Hva koster det å sende en pakke til Sverige

Det finnes mange norske nettbutikker som har etablert seg på det svenske markedet. Det er enkelt å sende pakker «hinsidan» da Sverige er en del av EU, som Norge. Dermed finnes det ingen spesielle tollregler du må ta med i regnestykket før du sender pakker til Sverige.

Billige pakker til Sverige

Svenskene er våre brødre og det finnes mange gode forbindelser mellom Sverige og Norge. Mange norsker har bosatt seg i den sydlige delen av Sverige og behandler hver dag til Oslo. Den korte avstanden mellom Norge og Sverige og de gode trafikkforbindelsene betyr også at pakker kan sendes til Sverige med kort leveringstid. Ofte er leveringen ganske rask som den er hvis du sender en pakke innenfor Norges grenser. Infrastrukturen i Sverige er helt topp og fullt utbygget akkurat som i Norge. Derfor betyr de større avstandene som det er i Sverige heller ikke så mye.

Det finnes mange fraktselskaper som kan hjelpe deg med å levere pakken din. Noen av de selskapene som sender pakker fra Norge til Sverige er Bring PostNord, UPS, GLS og TNT. Det er derfor mye konkurranse på markedet, noe som gagner deg som skal sende en pakke da det også betyr at det konkurreres i fraktprisene. 

Hva koster det å sende en pakke fra Norge til Sverige?

Prisen på å sende en pakke til Sverige varierer mye og avhenger av flere faktorer som pakkens vekt, pakkens størrelse og leveringstiden. Et priseksempel viser imidlertid at cirkaprisen for å sende en pakke på 1-5 kg. fra Norge til Sverige er 210 kr. Du er imidlertid ikke bundet til å sende mindre pakker til Sverige. Har du behov for å frakte store forsendelser til Sverige, kan du sende en hel pall med en vekt på opptil 300 kg. for ca. 1000 kr. Pakke.dk hjelper deg med forsendelsen, uansett om det er en liten eller stor forsendelse som du skal ha fraktet til Sverige.

På Billigpakke.no kan du utføre et prissøk hvor du bare taster inn hvor du skal sende din pakke fra og til. Billigpakke.no undersøker deretter lynraskt prisene hos en stor del av de fraktselskapene som tilbyr å sende pakker til Sverige, og du vil lynraskt få en oversikt over prisene. Når du har valgt den rette leverandøren, skriver du enkelt ut en fraktetikett til pakken din og så kommer Pakke.dk og henter den og sørger for at pakken leveres til den rette adressen i Sverige.

GLS Norge