Ser du etter skalerbar frakt for bedriften din?

Enten du startet en bedrift i går eller for en levetid siden, er det alltid god grunn til å sjekke operatøren etter en stund. På pakke.dk har vi hjulpet et hav av bedrifter med å finne den rette transportøren for deres behov – enten du sender forsendelser én gang i uken eller flere ganger om dagen. Et av selskapene vi har kjent i mange år er UPS. Et unikt selskap med sterk kompetanse som vi vil få mer inn her.

UPS som et shippingselskap for små bedrifter

En av de største utfordringene med å starte en bedrift er å finne billige avtaler når du ikke har så mye volum ennå. Dette gjør det vanskelig for deg å forhandle pris, og du må ofte kompromiss på enten kvalitet, tjenester eller økonomi.

En av de største fordelene ved å bruke UPS er at du, til tross for en relativt liten mengde frakt, kan få tilgang til et bredt spekter av tjenester. Faktisk, for ganske mange penger kan du få tilgang til alt fra frakt til fakturering via UPS.

Som noen av de få tilbyr UPS, blant annet, at du kan få både Express og standard levering – uansett hvor mange pakker du sender. Den lar deg gi en fleksibel for dine kunder (og deg selv), og sikrer at de som ønsker å betale ekstra for å få sine forsendelser raskere har mulighet, og at de som er fine med å vente litt, i sin tur kan få billig frakt hver gang.

En annen fordel er at UPS er et stort internasjonalt selskap. Dette betyr at du vil ha tilgang til et bredt spekter av internasjonale tjenester, slik at du ikke lenger er begrenset til det danske markedet. Noe som i stor grad er skalerbar for både store og små bedrifter.

Forsendelser til den litt større

For de litt større selskapene, er det en ekstra mye å plukke opp fra UPS. Foruten, selvfølgelig, å være levedyktig innen internasjonale så vel som nasjonale forsendelser, kan du også effektivisere virksomheten din drift ved hjelp av deres programvare og IT-systemer.

Her har du rikelig anledning til å få en løsning som passer til den store nettbutikken, slik at frakten alltid går knirkefritt – og med så lite arbeid som mulig. Det gir deg luft og plass til å fokusere på andre ting.

En av de største utfordringene selskapene har med Shipping er hvis kunder for en eller annen grunn vil sende et element retur. Hvis selskapet har et rykte for å ha en plagsom returprosess, kan det drastisk redusere salget. Returforsendelser er imidlertid tungvint for deg som selskap og ødelegger kontantstrømmen, noe som resulterer i økte kostnader, ekstra administrasjonstid – og omtrent 100 andre mindre underholdende utfordringer.

Hvis du har hatt problemer med dette, kan det være lurt å velge UPS som de håndterer nesten alt i forhold til avkastningen. De gjør det enkelt for kundene å returnere sine varer på sine steder av oppføring, gi dine kunder-og dermed deg-trygghet. Det finnes også flere ulike typer løsninger når det kommer til avkastning, slik at du kan velge den som passer din bedrift best.

Få raskere og mer effektiv internasjonal levering med UPS

Jo nærmere varene dine er for kunder, jo raskere kan du tilby dem. men hvis du ikke er en milliard-dollar selskap med filialer over hele verden, kan det være vanskelig å tilby en rask shipping service til andre land.

Der kan du dra nytte av UPS og deres internasjonale nettverk av varehus, der du kan ha eksterne lagre på de stedene der du vet at du har en høy produkt omsetning. Dette betyr i prinsippet at du kan spare på kostnader uten å måtte lagre på tjenesten.

Samtidig kan det også gjøre det enklere for deg å åpne opp internasjonalt salg i det hele tatt, da UPS ofte kan hjelpe deg med lokale skikker og handelsregler for å unngå kostbare feil.

Det er heller ikke noe du trenger en avansert plattform for å holde styr på. Her har UPS allerede gjort programvare for deg, som er både brukervennlig og samtidig ekstremt funksjonell.

For at ikke å være nok, kan de også hjelpe deg å gjøre leverandøravtaler, slik at du er sikker på at alt er også i orden når du er mottakeren.

Generelt sett er det sjelden å finne et selskap med så mange forskjellige skalerbare løsninger og villig til å gjøre det hele tilgjengelig for alle-uten å måtte koste deg en formue.

