Cookie politikk

Send pakke til Tyskland billig

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Sende pakke til tyskland - raskt og billigt!

billig frakt TIL TYSKLAND på grunn av profesjonell kundeserviceisserul99

Billigpakke.no får du den billigste frakt fra Tyskland, og med kundeservice som er på toppen av hva industrien kan oppnå hvis du spør de norske fraktkunder og Trust Pilot. Vi er ikke feilfri, men vi er ærlige, og selv om du får den billigste pakken for Tyskland, slik at du får ekte frakt med mindre feil enn ellers ville være mulig. Hvis du har hørt nok, så klikk her og få en pris umiddelbart.

Grunnen til at god kundeservice senker prisen

Hvis du er mer nysgjerrig, så følg med. Hvordan kan vi gjøre færre feil enn andre leverandører? Hvordan kan vi heve kvaliteten og likevel tilby billig frakt til Tyskland? Vi kan blant annet fordi vi ikke har lastebiler og fly, og kan derfor ikke forårsake skader eller feil levere pakken til Tyskland Bring kan miste pakken, som de gjorde ikke feilfri, men siden vi aldri har pakken i hånden det ikke fysisk mulig for oss å skade din pakke frakt til Tyskland.

Men hvordan kan vi redusere antall feil når vi bruker Bring eller sende en GLS pakke til tyskland? Vel, er forklaringen relativt enkel - vår kundeservice er en av de beste som finnes i denne bransjen (vi har vært i topp tre på Trustpilot i all den tid vi har vært rundt), og det betyr at vi oppdager ting som andre ikke oppdager . Vi selger vår last til GLS avgifter når vi bruker GLS, men vi foretrekker å spørre en gang for mange enn en for lite, fordi det er vår erfaring at vi dermed kan unngå noen av de feilene som ellers ville oppstå. En forsendelse til Tyskland er fort gjort, siden det er ingen plikt og mva som gir utfordringer. Likevel er det ting som er verdt å vite når jobben høres "send pakke til Tyskland - med letthet". Det er ting som pakking av lasttyper som er best egnet til hvilke produkter, hva forskjeller eksisterer for kunden ved lav frakt til Tyskland og rask levering til Tyskland etc.

Vi informere og spørre så mye som vi kan når vi har inntrykk av at det er nødvendig. Derfor er det mange problemer som våre leverandører ikke får når det er pakke.dk levere kundeservice rett og slett fordi våre kunder er bedre informert og dermed gjøre de riktige valgene når de sender pakken til Tyskland. Men dette er bare ord - prøv selv å ta kontakt med vår kundeservice på +47 815 03 871, via chat her elller fange dem i posten kontakt@billigpakke.no

Send billig til Tyskland, eller importere billig fra Tyskland

Vi kan for svært lite penger å sende pakker til Tyskland, men vi har også muligheten til å tilby levering av varer fra Tyskland. Kategorien "pakken Tysklands gjelder både frem og tilbake. Prinsippene for en billig frakt til Tyskland, begge veier, så kundeservice er det samme kundeservice og suksess å redusere feil og dermed også den samme suksessen. Når du trenger din pakke fra Tyskland til Norge, er det også det samme nummeret du ringer - +47 815 03 871 - eller samme prate du skriver på. Er prioritert av en pakke til tyskland pris, så Billigpakke.no et godt valg, fordi vi kan tilby priser fra flere leverandører i både import og eksport. Vi kan både levere en pakke til tyskland og en pall levering, og hvis behovet er der, kan vi også tilby full last og containere. Uansett, så start bestilling her.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+