Finn veien i pakke-jungelen

Hvis du skal sende pakker som person, føler du ofte at du er oversett av fraktselskapene. Vanligvis fokuserer de på forretningskunder, og det gjør ofte svært få sende pakker rundt som privatpersoner. Vi synes det er synd, og så har vi gjort mye arbeid for å sikre at vår innovative løsning kan brukes av både privat og næringsliv. Derfor er det blant annet mulig å velge ulike typer leveranser. Helt ned fra den minste pakken, og opp til den meget store containertransporten – fordi vi alle trenger en last.

Vi hjelper både privat og næringsliv
Som individ er det ofte en jungel å finne riktig pakke frakt, og selv om du finner en som vil godta pakken din, kan du ikke alltid være sikker på at du får den beste prisen. Ofte, som privatperson, får du ikke tilgang til rammeavtaler og rabatter, da du vanligvis sender pakker individuelt og etter behov. Derfor finner du ofte at du vil betale overpris ved å gå til postkontoret, for eksempel, og i tillegg kan det ofte være flere kostnader på forsendelsen fordi den enten ikke er riktig veid eller pakket riktig. I de fleste tilfeller er det heller ikke avsenderen som prøver å jukse – og nei, det er ikke fordi fraktselskapet er for «pernite». Vanligvis er det bare en misforståelse, eller kanskje har du ikke vært klar over hvordan du sender og pakker varene riktig.

Hvordan finne den billigste pakken frakt
Her hos oss vil vi gjerne gjøre ting litt annerledes. Vi tror at frakt burde være enkelt og billig for alle – enten privat eller kommersielt. Det er derfor vår kalkulator er åpen for alle, og det er så enkelt å bruke om du er privat eller bedrift. Når du har angitt dine fraktbehov, bare noen få sekunder før du får priser fra de beste fraktselskapene i Norge. På denne måten er du alltid sikker på at du får de beste prisene på levering.

Spar tid og krefter på pakken frakt
Ikke bare tror vi at frakt burde være billig. Vi tror også at det skal være enkelt. Derfor har vi gjort det enkelt og ordentlig å bestille forsendelser. Når du har kommet inn i avsenderen og mottakeren, får du en enkel og klar oversikt over innsendingssider, slik at du raskt kan få oversikt. Vi tilbyr også flere betalingsmåter, inkludert VIPPS og kredittkort. Og uansett størrelsen og prisen på forsendelsen, har du muligheten til å utsette betalingen for enten 10, 20 eller 30 dager. Det er smart hvis du må sende store pakker som koster litt mer og ikke har tid til å vente på at du skal få pengene først.