Sende pakke til utlandet BILLIG

Det trenger ikke være dyrt eller tungvint å sende en pakke til utlandet. Det er ganske fine priser på markedet, og med ekspresslevering kan det til og med gjøres på veldig kort tid. Her finner du mer informasjon om sending av pakker til utlandet, enten det er i andre EU-land, USA eller litt mer spydige nasjoner.

Slik sender du til utlandet

Det er overhodet ikke komplisert når du må sende til utlandet. Som avsender må du gjøre mange av de samme tingene som vanlig. Ha pakken klar, kjenne mottakerens adresse, betale for forsendelsen og levere den til distribusjonsselskapet.

Du kan gjøre det hele enkelt ved å bestille en pakkeetikett hjemmefra. På den måten vet du prisen på forhånd og arbeidet ditt minimeres. Hos de fleste pakkeselskaper er det til og med mulig å bestille med henting, noe som gjør det enda enklere.

Sende pakke til utlandet

Forsendelser til andre nordiske land

Når det gjelder utenlandske forsendelser, er det mest populært å sende til våre naboland. Dette gjelder blant annet Sverige og Danmark.

Hvis du vil sende en pakke til Sverige, begynner prisene på bare 134 kroner ekskl. Mva. Det er ganske billig, og pakken vil vanligvis ankomme i løpet av bare to virkedager.

I Danmark er det litt dyrere, men fortsatt billig: Prisene starter på 244 kroner, og det tar vanligvis opptil 3 virkedager. Selskaper som PostNord og Bring håndterer typisk forsendelser til Sverige og Norge.

Faktisk er frakt til Tyskland også billig. Som med pakker for Sverige, starter prisene på NOK 134 for de letteste forsendelsene. Alle våre naboland er derfor billige å sende til, selv om du selvfølgelig bør huske at prisen avhenger av størrelsen og vekten på pakken.

Sende pakke til USA

Frakt til USA har også blitt populært. Dessuten er det enklere enn noen gang før, siden det er flere gode selskaper som tilbyr å gjøre det til ganske rimelige priser.

Prisene for levering av en pakke til USA starter på $ 284 (ekskl. Mva) for fra dør til dør-frakt. Leveringstiden er bare noen få dager, så dette er noen ganske formidable betingelser! Selskaper som DHL og UPS vil vanligvis være de billigste å sende med.

Send pakke til England

Prisene for sende pakker til England er litt billigere enn til USA. Regner med å betale minst 204 kroner ekskl. Mva for å sende en pakke under et kilo. Leveringstiden er opptil 3 virkedager, noe som er ganske rimelig. Så det er ikke noe problem å sende pakker til England, og det er heller ikke dyrt.

Resten av verden

Foruten Sverige, Norge, Tyskland, USA og England kan du selvfølgelig også sende pakker til resten av verden. I hvert fall til de fleste land. DHL er et verdensomspennende aktivt distribusjonsselskap, noe som gjør det enkelt å få all sending i omløp.

For eksempel er det mange som sender pakker til Australia. For øvrig koster det omtrent det samme som frakt til USA.

Frakt til og fra Kina er også populært: både for enkeltpersoner som kjøper småvarer, men også til selskaper som trenger å frakte varer. Prisene starter på $ 364 for små pakker, men hvis du vil sende varer som veier mer enn 5 kg, kan du regne med å betale noen tusenlapper for det.

Du kan få full oversikt over fraktpriser i utlandet ved å bruke kalkulatoren på Billigpakke.no. Her får du også alle de beste tilbudene på markedet sammenlignet. Internasjonale forsendelser er enkle å ordne, så hva venter du på? Bestill pakkeetiketten din og få pakken sendt!

Hva koster det å sende en pakke til USA?

Hva koster det egentlig å sende en pakke til USA? Svarene på det spørsmålet er mange. Det er annerledes, på grunn av flere faktorer. Sende pakker, spesielt i utlandet, kan derfor føles som en hel jungel. Men er det et lys på enden av tunnelen? Les her om hvordan du raskt og enkelt får svar på hva forsendelsen din vil koste!

