Kjeder frakten deg? La oss hjelpe!

Vi brenner for frakt, så slipper du det! Vi vet det godt; det er sjeldent man finner noen som akkurat BRENNER for frakt, og dersom man gjør det har man nok en tendens til å synes at personen er en smule smågal. Men det gjør vi. Brenner for frakt, altså. Og vi har ikke noe imot at folk synes vi er smågale så lenge vi fortsatt får lov til å forsyne nordmen med de absolutt beste fraktløsningene.

 

Vi tar alt!

Her hos Billigpakke.no er vi egentlig likeglade med tanke på hvor, når og hvorfor du skal ha fraktet tingene dine. Det eneste vi går opp i er å hjelpe deg med å finne de beste prisene til ditt behov. Så uansett om du skal sende pakke til England eller om du bare skal ha den vippet over på Drammen, kan du være sikker på at vi alltid vil stå klare for å sørge for at du får den best mulige opplevelsen.

Og hvordan kan vi garantere det? Ganske enkelt. Vi har ikke vårt eget fraktselskap, men vi sammenligner konstant de beste på markedet. Derfor kan du også være sikker på at du hos oss alltid får nøytral rådgivning så det blir lettere for deg å treffe det rette valget.

For å ta et tidligere eksempel; som virksomhetseier gidder du nok ikke å bruke særlig lang tid på å sette deg inn i hva det vil koste å sende pakke til England, men dersom du bruker det samme fraktselskapet hele tiden av den enkle grunn at det er lettvint, kan du risikere at du betaler overpris og til slutt bruker mer penger enn nødvendig. Det slipper du hos oss!

 

Vi gjør det enkelt å sende pakker

Da vi startet ideen om denne siden, kom det egentlig fra en filosofi om at det skal være enkelt å få fraktet tingene sine. Vi så oss litt rundt og syntes egentlig ikke at det fantes noen steder der man raskt og enkelt kunne få et overblikk. Det betydde på det tidspunktet at det tok lang tid å finne de beste prisene på frakt, at man måtte bruke tid og ressurser på å forhandle og innhente tilbud – og der tenkte vi at det måtte være en enklere måte.

Derfor laget vi vårt system som raskt og enkelt hjelper deg med å få et overblikk over hva det skal koste å for eksempel sende en pakke til England. Du velger simpelthen bare pakketype og størrelse, taster inn adressen, og så har du etter noen få sekunder en enkel og oversiktlig prisliste. Det er lett. Og til slutt kan det bety at du som virksomhet kommer til å spare mye penger på frakten din.

Selv om vi er utrolig glade i systemet vårt og er ekstremt stolte over hvor mange næringsdrivende som hver dag benytter det, vet vi samtidig også at frakt ikke alltid er en one-size-fits-all-løsning. Det kan være at du har behov for noe som vår kalkulator ikke kan ta høyde for, eller det kan være at du simpelthen gjerne bare vil ha en mer personlig rådgivning. Og det skal det være rom for. Derfor står vi alltid klare for å hjelpe deg her på siden med å skreddersy en løsning som passer til nettopp deg.