Sende pakke til utlandet

Uansett om du sender ut ofte fra landet, eller det er bare en gang, er det viktig at du forstår kravene til forsendelsen din. For eksempel, selvfølgelig, bør du først og fremst være sikker på at det du ønsker å sende i det hele tatt må kanskje innføres i landet. Du må også vite om det oppgitte produktet er underlagt toll og på hvilken måte. Når det er deg som sender pakker, er det alltid ditt ansvar å sørge for at dette er bra da du har det overordnede ansvaret for forsendelsen som avsender.

Sende pakke til utlandet – billig og enkelt
Når du har blitt informert om at du må sende varen din til mottakeren, bør du også sørge for at du ikke betaler for mye for forsendelsen. Ofte kan det være en sakte prosess å undersøke ulike selskapers fraktrater i utlandet – og det kan ofte ta lang tid å få et tilbud fra et selskap som ikke engang leverer til det landet.

Hvis du vil spare deg selv for mye tid og krefter, kan du derfor bruke kalkulatoren på siden, som automatisk automatisk finner leverandørene som leverer til det aktuelle landet du skal sende. Her får du en enkel oversikt over hvilke alternativer du har, og det vil også bli vist om det er en dør-til-dør levering eller pakke, enten det er uttrykkelig eller ikke – selv hvor mange dager du kan forvente at leveransen tar. Faktisk vil det ikke være mye lettere å sende pakke utenlands.

Hvis du bare trenger å sende en enkelt pakke nå og da, kan du kjøpe pakkeetiketter etter behov. Det er raskt og enkelt å bestille dem, og du får et nøyaktig oversikt over hvor du kan sende pakken til fraktselskapet. Men hvis du ofte sender til utlandet, kan du spare om du har gjort en fast avtale på et sett antall pakkeetiketter. Til slutt vil det også spare deg enda mer tid når du allerede har flere etiketter.

Det er imidlertid viktig at du er klar over at de må fylles ut på riktig måte. Alle pakker er sjekket for både vekt og størrelse og for å unngå avgifter, er det en god ide å sørge for at både vekt og størrelse er korrekte. I tillegg er det også ditt ansvar som avsender for å sikre at pakken er riktig pakket.

Hvis du er i tvil om din frakt i utlandet, kan du gjerne kontakte oss her. Både hvis det bare er en enkelt pakke du har spørsmål om, eller hvis det er et større tilfelle, trenger du råd. Vi tror at alle får de beste resultatene med riktig veiledning, så spør en gang til en gang!