Hva koster det å sende en pakke til Tyskland?

Tyskland er et av de landene som vi Norge handler aller mest med. Handelen omfatter ikke kun billig boksøl og Nutella fra grensebutikkene. Tyskland er nemlig Norges største eksportmarked. Er du næringsdrivende og selger varer til Tyskland fra en nettbutikk eller har du bare behov for å sende en pakke sør for grensen, så les mer her – i denne artikkelen gir vi deg nemlig gode råd for hvordan du raskest og billigst sender pakken din til Tyskland.

Sende pakke Tyskland

Hvordan sender du pakker til Tyskland?

Nesten alle nordmen har på et eller annet tidspunkt besøkt vårt naboland mot sør. Tyskland er et moderne land med en veldig god infrastruktur og utbygget veinett. De fleste nordmen kjenner det tyske veinettet veldig godt og har forsøkt å kjøre på Autobahn i Tyskland. Den gode infrastrukturen og de gode trafikkforbindelsene mellom Norge og Tyskland gjør at din pakke raskt vil være fremme når du sender den til Tyskland. Leveringen tar ofte kun noen få dager og det er dermed, stort sett, like raskt å sende en pakke til Tyskland som det er å sende en pakke i Norge

Hvis du skal finne den beste prisen på pakkeposten til Tyskland, er Pakke.dk et godt sted å begynne. På Pakke.dk har du muligheten til å finne priser hos mange fraktselskaper og du kan bestille frakten direkte fra hjemmesiden. Når du har bestilt frakten, henter Pakke.dk pakken din hjemme hos deg. Noen av de selskapene som kan levere din pakke til Tyskland er UPS, DHL, GLS og TNT.

Da Tyskland er en del av EU og det indre markedet, er det ikke pålagt ekstra tollutgifter når du skal sende en pakke til Tyskland. Når du har betalt frakten hos Pakke.dk, kommer det altså ingen ubehagelige overraskelser i form av ekstraregninger og følgekostnader.  

Hva må du betale for å sende din pakke til Tyskland?

Prisene for å sende en pakke til Tyskland varierer avhengig av hva det er du skal sende. En stor, tung pakke er dyrere å frakte enn en liten, lett pakke. Som et eksempel koster en standard pakke som veier fra 1 til 5 kg. ca. 210 kr. å sende til Tyskland. Skal du sende en tung pakke som veier mellom 10 og 20 kg., er det ikke så mye dyrere. Her må du regne med at prisen sniker seg opp til 300 kr. Det er altså ikke spesielt dyrt å frakte pakker til Tyskland, heller ikke hvis du har behov for å frakte tunge pakker.