Bring

Bring er et populært alternativ til mange av de store leveringsselskapene. Bring er aktiv i hele Norden og dekker alle Danmarks regioner. Derfor har flere og flere danske bedrifter begynt å sende pakker med Bring – både små og store.

Fordeler med BringBring priser

Bring har etablert seg som et av de mest stabile selskapene i distribusjonsmarkedet. Det er et sterkt fokus på å skape brukervennlige løsninger, og dette gjelder blant annet rask levering, effektiv sporing og god kundeservice når du trenger det.

I tillegg tilbyr Bring både små og store leveranser. Dermed er det både en løsning for deg å sende en enkelt pakke her og der, men for stor virksomhet som jevnlig transport av materialer i store mengder. Ta med både e-post, pakker, bud og varer.

Den nordiske lenken betyr også at Bring har stor fordel i forsendelser til andre nordiske land. Det er helt klart å velge sin tjeneste hvis du vil ha en pakke trygg og rask, for eksempel Sverige eller Norge.

Ta med priser

Ta prisene varierer i henhold til hva du vil. Avhenger for eksempel av vekt, størrelse, prissone, type levering, og så videre. Generelt prisene starter på 79 kr og går opp deretter. Du kan sende pakker og paller til bedrifter, men også pakker til privatpersoner. Bring er spesielt kjent ved å tilby gode priser til selskaper når vi kommer inn i større mengder. For eksempel er grunnprisen vanligvis lav hos Bring, og det er en fordel.

Hvis du er villig til å betale en liten avgift tilbyr Bring kveld og helg leveranser, så frakt kan komme enda raskere enn vanlig.

Send pakke med Bring

Det er enkelt å sende en pakke med Bring. Det kan faktisk ordnes på nettet. Bring har flere utleveringssteder, hvor mottakeren kan hente pakken. Pakker kan også sendes direkte til en bestemt adresse. Ved enhver forsendelse vil du motta et sporingsnummer som du kan bruke til å finne forsendelsen mens den er på vei.

I de store byene vil en pakke vanligvis bli levert innen 24 timer. For forsendelser til de andre nordiske landene kan det ta opptil 3 dager, men det vil ofte gå raskere. Det avhenger igjen av størrelsen, men selv med store varer, er Bring rask.

En ekstra fordel er at Bring er et miljøbevisst selskap som fokuserer på bærekraftige løsninger. Det er verdt å ta med. Selskapet har et langsiktig mål for å redusere miljøpåvirkningen. Blant annet vil det bli realisert ved å bruke kun fornybare ressurser for transport fra 2025 og fremover. Alt i alt er det mange fordeler hvis du vil sende pakker med Bring!