Finn veien i pakke-jungelen

Hvis du skal sende pakker som person, føler du ofte at du er oversett av fraktselskapene. Vanligvis fokuserer de på forretningskunder, og det gjør ofte svært få sende pakker rundt som privatpersoner. Vi synes det er synd, og så har vi gjort mye arbeid for å sikre at vår innovative løsning kan brukes av både privat og næringsliv. Derfor er det blant annet mulig å velge ulike typer leveranser. Helt ned fra den minste pakken, og opp til den meget store containertransporten – fordi vi alle trenger en last.

Vi hjelper både privat og næringsliv
Som individ er det ofte en jungel å finne riktig pakke frakt, og selv om du finner en som vil godta pakken din, kan du ikke alltid være sikker på at du får den beste prisen. Ofte, som privatperson, får du ikke tilgang til rammeavtaler og rabatter, da du vanligvis sender pakker individuelt og etter behov. Derfor finner du ofte at du vil betale overpris ved å gå til postkontoret, for eksempel, og i tillegg kan det ofte være flere kostnader på forsendelsen fordi den enten ikke er riktig veid eller pakket riktig. I de fleste tilfeller er det heller ikke avsenderen som prøver å jukse – og nei, det er ikke fordi fraktselskapet er for «pernite». Vanligvis er det bare en misforståelse, eller kanskje har du ikke vært klar over hvordan du sender og pakker varene riktig.

Hvordan finne den billigste pakken frakt
Her hos oss vil vi gjerne gjøre ting litt annerledes. Vi tror at frakt burde være enkelt og billig for alle – enten privat eller kommersielt. Det er derfor vår kalkulator er åpen for alle, og det er så enkelt å bruke om du er privat eller bedrift. Når du har angitt dine fraktbehov, bare noen få sekunder før du får priser fra de beste fraktselskapene i Norge. På denne måten er du alltid sikker på at du får de beste prisene på levering.

Spar tid og krefter på pakken frakt
Ikke bare tror vi at frakt burde være billig. Vi tror også at det skal være enkelt. Derfor har vi gjort det enkelt og ordentlig å bestille forsendelser. Når du har kommet inn i avsenderen og mottakeren, får du en enkel og klar oversikt over innsendingssider, slik at du raskt kan få oversikt. Vi tilbyr også flere betalingsmåter, inkludert VIPPS og kredittkort. Og uansett størrelsen og prisen på forsendelsen, har du muligheten til å utsette betalingen for enten 10, 20 eller 30 dager. Det er smart hvis du må sende store pakker som koster litt mer og ikke har tid til å vente på at du skal få pengene først.

Hvordan finne den rette fraktmannen

Hvis du har behov for å sende varer – enten til kunder eller til kolleger og samarbeidspartnere, er det viktig at du alltid har den rette fraktmannen.

Og bare ordet «riktig» betyr mye. Fordi det kan være stor forskjell i fraktprisen. Betyr det at du alltid bør gå for den billigste? Absolutt ikke. Det kan være en stor forskjell mellom det du trenger og fraktleverandøren tilbyr. Som et klassisk eksempel ble Postnord flott at de begge leverte brev og pakker – og at de leverte til både privat og forretningsmessig. Det betyr at ved å bruke dem, kunne de tilby selv de minste privatkunder leverte sine varer direkte til døren. Siden da har andre tilbydere åpenbart kommet etter det, og nå tilbyr de også dør-til-dør levering, men poenget er det samme. Det er forskjell på tjenestene, og derfor er det også forskjeller i priser.

Betyr historien noe?
For mange er postnords trolig den første som kommer opp når de tenker på frakt. Historien rundt selskapet er lang og interessant, men det er ingen tvil om at selskapet har utviklet seg mye over tid. Men en ting er fast. Alle vet om postnords. Og det kan vel være en god grunn til å velge dem. Hvis du jobber i en bransje hvor det er viktig å stole på fraktmannen, kan det ødelegge at personen som møter kunden har en uniform som kunden kan forholde seg til.Postnord Priser

Virkelig nok. I noen tilfeller spiller det ingen rolle hvem som leverer pakken – og selvfølgelig gir det ikke bonuspoeng dersom uniformet har en bestemt farge. Men det er også mer å illustrere at det i noen tilfeller kan gi deg veldig mye verdi for å velge en partner med en historie som folk kan forholde seg til. Her på vår side kan du være helt trygg som alle våre partnere har et godt omdømme og er kjent for å levere kvalitet i en spesiell klasse. Dermed trenger du ikke å bekymre deg for forsendelsen din så snart den er hentet.

Hvordan finne den riktige prisen?
Ofte kan det være vanskelig å finne riktig pris for levering. Og det sier seg selv at det er postnord eller noen andre. Det kan raskt være tidkrevende å gå gjennom mange tilbud, bare for å finne ut at prisene kan være lave – men ytelsen passer ikke til dine behov. Derfor må du alltid sørge for at du har avklart hva du trenger når det gjelder frakt. Er det forskjellige størrelser og vektklasser hver gang? Eller er de ganske standardiserte ordrene du jobber med? Av den grunn kan det være fornuftig å kjøpe en hel bunke pakkeetiketter samtidig, slik at du kan oppnå volumrabatter og spare tid på kontoret.

