Cookie politikk

TNT priser

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Emballasje
Kg

Priser fra 31 kr,-

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Dette sier våre kunder om oss

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

TNT – En eksplosivt effektiv kurerløsning

Når du skal ha varer fraktet, kan det ofte lønne seg å ha en robust og erfaren samarbeidspartner ombord. Særlig hvis det gjelder utenlandsfrakt kan det være fordelaktig å ha en som kjenner til de gjeldende tollreglene. Derfor er vi stolte av å kunne tilby kundene våre en attraktiv løsning hos TNT – et selskap som gang på gang utmerker seg ved å gå til utrolige lengder for å hjelpe kundene sine.

Hvem er TNT?

TNT, som deler navn med tegneseriebøllenes yndlingssprengstoff, har veldig lite felles med den sprengfarlige cocktailen. «Thomas Nationwide Transport» som det egentlige navnet lyder, har en lang historie med oppkjøp og fusjoner. I prinsippet kan selskapet spores tilbake til rett etter 2. verdenskrig da Ken Thomas startet med å levere pakker i én enkelt bil. Senere vokste det seg større og partnerskapene begynte å rulle. På 80-tallet var de et av de største fraktselskapene og kunne levere i over 180 land. 

Den nåværende utgaven av TNT er imidlertid langt fra det opprinnelige punktet, men det gjør det absolutt ikke til et dårligere selskap. I dag er TNT fortsatt et av de største fraktselskapene til rådighet og de har et verdensomspennende nettverk slik at du med sikkerhet kan få levert pakkene dine.

Hvorfor velge TNT Norge?

TNT liker godt å omtale seg som «The People Network», altså et menneskelig nettverk. Og med 58.000 medarbeidere verden over, kan det også være noe i dette. Og dette er absolutt en positiv ting. For med mange medarbeidere, mange hjelpende hender og mange hoder samlet på ett sted, får man også en unik erfaring og innsikt. Det betyr blant annet at TNT er noen av de første til å komme med nye strategier og løsninger etter Brexit slik at logistikken hjelpes til å holdes kjørende. Dette kan de gjøre fordi de har erfaring i praksis og fordi de brenner for faget sitt. 

Når du sender pakker med TNT, kan du derfor være sikker på at leveransene dine alltid befinner seg i kyndige hender. TNT har blant annet et av verdens største dør-til-dør-leveringsnettverk og kan tilby denne tjenesten i over 200 land og regioner verden over. Eksempelvis har de deres eget Boeing-fly som med 5 ukentlige avganger alltid kan få fraktet varene dine raskt til og fra USA. Og hvis du har noe som er særlig kritisk, har du hos TNT også alle muligheter til å få leveransene dine sendt av sted. Blant annet kan du hos TNT få din egen dedikerte kurer ombord i en dedikert bil så du er sikker på at de kritiske varene og prøvene kommer frem til tiden. Eller hva med ditt eget dedikerte fly så du kan være sikker på at selv det tyngste maskineriet når frem dagen etter?  

Det er ingen tvil om at du hos TNT føler at du befinner deg i sentrum og at du har 58.000 hender i ryggen som vil gjøre alt for å sikre at du og ditt firma får levert tingene dine til tiden.

Hvordan finner jeg de beste TNT-prisene?

På TNTs hjemmeside og i deres app kan du alltid se de gjeldende listeprisene på forsendelser. Men hvis du ikke gidder å sitte og lese lister hele dagen, kan du heldigvis ta en snarvei; med vårt sammenligningsverktøy får du raskt en oversikt over de aktuelle prisene som passer til nettopp den leveransen du skal bruke. Og en av fordelene ved å sammenligne prisene hos oss er at vi ikke har noen økonomiske forpliktelser overfor noen av våre samarbeidspartnere. Derfor er du alltid sikker på at du får en reell og rettferdig oversikt over prisene dine.   

Danmark og Sverige

Her kan du sende pakke med TNT Danmark eller skicka paket TNT Sverige

USA

Here you can ship with TNT in the US

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+