UPS er selvfølgelig ikke den eneste spilleren på markedet i frakt, men det er en av de vi ofte fremhever for deres innovasjon, gode priser og effektiv service. Selvfølgelig er det også andre selskaper som er kjent for å gi en god service og har også mange av fordelene som UPS har-og vi har også skrevet om dem på denne siden. Men vi tror at UPS fortjener å bli tatt opp igjen som det er helt klart en av spillerne der vi kan alltid være sikker på å få god respons fra våre kunder.

Og med ulike løsninger tilgjengelig, de også garantere en som passer din bedrift. Ikke glem at du også kan alltid raskt beregne prisene på frakt av UPS og mange andre ved å bruke nettstedet vårt. Da er du dobbelt forsikret at du får både service og verdi med hjem i posen.

Enkelt å sende utenlands med UPS

Hvis du ofte sender pakker i utlandet, vil du vite at det ikke alltid er lett å få et håndtak på forsendelsene dine. Vi har valgt å endre dette på Billigpakke.no ved å gjøre det enkelt for alle å sende pakker internasjonalt – direkte fra nettstedet vårt.

Mange forskjellige selskaper tilgjengelig

Når du bestiller internasjonale forsendelser, finner du raskt at det er noen ekstra linker i kjeden. Ikke alle selskaper leverer til alle land, noen tilbyr frakt, andre fly frakt-og noen tilbyr begge deler. Og hva betyr det for deg?

UPS Sende pakke utlandet

I prinsippet trenger du ikke å bekymre deg for det. Når du bruker vår pris kalkulator , får du automatisk de riktige løsningene presentert for din nøyaktige frakt. Du bare inn i landet du trenger å sende til, og vi vil gjøre resten. Men ikke bli overrasket hvis du ser UPS dukker opp nesten hver gang. Det er ikke fordi vi favoriserer dem over andre, men heller fordi de har en av de beste-dekker logistikknettverk i bransjen.

Dette er nettopp grunnen til at mange av kundene våre gjentatte ganger velger UPS for å stå for forsendelsene sine – både nasjonalt og internasjonalt. De har også mange års erfaring med internasjonal skipsfart, noe som betyr at de kan være nyttig i saker av toll, skatter og lignende. På denne måten er du alltid trygg på at forsendelsene dine vil nå målet ditt trygt.

Alltid få de beste prisene på internasjonal shipping

Enten du sender pakker innenlands eller utenlandske, er det alltid en god idé å se etter de beste prisene. Spesielt i internasjonale forsendelser, kan det være betydelige forskjeller i både priser og tjenester. Hos oss er du sikret enkel og håndterlig oversikt, slik at du er så godt forberedt som mulig når du trenger å sammenligne priser.

Vi sammenligner priser på nesten alle typer Last, og derfor kan du velge hva som passer deg-og i prisklassen du finner mest tiltalende. Haster det? Da kan vi enkelt håndtere luftfrakt. Er du mer økonomisk bevisst? Så vi finner en god pris på shipping frakt til deg. Enten du sender dokumenter eller shipping containere, vil vi være din foretrukne sparring partner når det gjelder frakt og levering.

Din garanti for de beste prisene er at vi jobber for deg. I dette tilfellet har vi valgt å FREMHEVE ups, men det finnes også andre artikler der vi fokuserer på andre selskaper. Vi har ingen interesse av å fremheve noen av våre samarbeidspartnere i stedet for andre, men er i stedet besatt av å hjelpe deg med å få de løsningene som passer dine eksakte behov. Derfor kan du alltid være sikker på å få en upartisk og personlig råd hvis du kontakter oss-og med vår pris kalkulator, du alltid har de nyeste prisene for hånden.

Send med en ren samvittighet med CO2 nøytral shipping

Som noe nytt, har vi valgt å legge mer vekt på å finne miljømessig bevisste shipping alternativer. Vi gjør dette for en rekke årsaker. Først av alt, fordi vi tror at alle bør tenke mer om miljøet, men også å belønne noen av selskapene som gjør det bra og som sliter med å tilpasse seg en grønnere drift. Dette gjelder spesielt for internasjonal frakt, der fly og skip ofte er vanskeligere å gjøre miljøvennlige enn land transport.