Omvendt vil det aldri betale hvis bestillingene varierer mye i både vekt og dimensjoner, og du vil få mer fra å sammenligne priser fra tid til annen. Heldigvis har vi gjort det enkelt – om du bestiller 100 pakkemerker om gangen, eller om det bare er en enkelt. Vi synes det skal være enkelt å sende ting rundt – og at det må betales også.

Spar penger på frakt – sammenlign i dag

Postnord Priser

Det kan være veldig gode penger i å kjøre en nettbutikk. Det er mange fordeler forbundet med det mot fysiske post i butikk. Den eneste umiddelbare fordelen er at du sparer mye på leien. I tillegg har du en nettbutikk åpen 24/7. Det er derfor ikke overraskende at det nylig har vært mange flere nye nettbutikker. Men med en nettbutikk er det en enkelt utfordring, nemlig frakt.
Alle forhandlere trenger frakt, men ingen har like mye behov for en stabil (og billig) frakt som nettbutikkene har. På mange måter er det livsnerven i butikken din, så det er viktig at du velger den riktige forretningspartneren.

Hvem skal jeg velge?
Her på Billigpakke.no serverer vi som uavhengige rådgivere når norsk næringsliv har sendt pakker rundt. Vi sender ikke oss selv, men i stedet hjelper bedrifter med å få den beste og billigste frakten. Hele fordelen er at vi har DIG som kunde og derfor er interessert i å finne den beste løsningen for deg. Derfor favoriserer vi ikke noen av våre partnere fordi vi til slutt tror det er opp til deg.  Derfor finner du begge Postnord priser side ved side med andre rederier som Posten priser og Bring. Det er vår plikt å informere deg om hvilke alternativer du har, da du kan ta den riktige avgjørelsen.

Spar tid på frakt
Ofte kan det være en ganske tidkrevende prosess å få bestilt frakt. I det minste hvis du vil sammenligne priser på samme tid. Fordi det er relativt enkelt å lese postnordpriser direkte på deres hjemmeside – men hva om GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hva om levering er bare for pakking av post som er mulig, men du trenger dør til dør?
I stedet for å bruke hav tid foran datamaskinen, sitte og sammenligne tilbud, og studere fordeler og ulemper ved de forskjellige fraktselskapene – kan du spare tid og penger ved å la oss sammenligne.

Vi har utviklet et system som går inn og sammenligner på de 6 mest brukte fraktselskapene i Norge, og så får du en enkel og klar liste over hvilke tjenester som er involvert. På den måten kan du raskt og enkelt finne ut hva du trenger.
Hvor finner jeg de beste postnordprisene for nettbutikken min?
Det er ingen tvil om at det mest kjente fraktselskapet i Norge er Postnord. De har eksistert i mange år (men i andre faner tidligere), og dette gjør dem trygge på gaten. Det er en viktig faktor for kunden at de føler seg trygge ved levering når fraktbåten kommer. Og det kan i seg selv være verdt noen få dollar, mot konkurrenten. Når det er sagt, er det også viktig å finne de beste postnoteprisene – akkurat som det er viktig med alle andre leverandører. Det er ikke nødvendig å betale overpriced, bare fordi tjenesten er greit. Du kan enten sammenligne priser på egen side, men ellers kan du raskt og enkelt angi nøyaktig hva du trenger, og vårt system vil automatisk finne den billigste prisen for deg. Det er raskt og enkelt, og det betyr til slutt at du sparer både tid og penger.

Fedex

Fedex

Mange selskaper er i syv sinn når det gjelder hvilket fraktselskap de trenger. Skal du gå til et stort og veletablert selskap, eller gå lokalt med mindre lastebiler?
Den perfekte løsningen er selvfølgelig avhengig av dine behov. Det man kan forvente er imidlertid at det er visse fordeler med å bruke større fraktselskaper. For det andre åpner det flere kanaler i utlandet, akkurat som du vanligvis ville forvente mer regelmessig service og levering – i tillegg til å nevne at prisen også er bedre her – i det minste på lang sikt. Faren for å bruke mindre lokale bedrifter er at de ofte, av gode grunner, ikke har samme erfaring som de større selskapene. Det kan bli et problem for deg som avsender hvis du må sitte og løse administrative problemer på grunn av forsinkede leveranser.

Fedex er et av verdens største fraktfirmaer, og her kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Alt fra henting av pakker, til sporing og service underveis, og til sluttdestinasjon. Hvis du sender internasjonalt, kan du også nyte de mange internasjonale rutene, slik at du raskt kan sende varene til kundene dine.

