Cookie politikk

Paller og stykkgods - søk pris

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Store forsendelser bør sendes som paller og stykkgods. Flere av de vanlige distribusjonsselskapene håndterer last pall slik at du enkelt og raskt kan bestille forsendelsen hjemmefra.

Prisene varierer etter størrelse, vekt og destinasjon. Her får du mer informasjon om sending av paller og stykkgods, og hva disse betegnelsene faktisk dekker.

Beregn pris og ordre frakt på Billigpakke.no

Hvis du eller din bedrift planlegger å sende noe stort, så er det smart å være oppmerksom på prisene på forhånd. Hvis du vet hva dimensjonene og vekten av pallen din er, kan du enkelt få en prisoversikt. Du må bare bruke kalkulatoren på Billigpakke.no.

Klikk deg inn på "palle" og fyll ut informasjonen. Du velger om du trenger en hel pall, halvpall eller stykkgods. Finn forklaringen av disse lengre ned på denne siden.

Når du har fylt alt inn, klikker du på den. Så kan du se prisene. Det bør være forskjellige alternativer å velge mellom, fordi mange distribusjonsselskaper tilbyr frakt av paller. Hvis du er fornøyd med prisene, kan du umiddelbart bestille forsendelsen og få alt startet.

Beste selskaper for paller og stykkgods

For transport av paller og stykkgods innenfor Norges egne grenser er Bring og Collicare alltid et av de beste valgene. De er erfarne i feltet og har en veldig god infrastruktur. Vi samler også priser fra dem når du bruker skjemaet.

PostNord og Bring er noen andre selskaper som kan håndtere varer i Norden. Ellers er det internasjonale distribusjonsselskaper som DHL, som også kan vurderes. De leverer rundt om i verden med svært få begrensninger.

Umiddelbart er det mye billigere å sende varer innenfor de danske grensene, da avstanden er kortere og da mindre er nødvendig av distributøren. Men til og med utenlandsforsendelser er ikke lenger så dyre, som mange selskaper tar nytte av.

Husk at tolldokumentasjon kreves dersom du må sende utenom EU.

palletransport når du skal sende stort

paller er selvsagt det åpenlyse valget, når du skal sende store ting fra ett sted til et annet. Du kan velge å sende en hel eller en halv pall.

Fordelene ved palletransport er at du kan transportere store mengder gods sammen, og at de lett kan transporteres langt unna. I tillegg håndteres paller med maskiner som palleheiser og lastebiler, så de blir nesten ikke rørt og de står ganske stabile i hele transporten. Det er derfor en sikker og effektiv fraktmetode.

Stykkgods er også en god løsning

Stykkgods blir vanligvis referert til som forsendelser over 20 kg, som håndteres mesteparten av tiden manuelt. Det er imidlertid fortsatt en sikker fraktmetode, siden stykkgods også får stå stabilt for seg selv mesteparten av tiden. Stykkgods blir ofte valgt, når et selskap har en stor forsendelse, men det er imidlertid ikke stor nok til å fylle en hel container, og det passer heller ikke inn i en vanlig pall.

Som vanlig palletransport kan stykkvarer sendes til Norge og utenlands. Det tilbys ofte av de store distribusjonsfirmaene (som Bring, UPS, Postnord og DHL), og de samler stykkgods fra flere kunder i samme vogn eller container.

Hvis du vil se fraktpriserpaller og stykkgods, klikk deg inn på kalkulatoren og få et svar på noen få minutter!

 

europalle mål
europall mål
paller
europaller pris
stykkgods
mål europall
europall pris
mål europalle
gods transport priser
Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+