes. Se eventuelt mer på http://www.billigpakke.no/faq.php?faq_id=17 om hva du kan sende. Hvis du for eksempel skal sende en julegave til USA, så skal det på ditt tolldokument stå en beskrivelse av hvilken kategori pakken inneholder, på den måten at tolleren ikke behøver å vite at du har kjøpt den nyeste Star Wars figuren av Luke Skywalker, men de skal eksempelvis i det tilfelle vite at pakken inneholder plastikkleketøy. Når du sender julegaver skal du med andre ord gi tolleren en sjanse til å vite hva han har med å gjøre i forhold til tolltariffer og tollregulativer.
Hvis du skal sende en julegave til Tyskland er det ikke noen problem da det på alle forsendelser innenfor EU ikke er noen krav om tolldokumenter og kun ulovlige eller farlige varer blir stanset i tollen. Det er med andre ord mye enklere å sende julegaver til EU-land. Omvendt er det også steder som kan være bra å være oppmerksom på. Det dreier seg eksempelvis om alle øyer. Således er Australia og Japan eksempelvis steder som har en meget restriktiv tollpolitikk. Det endrer ikke på at du likevel kan sende julegaver til Australia eller Japan, men det betyr at det er en veldig god ide å ta nytte av vår massive erfaring i Pakke.dk’s kundeservice. Tilsvarende er det land hvor noen ting kan sendes tollfritt hvis verdien er under et bestemt beløp osv. Vi har samlet mange av disse opplysningene på vår hjemmeside, nede i bunnen under “bruk for hjelp”, men ring mer enn gjerne inn på vår telefon +47 940 57 997 eller skriv på vår Chat eller email før du vil sende julegaver til utlandet, så veileder Billigpakke.no deg til hvordan det blir en god opplevelse å sende gaver som kommer frem til tiden.

Beregn pris på a sende gaver:

beregn-priser-norge

Billig flytting til USA

flytte_til_usa

USA er et spennende land. Uansett om du skal besøke landet eller om du skal flytte til New York eller Los Angeles, så er det begrenset hva du kan ha med på flyet.
Derfor velger de fleste å sende sitt flyttegods til USA via speditører eller internasjonalt flyttefirma. Vi har derfor samlet litt informasjon rundt priser og alt det praktiske rundt flytting til USA i dette innlegget.

Priser

Prisen er alltid essensiell og hurtig beregning av priser på flytting til USA kan du finne her:
www.billigpakke.no

Tolldokumentasjon

Når du skal sende til USA er det viktig at det utformes et tolldokument som beskriver hele innholdet i din forsendelse samt verdien for hver enkelt vare. Dette tolldokumentet kan man enten laste ned på flere forskjellige hjemmesider eller fylle ut online hvis man benytter www.billigpakke.no

Utover tolldokumentet (Varelisten) kan man med fordel laste ned og fylle ut dette offisielle dokumentet som US Customs gjerne ser er utfylt ved import av personlige eiendeler i USA:
https://www.cbp.gov/sites/default/files/documents/CBP%20Form%203299.pdf
Det betales normalt ikke toll på flyttegods, men tollerne krever stadig å vite innholdet og verdien på godset.

Forsikring

Forsikring
Transportforsikring er et tilvalg når du bestiller på www.billigpakke.no
Prisen på forsikringen avhenger av verdien på det forsikrede godset og avregnes 5% over NOK 20.000 og 2% av godsets verdi over NOK 100.000.

Miami Beach, Florida hotels and restaurants at sunset on Ocean Drive, world famous destination for it's nightlife, beautiful weather and pristine beaches

Alt skal i utgangspunktet være pakket i esker. Det er avsenders ansvar at godset er pakket forsvarlig inn slik at det kan klare den lange transporten til utlandet. Kassene kan evt. forsterkes med strekkfilm.