Sende pakker i utlandet

Å forsøke å finne ut hva det koster å sende en pakke i utlandet, er i det minste vanskelig. For ikke å begynne å snakke om hvilken tid det tar å undersøke alle de forskjellige alternativene. De er mange. I Norge har vi tilgang til virkelig gode leverandører, som er både raske og riktige. Men klarhet er ikke alltid lett å få. Rette svar på kostnader for bestemte ruter og turer er uvanlig. Som et resultat, føler mange seg forlatt og forvirret når de går og sender en pakke til utlandet. Men det er en jevn løsning på dette problemet …

Sammenlign priser på Billigtpaket.se

Billigpakke.no er et sammenligningsside for ulike fraktalternativer. De bruker samme prinsipp som Momondo og Expedia, men sammenligne priser med forskjellige leverandører som kan sende pakken. På Billigtpaket.se finner du prisalternativer for leverandører som DHL, UPS, Postnord og Bring. Du får også direkte informasjon om hvor lenge forsendelsen vil ta. For å få nøyaktige prisforslag, kan du bruke søkefunksjonen på nettsiden. Der fyller du i postnummeret på forsendelses- og destinasjonsstedet, og hvilken type pakke du skal sende. Deretter får du alternativer på forskjellige leverandører, tider og priser.
 
Hvis du bare vil ha en summ av hva det kan koste og hvor lang tid det tar å sende en pakke til USA, kan du se på en rask oversikt over prisbordene. Der kan du for eksempel lese at en pakke på opptil 5 kg kan sendes til USA om to dager, for ca 600 NOK. Glatt, va?

Vil du vite mer om dine forskjellige fraktalternativer? Sammenlign priser på Billigpakke.no her.

Slik finner du de beste prisene når du skal sende til USA

Etterhvert som teknologien blir mer avansert, blir også verden mindre. Mange norske virksomheter opplever et økende behov for deres varer andre steder i verden, blant annet i USA og Kina. Derfor er det en god idé å undersøke hvordan du får en frakt du kan regne med – og som ikke er for dyr.

Send til USA – dette må du være oppmerksom på…

Én ting er å sende varer innenriks. Etterhvert er det blitt veldig mange utbydere på markedet som kan levere en god tjeneste til ganske fornuftige priser. Når vi beveger oss utenfor landets grenser, blir det imidlertid litt mer komplisert. Her er det viktig at du bruker et selskap som fx UPS som har styr på sakene. Når du skal sende til USA, er det blant annet viktig at selskapet har styr på reglene for toll og hvilke varer som kan innføres – og under hvilke betingelser. Naturligvis kan du også selv sette deg inn i disse tingene, men det er nok stor sannsynlighet for at du har nok av andre ting å sette deg inn i.

Dessuten er det viktig at det er en god og oversiktlig sporing på pakken. Når du sender en pakke så langt er det viktig at du kan stole 100% på tilbakemeldingen du får fra systemet, og derfor er det viktig at det fungerer ordentlig.

Slik finner du de beste prisene når du skal sende pakke til USA

Veldig mange virksomheter blir forundrede og forvirrede når de skal sende til USA for første gang. Hvor det innenriks er langt enklere, er det ved internasjonale forsendelser mange flere muligheter, både når det gjelder forsendelsestype, transittider og pakkevekt. For å finne den beste prisen, er det viktig at du kjenner behovet ditt. Derfor skal du kjenne til:

Transittid

Det er ikke helt likegyldig hvilken transittid du har behov for. Dersom du har en fast avtale med en kunde i USA, kan du med fordel sette opp mer strukturerte og planlagte forsendelser. Men dersom du ofte arbeider ut fra ”her-og-nå”-prinsippet, er det viktig at ditt fraktselskap kan levere en kort transittid – til en fornuftig pris. Her er det viktig at du som virksomhet oppveier hva du er villig til å betale.

Pakkevekt

Mange selskaper kan gi rabatter dersom du alltid kan holde dine pakker innenfor en viss vektgrense. Dette kan du med fordel utnytte dersom du vet at du har et generisk sortiment. Dersom du ofte lager spesiallagde varer, kan det være at du bør se etter et selskap hvor det finnes en mer individuell vektpris.

Noen vil kanskje argumentere for at det er flere ting man må ha styr på, og vi vil gi dem helt rett. De to ovennevnte tingene er imidlertid helt klart noe av det viktigste når du skal sende oversjøs. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å sette seg inn i hva man må se etter, men dersom du har spørsmål hører vi gjerne fra deg så vi sammen kan finne den beste løsningen til ditt behov.