Helthjem leverer pakken helt til dørstokken din

HeltHjem sende pakke

Helthjem tilbyr nettbutikker over hele Norge en kostnadseffektiv måte å levere sine produkter på. Det som er unikt med måten helthjem operer på er at de leverer pakken helt til døren. Nettverket til helthjem har levert pakker på døren til tusenvis av husstander siden oppstarten i 2013. De har i dag avtaler med flere hundre Post i butikk om levering av deres produkter.

Helthjem leverer i dag blant annet blader og magasiner, bøker, aviser og til fagpresse. Det unike med helthjem er at de leverer seks dager i uken, dekker 100% av Norges land areal full sporing av alle pakker som leveres helt frem til døren. Det unike nettverket består av Schibsted, Amedia og Polaris dette er noen av Norges største bedrifter for produksjon av aviser og magasiner. Det unike samarbeidet gjør at det kan leveres bøker, blader og magasiner og pakker på rekordfart helt frem til døren 100 % sporbart fra start til slutt.

 Smarte løsninger

Helt siden 1767 har eierne av helthjem båret ut aviser. Helt siden den gangen har de sørget for topp kvalitet og service siden dag en. Denne servicen som de hadde i 1767 er den samme som er i dag. Rask levering av produktet så tidlig som mulig om morgenen, slik at du kan nyte kaffen din med en rykende fersk avis. Vel kanskje det er litt annerledes i dag en det var i 1767 men prinsipper er det samme at avisen skal leveres så fort som mulig etter den har blitt trykt i pressen. I dag leveres det ca. 2 millioner aviser, reklame, blader, bøker og pakker ifra helthjem alene ifra over 200 ulike kunder.

I de siste årene har det blitt investert enormt mye penger i teknologi som gjør at de kan spore pakker lettere, og ikke minst sortere disse raskt og effektivt. Alt dette kommer kundene til gode.

Eier du en nettbutikk er det kjempe enkelt å bli medlem av helthjem, du kontakter de enkelt via deres nettsider som du finner her helthjem.no