UPS er et av selskapene som har hatt klimaet på agendaen i mange år. De har lenge vært klar over at de er i en bransje som, for å si det mildt, ikke bidrar positivt til klimaet, og har derfor valgt å være en del av løsningen.

Hvis du bruker UPS for forsendelsene dine, hjelper du til med å støtte en mer bærekraftig utvikling av transport bransjen. De har allerede gjort store anstrengelser for å bli mer CO2-nøytralt, inkludert en hardere optimalisering av rutene, gjennomføringen av mer miljøvennlige biler – og generelt sett er klimaet viktig.

For å få bare ett eksempel har UPS begynt å bruke elektriske biler mer enn før, noe som reduserer deres CARBON footprint betraktelig. Spesielt i urbane miljø, har de flyttet til mer miljøvennlig transportmidler, som både gir en bedre og renere luft i byen, men også strekker seg utover det, og positivt påvirke klimaet.

Forsendelser av alle former

Vi forstår at det ikke finnes en eneste løsning som passer for alle. Noen må ha transportert hele beholdere, hvor andre bare trenger å sende dokumenter. Uavhengig av forsendelsene, kan du være ganske sikker på at UPS har noe som passer deg. Det er bare en av fordelene med å velge en større spiller, fordi her kan du være sikker på at de har både kapasitet og utstyr til å håndtere nesten alle oppgaver.

Spesielt for store frakt oppdrag internasjonalt må du ta hensyn. Du kan raskt bli fanget opp i noen spesielle regler, skatter og avgifter som du kanskje ikke har vært klar over. Hvis du velger UPS du er minst trygg på at du handler med et selskap som har mange års erfaring-og du kan raskt sette pris på at når du sitter med en ekstra toll kostnad for beholderen du sendte til Kina.

Når mindre selskaper ikke nødvendigvis har samme ekspertise eller bemanning som hjelper deg, kan du være trygg på at UPS kan sikre at forsendelsene dine når destinasjonen din på en trygg måte – uansett hvor stort det er og hvor det skal.

Enkelt å sende utenlands med UPS

Hvis du ofte sender pakker i utlandet, vil du vite at det ikke alltid er lett å få et håndtak på forsendelsene dine. Vi har valgt å endre dette på Billigpakke.no ved å gjøre det enkelt for alle å sende pakker internasjonalt – direkte fra nettstedet vårt.

Mange forskjellige selskaper tilgjengelig

Når du bestiller internasjonale forsendelser, finner du raskt at det er noen ekstra linker i kjeden. Ikke alle selskaper bor i alle land, noen tilbyr frakt, andre fly frakt-og noen tilbyr begge deler. Og hva betyr det for deg?

I prinsippet trenger du ikke å bekymre deg for det. Når du bruker vår pris kalkulator , får du automatisk de riktige løsningene presentert for din nøyaktige frakt. Du bare inn i landet du trenger å sende til, og vi vil gjøre resten. Men ikke bli overrasket hvis du ser UPS dukker opp nesten hver gang. Det er ikke fordi vi favoriserer dem over andre, men heller fordi de har en av de beste-dekker logistikknettverk i bransjen.

UPS Sende pakke

Dette er nettopp grunnen til at mange av kundene våre gjentatte ganger velger UPS for å stå for forsendelsene sine – både nasjonalt og internasjonalt. De har også mange års erfaring med internasjonal skipsfart, noe som betyr at de kan være nyttig i saker av toll, skatter og lignende. På denne måten er du alltid trygg på at forsendelsene dine vil nå målet ditt trygt.

Alltid få de beste prisene på internasjonal shipping

Enten du sender pakker innenlands eller utenlandske, er det alltid en god idé å se etter de beste prisene. Spesielt i internasjonale forsendelser, kan det være betydelige forskjeller i både priser og tjenester. Hos oss er du sikret enkel og håndterlig oversikt, slik at du er så godt forberedt som mulig når du trenger å sammenligne priser.

Vi sammenligner priser på nesten alle typer Last, og derfor kan du velge hva som passer deg-og i prisklassen du finner mest tiltalende. Haster det? Da kan vi enkelt håndtere luftfrakt. Er du mer økonomisk bevisst? Så vi finner en god pris på shipping frakt til deg. Enten du sender dokumenter eller shipping containere, vil vi være din foretrukne sparring partner når det gjelder frakt og levering.

