Billig flytting til USA

flytte_til_usa

USA er et spennende land. Uansett om du skal besøke landet eller om du skal flytte til New York eller Los Angeles, så er det begrenset hva du kan ha med på flyet.
Derfor velger de fleste å sende sitt flyttegods til USA via speditører eller internasjonalt flyttefirma. Vi har derfor samlet litt informasjon rundt priser og alt det praktiske rundt flytting til USA i dette innlegget.

Priser

Prisen er alltid essensiell og hurtig beregning av priser på flytting til USA kan du finne her:
www.billigpakke.no

Tolldokumentasjon

Når du skal sende til USA er det viktig at det utformes et tolldokument som beskriver hele innholdet i din forsendelse samt verdien for hver enkelt vare. Dette tolldokumentet kan man enten laste ned på flere forskjellige hjemmesider eller fylle ut online hvis man benytter www.billigpakke.no

Utover tolldokumentet (Varelisten) kan man med fordel laste ned og fylle ut dette offisielle dokumentet som US Customs gjerne ser er utfylt ved import av personlige eiendeler i USA:
https://www.cbp.gov/sites/default/files/documents/CBP%20Form%203299.pdf
Det betales normalt ikke toll på flyttegods, men tollerne krever stadig å vite innholdet og verdien på godset.

Forsikring

Forsikring
Transportforsikring er et tilvalg når du bestiller på www.billigpakke.no
Prisen på forsikringen avhenger av verdien på det forsikrede godset og avregnes 5% over NOK 20.000 og 2% av godsets verdi over NOK 100.000.

Miami Beach, Florida hotels and restaurants at sunset on Ocean Drive, world famous destination for it's nightlife, beautiful weather and pristine beaches

Alt skal i utgangspunktet være pakket i esker. Det er avsenders ansvar at godset er pakket forsvarlig inn slik at det kan klare den lange transporten til utlandet. Kassene kan evt. forsterkes med strekkfilm.

Benytt så sterke esker som mulig. Bruk også sunn fornuft når det kommer til innpakking av glass og skrøpelige gjenstander. En tur på 6000km kan bety mange humpeturer, oppbremsinger osv

Container, paller og flytteesker
Det er også viktig at du bruker den profesjonelle versjonen av flytteeskene og at du bruker nye esker. Eskene skal også kunne tåle å stables som vil si at alle ender og kanter på eskene bør være solide.
Ved flytting utenfor Europa skal pallene være ISPM15-sertifiserte, som betyr at pallene er varmebehandlet og sprøytet.
Ved containerflytting er det ikke regler for selve emballeringen – men bruk alltid sunn fornuft.

God reise til Amerika