Hvordan finne de riktige fraktprisene

Vil du også betale for mye? Det er neppe noe verre enn å finne ut at i løpet av årene har du betalt overpris for et produkt eller en tjeneste. Og etter hvert er det mange ting der du kan spare betydelige summer. Leieavtaler om biler, fast eiendom, mobiltelefoni, forsikring – og nå også frakt.Postnord priser

Frakt har lenge vært et nødvendig onde for mange selskaper, noe som betyr at det i dag er et sjø av virksomhet som kanskje ikke nødvendigvis får de beste prisene på frakten. Derfor valgte vi å gjøre en tjeneste her på pakke.dk, der vi gjør det enkelt å sammenligne prisene på dine leveranser. Enten det er postnord priser eller om det er andre fraktbedrifter du vil sammenligne, gjør vi det enkelt, enkelt og raskt. Alt du trenger å gjøre er å angi leveringsinformasjonen din, og vi vil prøve å sammenligne priser blant de beste fraktselskapene på markedet.

Det er så lett å finne de riktige postnordprisene

Hvis du har en pakke du burde ha sendt, har det vanligvis vært nødvendig å gå direkte til hver enkelt nettside for hvert fraktselskap og deretter gjennomgå de irreversible tabellene. Og så var det fortsatt en prognose – for eksempel varierer prisen sterkt avhengig av om den skal leveres direkte til kunden eller i en pakkeboks.

Send pakke Postnord

Med oss skriver du bare hva dine behov er for frakten, og systemet vårt vil automatisk finne de beste prisene. Og her gjelder ikke bare postnordpriser. Vårt system sammenligner blant de 6 største og mest anerkjente fraktselskapene i Norge – så hvis du kan få leveringen din gjort billigere Postnord sende pakkeandre steder, vil du også automatisk vite dette.

Kvalitet og pris må henges sammen

Nå tror kanskje noen at vi bare er interessert i å få dumpet fraktpriser. Det er definitivt ikke riktig. Og derfor sammenligner vi for eksempel kun priser fra de mest anerkjente selskapene.

Vi har jobbet med frakt i mange år og vet viktigheten og betydningen av å få en god og effektiv levering. Vi er klar over at noen få dollar du har lagret på en forsendelse, raskt kan koste mer penger hvis den riktige tjenesten ikke leveres. Med det sagt tror vi fortsatt at det må være en sammenheng mellom pris og kvalitet. Og vi tror at det er mye penger å spare ved å sammenligne priser igjen og igjen – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er litt best av begge verdener.

Postnord priser

Vi har forsøkt å gjøre det så intuitivt og brukervennlig som mulig å sammenligne priser. Derfor har vi også laget en klar plattform der, som avsender, vi bare angir pakkedata. Men vi vet også at vi aldri kan lage en plattform hvor alle trenger å bli tatt godt vare på. Derfor er vi også veldig glade for å være der for våre kunder – hvis behovet skal være litt mer avansert enn vår kalkulator kan håndtere. Og hvis kalkulatoren spiller ingen rolle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en mer personlig guide.

Her kan du være sikker på at vi alltid er i fokus. Vi favoriserer ikke blant de ulike fraktselskapene og har ingen tilknytning til dem. Det eneste vi er interessert i, er å hjelpe deg som avsender for å få bedre og billigere frakt. Ha det gøy