Din garanti for de beste prisene er at vi jobber for deg. I dette tilfellet har vi valgt å FREMHEVE ups, men det finnes også andre artikler der vi fokuserer på andre selskaper. Vi har ingen interesse av å fremheve noen av våre samarbeidspartnere i stedet for andre, men er i stedet besatt av å hjelpe deg med å få de løsningene som passer dine eksakte behov. Derfor kan du alltid være sikker på å få en upartisk og personlig råd hvis du kontakter oss-og med vår pris kalkulator, du alltid har de nyeste prisene for hånden.

Send med en ren samvittighet med CO2 nøytral shipping

Som noe nytt, har vi valgt å legge mer vekt på å finne miljømessig bevisste shipping alternativer. Vi gjør dette for en rekke årsaker. Først av alt, fordi vi tror at alle bør tenke mer om miljøet, men også å belønne noen av selskapene som gjør det bra og som sliter med å tilpasse seg en grønnere drift. Dette gjelder spesielt for internasjonal frakt, der fly og skip ofte er vanskeligere å gjøre miljøvennlige enn land transport.

UPS er et av selskapene som har hatt klimaet på agendaen i mange år. De har lenge vært klar over at de er i en bransje som, for å si det mildt, ikke bidrar positivt til klimaet, og har derfor valgt å være en del av løsningen.

Hvis du bruker UPS for forsendelsene dine, hjelper du til med å støtte en mer bærekraftig utvikling av transport bransjen. De har allerede gjort store anstrengelser for å bli mer CO2-nøytralt, inkludert en hardere optimalisering av rutene, gjennomføringen av mer miljøvennlige biler – og generelt sett er klimaet viktig.

For å få bare ett eksempel har UPS begynt å bruke elektriske biler mer enn før, noe som reduserer deres CARBON footprint betraktelig. Spesielt i urbane miljø, har de flyttet til mer miljøvennlig transportmidler, som både gir en bedre og renere luft i byen, men også strekker seg utover det, og positivt påvirke klimaet.

Forsendelser av alle former

Vi forstår at det ikke finnes en eneste løsning som passer for alle. Noen må ha transportert hele beholdere, hvor andre bare trenger å sende dokumenter. Uavhengig av forsendelsene, kan du være ganske sikker på at UPS Norge har noe som passer deg. Det er bare en av fordelene med å velge en større spiller, fordi her kan du være sikker på at de har både kapasitet og utstyr til å håndtere nesten alle oppgaver.

Spesielt for store frakt oppdrag internasjonalt må du ta hensyn. Fx. sende pakke fra utlandet til Norge. Du kan raskt bli fanget opp i noen spesielle regler, skatter og avgifter som du kanskje ikke har vært klar over. Hvis du velger UPS du er minst trygg på at du handler med et selskap som har mange års erfaring-og du kan raskt sette pris på at når du sitter med en ekstra toll kostnad for beholderen du sendte til Kina.

Når mindre selskaper ikke nødvendigvis har samme ekspertise eller bemanning som hjelper deg, kan du være trygg på at UPS kan sikre at forsendelsene dine når destinasjonen din på en trygg måte – uansett hvor stort det er og hvor det skal.

Ting som er verdt å vite om UPS-forsendelser

I dagens Norge er det nå et hav av forskjellige selskaper som tilbyr frakt. Dette betyr at du som trader kan ofte være i tvil om du har valgt riktig. Hos Billigpakke.no prøver vi å gjøre ting litt mer håndterlig, og med våre mange år i bransjen vet vi nesten alt om forsendelser – og viktigst av alt; Hvordan finne de beste prisene på dem. vi deler gjerne denne informasjonen med våre kunder for å sikre at folk får de riktige løsningene for deres behov.

UPS i Norge

Et av selskapene vi får flere og flere henvendelser om er UPS. Det amerikanske fraktselskapet tok Norge på 80-tallet og har siden den gang levert effektiv og rimelig frakt for både privat og forretningsmessig.

