Track and Trace: Spor pakken din

Track and Trace er et smart system som gjør det mulig å følge pakken din mens den er underveis. De fleste leveringsselskaper tilbyr dette og det er blitt mottatt med stor begeistring blant danskene. Her får du vite mer om sporing av pakker.

Spor pakken din – slik fungerer det

Sporing høres komplisert ut, men det er det faktisk ikke. Alle pakker blir i dag skannet digitalt hvert eneste skritt på veien. Derfor kan du med internettforbindelse alltid se hvor pakken din sist har vært, og det kan være kjempegreit.  

Det fungerer både når du sender pakke, og når du venter å motta en pakke. Så lenge du har en spesifikk kode, kan du klikke deg inn på din pakkeutbyders hjemmeside og benytte deg av Track and Trace. På den måten får du se dens gjeldende beliggenhet.

Det er særlig smart når du går og venter på en pakke, men også dersom du selv har avsendt et produkt og gjerne vil være sikker på at det når frem i tide.

Fordeler ved Track and Trace

Fordelene ved pakkesporing er derfor ganske åpenbare. Du får mulighet til å følge pakken din, og dette gir trygghet. Dessuten er det en gratistjeneste som finnes hos nesten alle moderne pakkeselskaper. Blant andre PostNord, UPS og DHL har alle deres Track and Trace-systemer, noe som kommer veldig godt med. 

Dersom du skal motta en pakke, kan du for eksempel få et inntrykk av når den ankommer. På den måten kan du sikre deg at du er hjemme den aktuelle dagen. 

Som avsender av en pakke kan du følge den på nettet og se tydelig dokumentasjon på mottakelse når den er nådd frem til mottakeren. Det er fint, spesielt ved viktige forsendelser. 

Utnytt selv pakkesporing 

Den beste måten å lære mer om sporing, er simpelthen bare ved å bruke Track and Trace. 

Når du har sendt din neste pakke eller står klar for å motta en ny pakke, bør du se hvordan det fungerer. Klikk deg inn på pakkeselskapets hjemmeside og tast inn den koden du har mottatt ved bekreftelsen på forsendingen. På den måten lærer du mer om systemet, og ved å prøve det får du også et inntrykk av hvor smart det egentlig er. 

Det å kunne spore pakker var noe alle har higet etter i mange år, men av teknologiske årsaker lot det seg ikke gjøre. Det er det endret på nå. Nesten alle pakker kan spores, og derfor er Track and Trace rent revolusjonerende innen distribusjonsbransjen. Utnytt det, og få perfekt styr på alle dine fremtidige forsendelser!