Spar penger på frakt – sammenlign i dag

Postnord Priser

Det kan være veldig gode penger i å kjøre en nettbutikk. Det er mange fordeler forbundet med det mot fysiske post i butikk. Den eneste umiddelbare fordelen er at du sparer mye på leien. I tillegg har du en nettbutikk åpen 24/7. Det er derfor ikke overraskende at det nylig har vært mange flere nye nettbutikker. Men med en nettbutikk er det en enkelt utfordring, nemlig frakt.
Alle forhandlere trenger frakt, men ingen har like mye behov for en stabil (og billig) frakt som nettbutikkene har. På mange måter er det livsnerven i butikken din, så det er viktig at du velger den riktige forretningspartneren.

Hvem skal jeg velge?
Her på Billigpakke.no serverer vi som uavhengige rådgivere når norsk næringsliv har sendt pakker rundt. Vi sender ikke oss selv, men i stedet hjelper bedrifter med å få den beste og billigste frakten. Hele fordelen er at vi har DIG som kunde og derfor er interessert i å finne den beste løsningen for deg. Derfor favoriserer vi ikke noen av våre partnere fordi vi til slutt tror det er opp til deg.  Derfor finner du begge Postnord priser side ved side med andre rederier som Posten priser og Bring. Det er vår plikt å informere deg om hvilke alternativer du har, da du kan ta den riktige avgjørelsen.

Spar tid på frakt
Ofte kan det være en ganske tidkrevende prosess å få bestilt frakt. I det minste hvis du vil sammenligne priser på samme tid. Fordi det er relativt enkelt å lese postnordpriser direkte på deres hjemmeside – men hva om GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hva om levering er bare for pakking av post som er mulig, men du trenger dør til dør?
I stedet for å bruke hav tid foran datamaskinen, sitte og sammenligne tilbud, og studere fordeler og ulemper ved de forskjellige fraktselskapene – kan du spare tid og penger ved å la oss sammenligne.

Vi har utviklet et system som går inn og sammenligner på de 6 mest brukte fraktselskapene i Norge, og så får du en enkel og klar liste over hvilke tjenester som er involvert. På den måten kan du raskt og enkelt finne ut hva du trenger.
Hvor finner jeg de beste postnordprisene for nettbutikken min?
Det er ingen tvil om at det mest kjente fraktselskapet i Norge er Postnord. De har eksistert i mange år (men i andre faner tidligere), og dette gjør dem trygge på gaten. Det er en viktig faktor for kunden at de føler seg trygge ved levering når fraktbåten kommer. Og det kan i seg selv være verdt noen få dollar, mot konkurrenten. Når det er sagt, er det også viktig å finne de beste postnoteprisene – akkurat som det er viktig med alle andre leverandører. Det er ikke nødvendig å betale overpriced, bare fordi tjenesten er greit. Du kan enten sammenligne priser på egen side, men ellers kan du raskt og enkelt angi nøyaktig hva du trenger, og vårt system vil automatisk finne den billigste prisen for deg. Det er raskt og enkelt, og det betyr til slutt at du sparer både tid og penger.