Gradvis er det ikke mange hjørner av landet som UPS ikke dekker, slik at du kan være ganske sikker på at varene vil trolig komme ut til kundene. Som et utgangspunkt, vil kundene bli levert med pakken på hjemmeadressen, men det er også mulig å få forsendelser til nærmeste tilgangspunkt.

UPS sende pakke

Prinsippet er ganske enkelt, og fungerer som med mange andre fraktselskaper. Du kan få Hentet forsendelsene dine, eller du kan ta dem med itilgangspunktene deres. Dette gjør det enkelt for deg å velge hva som passer deg best, avhengig av hvor mange pakker du må ha sendt.

Gjennom hele prosessen kan pakken alltid følges via UPS Trackingsystem, slik at både du og kundene dine alltid kan føle seg trygge på at forsendelsen håndteres profesjonelt.

Billig frakt-hvor som helst, når som helst

Når du velger UPS for å stå for forsendelsene dine, får du automatisk en rekke stordriftsfordeler. For å si det på en annen måte, kan du ofte spare penger ved å velge en større forretningspartner, da de sannsynligvis vil ha en aktiv rute du kan bruke.

Det betyr at de ikke trenger å sette en ekstra sjåfør i, de ofte ikke trenger å kjøre avstikker-og det betyr at frakten vil bli billigere. En liten bedrift må kanskje sette en ekstra driver på, eller kjøre en lang avstikker for å få forsendelsene levert. Dette vil sannsynligvis føre til ekstra kostnader for deg som kunde.

Dette, selvfølgelig, gjelder også hvis du skal sende til utlandet. Det er en stor forskjell mellom å få den lokale speditør å kjøre pakken innlegg til Barcelona, i form av å velge en speditøren allerede går på den måten. Dette er en av hovedgrunnene til at UPS har vært svært konkurransedyktig på prisen i mange år – til tross for at markedet blir presset til det ytterste.

Hvis du bruker UPS , vil du også nyte mange års internasjonal shipping erfaring. Her trenger du ikke rote rundt i flere forskjelligeTrackingsystemer, som du har alt på ett sted. Dette gjørden mer håndterlig både for deg og kundene dine, og reduserer risikoen for misforståelser underveis.

Uansett hvor du trenger å sende pakken innlegg, er det stor sannsynlighet for at UPS har ruten dekket. Dette kan være en fordel hvis du ofte sender til utlandet, da du er trygg på at forsendelsene dine ikke vil være strandet med en mellom mann eller underleverandør. Ved å bruke et selskap med et etablert, globalt nettverk, er du alltid garantert en best mulig løsning.

Hvis du har forsendelser som går i utlandet, trenger du bare å skrive inn destinasjonen på kalkulatoren vår, og du får en oversikt over de beste løsningene for dine behov. Her har du muligheten til å velge om det skal være med ekspress levering eller om du er interessert i så billig en løsning som mulig. Kort sagt, det er opp til deg-vi er bare glade for å kunne hjelpe.

Sørg for at du får de riktige prisene for forsendelsene dine

Enten du bruker UPS eller et annet selskap for frakt, er det alltid viktig å sørge for at du får best mulig pris.

Dessverre er det ofte ganske tidkrevende å lese prislister, snakke med salgsavdelinger, besøke nettsteder og lignende-men heldigvis kan vi spare deg bryet. Vi har utviklet en plattform som automatisk samler inn priser fra de største shipping selskapene, basert på spesifikasjonene du har gitt oss. Dette sikrer at du bare vil bli presentert med løsninger som passer dine behov, og dermed minimere feil ordre. I tillegg sørger det også for at du alltid har de mest oppdaterte prisene.

Hos oss sørger vi alltid for at du får en så klar prisliste som mulig, med spesifikke tilbud på din spesielle frakt. Så du kan enkelt og bare gjøre det riktige valget i forhold til forsendelsene dine-uten å bekymre deg om prisen er i orden.

Vi bruker mye tid på å veilede og gi råd til kundene våre på riktig måte, slik at de raskt kan gå videre i prosessen. Og det beste med det hele er at vi ikke jobber for et enkelt selskap. Dermed er du sikret en 100% upartisk guide, enten du er ute etter UPS Norge eller en av våre andre samarbeidspartnere.