Benytt så sterke esker som mulig. Bruk også sunn fornuft når det kommer til innpakking av glass og skrøpelige gjenstander. En tur på 6000km kan bety mange humpeturer, oppbremsinger osv

Container, paller og flytteesker
Det er også viktig at du bruker den profesjonelle versjonen av flytteeskene og at du bruker nye esker. Eskene skal også kunne tåle å stables som vil si at alle ender og kanter på eskene bør være solide.
Ved flytting utenfor Europa skal pallene være ISPM15-sertifiserte, som betyr at pallene er varmebehandlet og sprøytet.
Ved containerflytting er det ikke regler for selve emballeringen – men bruk alltid sunn fornuft.

God reise til Amerika

5 Tips for å sende en pakke til Kina

send_pakke_kina-300x223

Har du kanskje lurt på hvordan man sender en pakke til Kina? Kanskje du har familie der eller har bedriftsforsendelser med solgte varer til det stadig voksende markedet. Men hva kan du sende? Hva kan du ikke sende? Billigpakke.no er her for å besvare alle disse spørsmålene og enkelt hjelpe deg med å sende en pakke til Kina.

Kina er et massivt land, med et areal på mer enn 9.500.000km2 og det er stadig flere valg når det gjelder å finne en transportør eller kurer til eller fra Kina.
Man kan benytte seg av alminnelig postservice slik som PostNord  eller kurertjenester som for eksempel UPS og DHL som ofte er hurtigere og mer pålitelige.

1. Sørg for at din vare og innhold kan sendes til Kina.
Det første vi anbefaler før emballering av din pakke, er å sikre at innholdet er lovlig og sikkert å sende. Ting som normalt ikke kan sendes til utlandet kan være kjøtt og animalske produkter. Kinesiske regler tillater heller ikke å sende ting slik som dvd’er og materiale som kritiserer staten av politiske årsaker.
Vi har en praktisk begrenset og forbudt liste slik at du på forhånd vet hva internasjonale kurerer ikke vil håndtere.
https://www.billigpakke.no/faq.php?faq_id=17

2. Undersøk først med hensyn til ekstra skatt og avgifter samt toll og gebyrer
Samme som de fleste land har Kina også regler for import av varer og visse ekstra kostnader. Det er et par faktorer bortsett fra restriksjoner/ forbud som kan påvirke din pakkes innhold i forhold til å importere og skatteregler. For personlige effekter (en gave fra en person til en annen for eksempel), så lenge verdien av din pakke er under ¥ 800 (ca. dkr. 80), vil du ikke være ansvarlig for eventuelle ytterligere gebyrer. Hvis verdien er over dette kan mottakeren pålegges importgebyr.

3. Pakk og emballer din forsendelse forsvarlig
Når du sender en pakke til Kina er ikke dette det samme som å sende det til Oslo. Kina er 6000km fra Norge. Det betyr at din pakke skal reise langt over land, i luften eller via sjø – og gå igjennom mange depoter og sorteringsanlegg på veien. Så det anbefales at du bruker en sterk eske til din pakke, ikke overfylle, og invester gjerne i en god innvendig emballasje også. Billigpakke.no’s retningslinjer for emballasje mer detaljert kan finnes her:
https://www.billigpakke.no/faq.php?faq_id=18
4. Merking av din pakke
Før du sender pakken din av sted til Kina, er du forpliktet til å fylle ut en proformafaktura eller et tolldokument – som er et dokument som beskriver alle elementene i din pakke. Billigpakke.no leverer disse gratis online og de er nødvendige for at de kinesiske myndighetene skal kunne vite hva som skal importeres inn til Kina. Du skal skrive ut 3 separate kopier av dette skjemaet og feste dem på yttersiden av din pakke. Dette er slik at de kinesiske tollerne enkelt skal få tilgang til papirene uten at de behøver å åpne pakken.

5. Finn den hurtigste og billigste måten å sende en pakke til Kina
Billigpakke.no har 3 forskjellige muligheter for deg å velge mellom. Uansett om du sender til Beijing, Shanghai eller Shenzhen kan vi møte dine behov. Vår hurtigste pakkeleveringsservice til Kina er UPS International Express som vil ha din pakke på destinasjonen kun to hverdager etter avhentningen. Vår billigste løsning er Billigpakke.no Air kurertjeneste, som starter på så lite som dkr. 380,- og har naturligvis full track og trace (spore pakken).
Du kan alltid beregne priser og se transittider her:

beregn-frakt-pris kina