Sende pakker til utlandet

Mens vi skriver og sender færre brev i dag, har antall pakker sendt og andre typer post økt enormt. I dag er det ikke rart å sende julegaver til slektene i Australia, en kjole som selges på eBay til en privatperson i Frankrike eller produkter fra deres nettbutikk til kunder i Asia. På mange måter har verden krympet fordi vi sender og mottar pakker fra alle mulige land, som selvsagt også har endret fraktselskapets utvalg og priser.

Hvilket rederi bør du velge?

Det kan være vanskelig å vite hvilket rederi å velge fordi det er så mange forskjellige alternativer. Hvis du vil sende en pakke eller en større forsendelse utenfor Norge, kan du for eksempel bruke frakttjenester fra firmaer som PostNord, DHL, UPS og Bring. Før du velger, bør du også vurdere om pakken skal ankomme så snart som mulig, eller hvis du kan forestille deg en lengre leveringstid til en billigere pris.

Sende pakke til utlandet

Send billige pakker fra Norge til andre land

Hvis du er ute etter de billigste prisene for å sende pakke til utlandet, kan du spare mye penger hvis du bruker en sammenligningstjeneste, for eksempel Pakke.dk. Deretter har du muligheten til å sammenligne forskjellige rederier for å finne de laveste prisene for din spesifikke pakke, i stedet for å kaste bort tid på hvert selskaps eget nettsted. Dette er spesielt nyttig hvis du skal sende pakker til flere forskjellige land, for eksempel hvis du har din egen nettbutikk eller selger mye på eBay. Takket være den stadig økende konkurransen, kommer nye alternativer også fremover hele tiden, og du kan enkelt sjekke gjennom et jevnt søk på Billigpakke.no.

Vær oppmerksom på tollavgift når du sender pakker utenfor EU

Siden hvert land har sine egne tollregler og regler, er det viktig at du fyller ut eventuelle tollformater riktig når du sender pakker eller andre varer utenfor EU – fx når du sender pakker til Frankrike. Hvis du derimot bruker Billigpakke.no-tjenesten til å bestille frakt, blir du enkelt veiledet gjennom hele tollprosessen, noe som betyr at du ikke trenger å holde oversikt over de nyeste lover og regler uavhengig av hvilket land du vil sende pakken til.

Hva koster det å sende en pakke fra Sverige til EU og resten av verden?

Selvfølgelig varierer prisene for å sende pakker i utlandet, avhengig av hvilket land det gjelder. Men som et eksempel kan vi nevne at det koster ca. 600 NOK for å sende en pakke på opptil 5 kg til USA, mens den kun koster ca. NOK 200 for å sende en pakke mellom 1-5 kg til Frankrike eller Danmark ligger i EU.
Hvis du lurer på hva pakken din koster å sende deg, kan du raskt og enkelt klikke på Pakke.dk og angi pakkens destinasjon, størrelse og ønsket leveringstid for å få prisalternativer fra flere rederier samtidig. Så velger du bare, og Pakke.dk sørger for at pakken hentes og sendes til mottakeren.