Vi kan også bidra til å sette opp faste avtaler, bestille emballasje etiketter i større mengder, gi store rabatter og mer. Ofte kan det være mye penger å spare ved å kjøpe flere etiketter om gangen, så ikke nøl med å kontakte oss hvis det skulle være noen spørsmål.

Et godt råd er å se om du kan finne en standard størrelse som passer så mange av elementene som mulig. På denne måten kan du både kjøpe pakker i større batcher og bestille pakke etiketter med gode rabatter. Det sikrer også at du ikke trenger å bruke så mye tid på å pakke forsendelsene, slik at du har mer tid til andre ting.

5 gode grunner til å velge UPS

Synes du også det er vanskelig å velge rett til å håndtere forsendelsene dine?

Hver dag hjelper vi mange kunder med å få en bedre oversikt over lasten. Og i et svært konkurransedyktig marked, med mange leverandører som alle har unike fordeler, kan det ofte være lett å føle seg overveldet. Vi har vært i dialog med våre kunder og har samlet 5 grunner til at de ofte velger UPS for å håndtere forsendelsene sine.

En forsendelse du kan stole på

UPS startet opp i USA tilbake i 1907, hvor de debuterte som kurer selskap. I dag er de en av de største aktørene i markedet, og dette er hovedsakelig på grunn av deres ønske om å alltid vokse seg større. Det har alltid vært klart for UPS at jo flere ruter de kunne etablere, jo billigere de kunne gjøre det. hos UPS er det heller ingen åpningstider, noe som sikrer rask levering av alle typer forsendelser. De mange års erfaring tegne et bilde av et selskap som har gjennomgått de fleste av prøvelsene, og har kommet ut sterkere på den andre siden.

De mange års erfaring, kombinert med en velkjent merkevare, til slutt resulterer i en god magefølelse når den svarte bilen forlater butikken din. Dette sikrer at du kan gå videre og fokusere på andre ting i virksomheten din, vel vitende om at kunden vil få sin levering i løpet av få timer.

Mot et CO2-nøytralt logistikknettverk

Etter hvert som UPS får flere og flere ruter, kan de også levere mer og mer effektivt, noe som i seg selv er klimavennlige. I tillegg blir flåten stadig oppgradert med ny teknologi, mer effektiv GPS og ekstra opplæring for sjåfører, for å øke bevisstheten om en mer bærekraftig kjørestil. UPS distribuerer også i økende grad elektriske kjøretøyer i flåten, og bidrar til å redusere karbonutslippet, i tillegg til stadig å forsøke å optimalisere i distribusjonssentrene. Flere og flere av bilene deres blir også forvandlet for å kunne kjøre på biodrivstoff for å gjøre det beste bruk av jordens ressurser. Alt i alt får du en ekstremt effektiv virksomhet som er knyttet sammen av et godt gjennomtenkt logistikknettverk som har som mål å sikre raske og effektive forsendelser med så lite CO2-utslipp som mulig. Men det er ikke bare det landet som kan gjøres mer effektivt. UPS-flåten gjennomgår også hyppige optimaliseringer og konverteringer for å sikre en så høy effektivitet som mulig.

UPS co2

I et nøtteskall, er UPS kontinuerlig optimalisert for å være så nær CO2-nøytral som mulig. For eksempel har de implementert et system som sikrer at hver container er fylt på best mulig måte ved å hjelpe kundene å finne de riktige dimensjonene på emballasjen.

Stabile priser med valuta for pengene

Som nevnt ovenfor, er det ingen hemmelighet at UPS kan levere gode priser for frakt og forsendelser på grunn av deres størrelse. Men også over 100 års erfaring spille i. disse 100 års erfaring betyr at distribusjonssentrene er mer effektive, at rutene er planlagt bedre, og at teknologisk fremgang er lettere å implementere. UPS var for eksempel noen av de første som introduserte monterings koblinger i sine sentre for å sikre mer effektiv håndtering av pakker. Jo mer effektiv hele kjeden er, jo bedre vil det være for deg som kunde.

En av fordelene med å velge et stort rederi som UPS er at de mest sannsynlig vil være på samme måte som pakken din. Dette sikrer at du alltid får skarpe priser på leveranser, og med muligheten til å tilpasse løsningen til dine behov, er du også alltid garantert å få mest mulig ut av hver krone. Du kan for eksempel velge hvor ofte du vil sende pakker, akkurat som det er en mulighet for å få gode rabatter hvis du forhåndsbestille forsendelser i større mengder.

