Cookie politikk

Sende pakker til Sverige billig

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Sende pakke til sverige 

Hva koster det å sende en pakke til Sverige? Du kan finne ut umiddelbart, ved ganske enkelt å skrive inn postnummer her.

Enten du sender dokumenter, pakker eller paller, så vi har sendt tusenvis av forsendelser til Sverige og både vår erfaring at våre priser er til din disposisjon. Vi har gjennom årene opparbeidet seg mye kunnskap om transport til Sverige, og kunnskapen dele våre kunde gledelig.

Send pakke til Sverige eller sende pakke fra Sverige

Er det en pakke Sverige må være hjem til deg, eller du trenger en større forsendelse importert, og deretter starte på samme sted: priskalkulatoren.

Prinsippet er det samme. Du bestiller utsendelse og mottak av en pakke etikett. Merket skal settes på pakken, og så lenge vi vet hvor du skal sende sjåføren å hente den, vil vi løse oppgaven for deg. Bare send etiketten til avkastningen i Sverige, og deretter skrive den ut og sette den på pakken. Mye enklere blir det.

 

Å sende frakt til Sverige handler om service.

Mengden av frakt fra Sverige har vært så stor at billigpakke.no nå har også en søster som heter Billigtpaket.se, og det betyr for deg, enten du ønsker å sende pakken til Sverige eller sende en pakke fra Sverige til Norge så i trygge profesjonelle hender.

Vi snakker i dag både dansk og svensk, og kan derfor gi deg et servicenivå som er ekstraordinære. Vi kan fordi det er god service er vår kjernevirksomhet. Du kan få en forsendelse til Sverige med mange leverandører, men hvis kvaliteten må være toppen, så velg en leverandør som viser en oppriktig interesse i forsendelsen suksess. Hvis vi gjorde det, ville det ikke være mulig for oss å konsekvent være i topp tre i bransjen på Trustpilot. Kunder taler for seg. Er det et språk du liker, så bestille din pakke nå!

 

Send pakke til Sverige til rett pris

Hvis du vil ha en fair pris for frakt til Sverige, tror vi det krever at du betaler kun for din egen pakke, ikke naboen. Noen rederier ønsker å gi faste priser for et land, men siden det kan koste mye annet å sende til ulike deler av landet, betyr det at de setter den gjennomsnittlige prisen høy, for å sikre at det ikke er tap av dyreste destinasjonene . Hvis du google "sende pakken til Sverige pris", da du vil få en rekke bud og mange av sonepriser. Når du bruker vår priskalkulator, finne den nøyaktige kostnaden for destinasjonen du sender til - kuttet til beinet for å sikre en rimelig frakt til Sverige. Vi føler at dette er det mest fornuftig for alle parter, både du og din nabo, og det er også det som gir deg den beste prisen på de fleste destinasjoner i Sverige.

Hvis du er klar til å bestille, gjør det her - eller kontakt oss og vi vil gjerne hjelpe deg videre. Er du selv i Sverige og vil sende pakke derfra så klik  skicka paket her.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+