Sende julegave

Er du klar til jul?

sende-julegaver-1Det har gradvis blitt slik at julen begynner i oktober – i hvert fall i butikkene. Det kan synes en smule for tidlig, men hvis du har kjære i utlandet kan det allikevel være en god ide å begynne forberedelsene nå. Det er få ting som varmer så mye som når man er i utlandet og får tilsendt en julegave – ja det skulle i så fall være at når du er i utlandet og får tilsendt en pakkekalender, da ville kjærligheten hjemmefra kunne spres ut over alle de 24 dagene i desember. Hvis du vil sende en julegave til utlandet til julaften eller julemorgen, så kan Pakke.dk gjøre det på få dager til stort sett hele verden. Du kan helt enkelt sende julegaver på nettet. Altså, du kan bestille forsendelsen på nettet og få etiketten til julegaven på email, så blir julegaven til utlandet hentet hjemme på din adresse. Du slipper med andre ord travelheten på posthuset for å sende julegaver. Du kan sitte hjemme i stuen og sende til hele familien og alle vennene dine. J Men husk, hvis du vil sende en pakkekalender som skal være fremme til bruk den 1.Desember, så er det en god ide at den sendes i så god tid at en eventuell tollundersøkelse ikke betyr at pakken først er fremme etter 1.Desember. Det gjelder selvfølgelig generelt når man sender pakker over grensen, våre erfaringer forteller oss at det ofte er gaver som er viktige å få av sted i god tid.

 

Det spesielle med julegaver til utlandet, er at det jo i sakens kjerne skal være en overraskelse, som kan være et problem hvis du sender din julegave til et land utenfor EU.send-gaver-udlandet-1
På en slik forsendelse skal nemlig tollpapirer med pakken som gir tolleren mulighet til å forholde seg til om din julegave inneholder noe som skal fortolles eller bare rett og slett ikke kan sendes. Se eventuelt mer på http://www.billigpakke.no/faq.php?faq_id=17 om hva du kan sende. Hvis du for eksempel skal sende en julegave til USA, så skal det på ditt tolldokument stå en beskrivelse av hvilken kategori pakken inneholder, på den måten at tolleren ikke behøver å vite at du har kjøpt den nyeste Star Wars figuren av Luke Skywalker, men de skal eksempelvis i det tilfelle vite at pakken inneholder plastikkleketøy. Når du sender julegaver skal du med andre ord gi tolleren en sjanse til å vite hva han har med å gjøre i forhold til tolltariffer og tollregulativer.
Hvis du skal sende en julegave til Tyskland er det ikke noen problem da det på alle forsendelser innenfor EU ikke er noen krav om tolldokumenter og kun ulovlige eller farlige varer blir stanset i tollen. Det er med andre ord mye enklere å sende julegaver til EU-land. Omvendt er det også steder som kan være bra å være oppmerksom på. Det dreier seg eksempelvis om alle øyer. Således er Australia og Japan eksempelvis steder som har en meget restriktiv tollpolitikk. Det endrer ikke på at du likevel kan sende julegaver til Australia eller Japan, men det betyr at det er en veldig god ide å ta nytte av vår massive erfaring i Pakke.dk’s kundeservice. Tilsvarende er det land hvor noen ting kan sendes tollfritt hvis verdien er under et bestemt beløp osv. Vi har samlet mange av disse opplysningene på vår hjemmeside, nede i bunnen under “bruk for hjelp”, men ring mer enn gjerne inn på vår telefon +47 940 57 997 eller skriv på vår Chat eller email før du vil sende julegaver til utlandet, så veileder Billigpakke.no deg til hvordan det blir en god opplevelse å sende gaver som kommer frem til tiden.

Beregn pris på a sende gaver:

beregn-priser-norge