Et eksempel på dette er at du hos UPS kan få både frakt og fly frakt. Dette betyr at du har muligheten til å velge Air Freight hvis du har elementer som må være rask, men hvis det ikke haster du også har et billigere alternativ via skip. Dette er bare ett eksempel på fleksibilitet å kunne lønne seg.

Alltid lett å holde styr på forsendelser

Det har tatt flere år å utvikle og avgrense UPS forretningsmodell. Dette betyr også at de vet hvordan de best kan holde styr på forsendelser – og dette vil gagne deg i form av et enkelt og håndterlig sporingssystem, slik at du alltid vet hvor forsendelsene dine er.

Tracking-systemer er selvsagt obligatorisk når det gjelder shipping, men det er likevel noen detaljer som er verdt å merke på UPS. Mottakeren får for eksempel mer fleksibilitet og kan velge hvordan de vil motta pakken – og endre valgene underveis. Dette betyr at god kundeservice alltid er sikret – uten at du trenger å gjøre noe som helst!

Hurtig og enkel pakkepost

UPS-ruter dekker noe nær 100% av landet. Dette betyr at alt fra brev til pakkepost leveres raskt, effektivt og overalt. Ikke lenger dine kunder skal føle seg utenfor, eller må gå langt etter den nærmeste pakken boksen. Her kan de leveres direkte til døren, noe som sikrer en enkel og enkel handel-og som kan være medvirkende i deres kommer til å handle med deg om og om igjen.

Hvis det i påvente, noe går galt underveis, har du også alltid har et sterkt team på telefonen som er klar til å hjelpe både deg og dine kunder får levering fullført til brevet. Det skaper trygghet hos kunden, frigjør dyrebar tid for deg, og hjelper bedriften med å bli mer effektiv.

Vi i Billigpakke.no er fullt klar over at det ikke er noen «en-løsning passer alle» produkter, og derfor er vi alltid klar til å utdype fordelene med UPS hvis du understreke noe annet enn disse fem punktene. Alternativt kan vi hjelpe deg med å finne en annen leverandør til å stå for forsendelsene dine-og vi vil også alltid kunne få de beste prisene for deg.

UPS

UPS står for United Parcel Service og er et amerikansk rederi som opererer over hele verden i over 200 forskjellige land. De investerer mye i å gjøre det så enkelt å sende pakker og andre varer, og har smarte guider på nettstedet for å finne ut prisene og finne de beste fraktalternativene, avhengig av hvor ofte du sender dine forsendelser. Siden UPS er verdens største pakkeleverandør og ekspresleverandør, tilbyr de mange forskjellige alternativer for både bedrifter og privatpersoner.

Hvordan sender du pakker med UPS?

Du kan klargjøre forsendelsen din online ved å lese UPS-emballasjehåndboken, finne ut aktuelle priser og skrive ut etiketter, slik at du kun kan forlate pakken på ditt nærmeste UPS-nettsted eller be om henting av forsendelsen. Hvis du ofte sender pakker, kan du også opprette et påloggingsnavn for å enkelt spore forsendelsene dine og se frakthistorikken din.

Hvilke forskjellige fraktalternativer tilbyr UPS?

UPS Internet Shipping: Dette alternativet passer deg som ikke sender så ofte eller som sender mindre volumer, og som vil kunne håndtere de fleste ting online. Her er du tatt gjennom hele fraktprosessen direkte på UPS-nettsiden. Du kan skrive ut etiketter for pakkene dine, bestille forsendelsespakken, betale for frakt direkte på nettsiden og deretter spore til pakker til den når mottakeren. For de som sender litt oftere, er det også mulighet til å lagre adresselister, slik at du ikke trenger å fylle ut adressene selv hver gang.

UPS CampusShip: Denne tjenesten er for bedrifter som har mange forskjellige avdelinger. Det lar deg sentralisere kringkastingsprosessen ved å sjekke hvilke forsendelser hver avdeling sender. Fordi det er helt onlinebasert, er det enkelt å få en komplett oversikt over ting som kostnad og overføringsfrekvens.