Hvorfor sende med Fedex?
På grunn av størrelsen på Fedex, kan de også tilby et svært bredt spekter av tjenester. Det er uansett om du må ha importert eller eksportert varer – begge er dekket av Fedex. Og det er også uansett hvor i verden du trenger frakt som de dekker 220 land og regioner over hele verden. Dette betyr at du kan være sikker på at alle dine behov er dekket her.
Mange av våre kunder velger ofte Fedex Norge forsendelser, da det ofte er billigere å samle sine fraktbehov på ett sted. Det skal forstås at selv om det er noen selskaper som kan slå Fedex på prisen for enkelte forsendelser, er det fortsatt en mengde besparelser når det gjelder administrasjon, gode priser på tung frakt og mye mer.

Hvordan finner jeg riktig Fedex-etikett?
Hvis du ikke har sendt pakker med fedex før, kan det være litt utænkelig å finne ut hvilken etikett du trenger. Her kan du bruke vår online kalkulator, da du vil generere en pakkelabel helt automatisk. På denne måten sørger du for at fedex-pakkeetiketten oppfyller kravene du har gjort, og at du alltid betaler den riktige prisen.
Hvis du er i tvil, er du velkommen til å kontakte oss for personlig hjelp. Deretter kan vi finne ut hvilken etikett du trenger, hvilken pris er riktig – og om det er noe annet som passer dine behov. Og hvis du på forhånd vet at det er et fast reisemål, eller hvis du ofte har mange pakker av samme vekt og dimensjoner, kan vi også hjelpe deg med å få en god rabatt hvis du kjøper flere fedex-pakkeetiketter om gangen.

Plukk opp Fedex-tjenester
Når du bruker Fedex til å stå for frakten, får du også tilgang til en plattform med mange verktøy for deg og din bedrift. Blant annet er det gode muligheter for rask levering med Fedex Express, samt muligheter for å få gode priser på tung frakt, som for eksempel luft eller frakt.
Med Fedex er det raskt og enkelt å spore pakkene dine slik at du alltid vet hvor i verden de er. På denne måten kan du forsikre deg om at alt går i henhold til planen – og kontakt underleverandører, kunder og samarbeidspartnere hvis du støter på problemer underveis.

Kjeder frakten deg? La oss hjelpe!

Vi brenner for frakt, så slipper du det! Vi vet det godt; det er sjeldent man finner noen som akkurat BRENNER for frakt, og dersom man gjør det har man nok en tendens til å synes at personen er en smule smågal. Men det gjør vi. Brenner for frakt, altså. Og vi har ikke noe imot at folk synes vi er smågale så lenge vi fortsatt får lov til å forsyne nordmen med de absolutt beste fraktløsningene.

 

Vi tar alt!

Her hos Billigpakke.no er vi egentlig likeglade med tanke på hvor, når og hvorfor du skal ha fraktet tingene dine. Det eneste vi går opp i er å hjelpe deg med å finne de beste prisene til ditt behov. Så uansett om du skal sende pakke til England eller om du bare skal ha den vippet over på Drammen, kan du være sikker på at vi alltid vil stå klare for å sørge for at du får den best mulige opplevelsen.

Og hvordan kan vi garantere det? Ganske enkelt. Vi har ikke vårt eget fraktselskap, men vi sammenligner konstant de beste på markedet. Derfor kan du også være sikker på at du hos oss alltid får nøytral rådgivning så det blir lettere for deg å treffe det rette valget.

For å ta et tidligere eksempel; som virksomhetseier gidder du nok ikke å bruke særlig lang tid på å sette deg inn i hva det vil koste å sende pakke til England, men dersom du bruker det samme fraktselskapet hele tiden av den enkle grunn at det er lettvint, kan du risikere at du betaler overpris og til slutt bruker mer penger enn nødvendig. Det slipper du hos oss!

 

Vi gjør det enkelt å sende pakker

Da vi startet ideen om denne siden, kom det egentlig fra en filosofi om at det skal være enkelt å få fraktet tingene sine. Vi så oss litt rundt og syntes egentlig ikke at det fantes noen steder der man raskt og enkelt kunne få et overblikk. Det betydde på det tidspunktet at det tok lang tid å finne de beste prisene på frakt, at man måtte bruke tid og ressurser på å forhandle og innhente tilbud – og der tenkte vi at det måtte være en enklere måte.

Derfor laget vi vårt system som raskt og enkelt hjelper deg med å få et overblikk over hva det skal koste å for eksempel sende en pakke til England. Du velger simpelthen bare pakketype og størrelse, taster inn adressen, og så har du etter noen få sekunder en enkel og oversiktlig prisliste. Det er lett. Og til slutt kan det bety at du som virksomhet kommer til å spare mye penger på frakten din.

Selv om vi er utrolig glade i systemet vårt og er ekstremt stolte over hvor mange næringsdrivende som hver dag benytter det, vet vi samtidig også at frakt ikke alltid er en one-size-fits-all-løsning. Det kan være at du har behov for noe som vår kalkulator ikke kan ta høyde for, eller det kan være at du simpelthen gjerne bare vil ha en mer personlig rådgivning. Og det skal det være rom for. Derfor står vi alltid klare for å hjelpe deg her på siden med å skreddersy en løsning som passer til nettopp deg.