Cookie politikk

Helthjem - Søk priser og bestil

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

HeltHjem er kanskje den enkleste måten å sende og motta pakker, og de har derfor blitt veldig populære den siste tiden. Som navnet tilsier sender de pakken helt hjem, ofte på dørmatten eller i postkassen. Når pakken er levert får du en SMS bekreftelse slik at du vet når du kan plukke den opp utenfor dersom du ikke var hjemme (eller lå og sov) når pakken ble levert. HeltHjem leverer ofte pakker om natten, så du vil ofte kunne ha en pakke som venter når du står opp.

HeltHjem sende pakke til mottaker

Når du skal sende med HeltHjem så sender som sagt HeltHjem pakken helt hjem til mottaker, men visste du at du også kan sende med HeltHjem fra ditt eget hjem? HeltHjem sender pakker fra hjem til hjem uten problemer, og forsikring er alltid inkludert.

Når du skal sende med HeltHjem er det første du må gjøre å bestille henting, det gjør du enkelt på nett, etter betaling får du en kode som skal skrives tydelig på pakken. Denne koden er det eneste du trenger å skrive på pakken, du trenger ikke navn eller adresse på mottakeren.

Deretter blir du informert om du skal plassere pakken utenfor døren eller i postkassen. Pakken må settes ut før klokken 11 om kvelden, og vil deretter bli hentet av HeltHjem i løpet av natten. Hentingen skjer også i helgene.

Unntaket til denne hjem-til-hjem ordningen er dersom du bestiller en stor eller ekstra stor pakke. Da vil du få en etikett på e-post som du må printe ut og feste på pakken, og pakken må som oftest leveres til et Postnord-innleveringssted. For alle pakker mindre enn størrelsen "stor" vil du bare trenge hentekoden, og pakken vil hentes fra dørmatten eller postkassen din. Alle pakker under 5 kilo vil kvalifisere seg for slik henting.

HeltHjem pris

Prisen ved bruk av HeltHjem kan variere litt avhengig av hvilke tjenester du trenger. For store eller ekstra store pakker er det Postnord som sørger for å levere pakken, da gjelder litt høyere priser. Alle pakker som er medium eller mindre (altså under 5 kg) vil kunne sendes med HeltHjem. Dette koster vanligvis rundt 80 kroner.

Det er et tilfelle hvor prisen kan bli noe høyere, nemlig hvis din adresse er utenfor HeltHjem sin dekning. Noen adresser vil derfor ikke kunne sende fra sitt eget hjem, og må i stedet levere pakken på et Postnord-innleveringssted dette koster normalt rundt 139 kr. HeltHjem pris er noe lavere enn Postnord sine priser. Du vil få beskjed om du er en av adressene som ikke har dekning når du bestiller. Dersom du bor ganske sentralt vil dette sannsynligvis ikke være et problem for deg.

Så med andre ord er det å sende med HeltHjem perfekt for deg som ønsker å kun sende en pakke under 5 kg, og ikke vil styre med å levere pakken til et innleveringssted. Med en HeltHjem pris på bare 80 kr er dette en veldig praktisk måte å sende pakker på. For større pakker over 5 kg vil du dessverre ikke få den samme prisen og brukeropplevelsen da denne tjenesten ikke leveres direkte av HeltHjem, men i stedet av Postnord.

HeltHjem sende pakke med høy verdi

Mange vil kanskje tenke at å sende en pakke med høy verdi ved hjelp av HeltHjem vil være en dårlig ide ettersom at pakken ofte må stå utenfor døren i noen timer før du plukker den opp, men faktisk er det flere grunner til å sende verdifulle pakker med HeltHjem. En viktig ting å merke seg er at HeltHjem alltid har forsikring inkludert. Denne forsikringen gjelder opp til 2500 kr. Så dersom du skal sende en pakke med verdi på 2500 kr eller mindre vil dette være veldig trygt. I det usannsynlige tilfellet at noe skulle skje med pakken vil du få dekket verdien av pakken.

Dersom du skal sende noe veldig verdifullt som koster mer enn 2500 kr vil HeltHjem fortsatt ikke være så ille med tanke på at sjansen for at en pakke blir stjålet er veldig lav. Når det er sagt kan det kanskje være lurt å velge et annet leveringsselskap som enten kan forsikre hele beløpet, eller i det minste levere pakken på et trygt leveringssted som krever ID ved henting.

HeltHjem spor pakke

Det er ikke noe problem å spore pakker med HeltHjem, du bare går til hjemmesiden og skriver inn sporingskoden din. Derfra får du informasjon om hvor langt pakken har kommet. HeltHjem er også gode på kommunikasjon og vil varsle deg på SMS eller e-post når pakken sendes eller leveres. De vil også kunne ta kontakt dersom de tenger flere detaljer for å finne fram til huset ditt, dette skjer i tilfeller hvor du ikke har merket hus eller postkasse tydelig nok med husnummer. Ettersom at HeltHjem ofte leverer ganske raskt om natten vil man sjeldent føle behov for sporing utenom SMS-en som sier at pakken er levert, men det er likevel fint å vite at du alltid kan spore pakken din om det tar lengre tid enn forventet.

Konklusjon

For å konkludere er det å sende med HeltHjem en glimrende opplevelse for både avsender og mottaker. HeltHjem prisen er også rimelig, i de fleste tilfeller koster det kun 80 kroner å få pakken hentet fra ditt eget hjem og levert helt hjem til mottaker. For pakker under 5 kg vil HeltHjem uten tvil være et alternativ du bør vurdere neste gang du skal sende en pakke.

 

helthjem
helt hjem
helthjem sporing
portotakster
helthjem pris
helthjem no
helt hjem pris
helt hjem sporing
helthjem postnord
helthjem kontakt
helthjem leveringstid
helthjem sende pakke
sende med helthjem
helthje.
finn helthjem
helthjem finn
sporing helthjem
helt hjem kundeservice
rett hjem pakke
rett hjem levering
spar hjem
retthjem pakke
tise helthjem
helthjem forsikring
rett hjem
Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+