UPS Worldship: Worldship er den beste løsningen for bedrifter som ønsker å sende internasjonale forsendelser. Tjenesten gjør at du blant annet kan skrive ut etiketter, laste opp tolldokumenter, søke etter forsendelser og produsere vanlige forsendelsesrapporter. For å gjøre prosessen jevnere, kan du også importere adresselister, tilpasse datastrømmer og automatisere etableringen av forsendelsesetiketter.

Andre tjenester

I tillegg til de vanlige frakttjenestene tilbyr UPS også noen ekstra tjenester. For eksempel kan du forenkle selskapets internasjonale handel ved hjelp av UPS Import Control-tjenesten. For større bedrifter er det også UPS Complete View-tjenesten, hvor selskapet kan håndtere flere brukere og nettsteder. Her kan du for eksempel sjekke unødvendige gebyrer eller tjenester, de ansattees rettigheter til å sende forsendelser og lage detaljerte rapporter.

UPS Norge

Her på Billigpakke.no går vi alltid til ytterste for å finne de beste fraktselskapene for våre kunders behov. Derfor er vi også veldig stolte av vårt brede utvalg og vår evne til alltid å få de beste prisene for våre kunder. Et av selskapene vi har jobbet med i lang tid har vært USA UPS.

Hvem er UPS?

UPS er et amerikansk fraktselskap, som siden 1907 har vært en av de mest foretrukne og stabile budtjenester i USA. Siden starten har de klart å spre sine tjenester til nesten hele verden, og Norge er absolutt ikke noe unntak.
UPS er vanligvis forbundet med god og rask service, men det har også vært en morsom rykt om hvordan de kjører. UPS Sende pakke

Det sies at UPS forbyr å snu til venstre når du kjører ruten. Og selv om det ikke er helt sant at det er direkte forbudt, instruerer de alle sine sjåfører om å få så få venstre sving som mulig (i land med høyrehånd). Det kan høres svakt, men UPS hevder at det sparer tid og miles, noe som til slutt gir en grønnere profil. I tillegg er det – logisk nok – også redusert risikoen for venstreulykker.
Selv om det for noen kan høres ut som en ganske latterlig praksis, er det ingen tvil om at det ved UPS Norge er generell kontroll over ting.

Høyt servicenivå og pålitelige tjenester betyr at de gjentatte ganger står som noen av de beste i bransjen – og derfor har vi valgt å inkludere dem blant våre andre partnere.

Er UPS den rette transportøren for firmaet mitt?

Alle selskaper har ulike krav til sine partnere – spesielt når det gjelder frakt. Derfor er det vanskelig å vurdere om en bestemt partner er ideell og oppfyller kriteriene.

Til slutt er det alltid bare deg selv som kan vurdere om et fraktselskap oppfyller de behovene du måtte ha. Det er imidlertid mange grunner til at UPS i det minste kan være det rette selskapet for dine behov.
Med pakken på UPS får du mange års erfaring, en ekstremt effektiv oppsett og god service. Alle deler gir mer verdi for deg og din virksomhet på flere måter.
Ofte er «erfaring» et ord som brukes om hverandre. Men hvis du tenker på hvorfor erfaring er en fordel, så er det vanligvis fordi du med erfaring og kunnskap får et unikt innblikk i hvilke problemer og løsninger som kan komme i praksis – og det kan ikke alltid nevnes på papir. Kort sagt, erfaring betyr «praktisk praktisk». Og det betyr at ved å velge et fraktfirma med erfaring, kan du være sikker på at mange av disse «barndomssykdommene» som andre oppstart har problemer med, i stor grad, elimineres og optimaliseres.
De mange års erfaring betyr også at UPS har hatt lang tid å gjøre virksomheten så effektiv som mulig – og det er både for ditt og deres beste. For eksempel kan vi nevne detaljer i tidligere seksjoner med venstre sving. Det er noe som kommer fra erfaring og det resulterer i en mer effektiv visning. Dette betyr at ved å velge et erfarent selskap, kan du alltid være sikker på å få gode resultater.

I tillegg vet disse selskapene alltid alltid hvor viktig det er å tilby en god tjeneste – ellers ville de ikke ha kjørt så lenge. Derfor kan du som regel alltid være sikker på at alle tre ting er til stede når du jobber med selskaper som har eksistert i mange år.