Verdt å vite om å sende pakker til USA

Sterke priser også på enkelte fraktører til USA

Har du sendt en viktig pakke til USA? Ønsker du å få samme pris som selskaper med forretningsavtaler får? Hva med kundeservice hvis noe går galt eller du må endre noe eller til og med holde øye med forsendelsen? Billigpakke.no sender store mengder pakker til USA daglig, både for privat og næringsliv. Men Billigpakke.no er ikke opptatt med å tjene penger på lastebiler og fly til å sende frakt til USA. I stedet vil lastebiler og fly bli brukt på forhånd, det vil si de store fraktselskapene som UPS Norge, DHL Norge, TNT Norge, FedEx Norge, Bring og så videre. Kvaliteten på transporten til USA er derfor den beste kvaliteten som de største fraktselskapene kan levere. Samtidig sender Billigpakke.no til så mange mennesker og organisasjoner at rabattene er veldig gode, det er det du vet som gode kundepriser. Det er imidlertid ikke bare på grunn av volumet at prisene er sterke, men også fordi Billigpakke.no har fokusert på å bli den beste til å tilby kundeservice for frakt og frakt til USA og 180 andre land i verden. Og nettopp fordi Billigpakke.no tar ansvar for kundeservice, vil kostnaden bli lavere, da store globale fraktselskaper ikke trenger å bruke penger på å etablere norske telefonsentre og lignende. Dette betyr til slutt at du kan få billig frakt til USA med den kvaliteten som det beste i bransjen kan levere.

Sende pakke til USA

Toll mellom USA og Norge.

Normalt er det ikke billig frakt USA er kjent for, og de fleste nordmen har etter hvert forsøkt å få en billig pakke sendt fra USA til Norge for å oppleve prisøkningen kraftig når toll og avgifter kommer opp. Men før du trykker Sende pakke til USA, er det verdt å være oppmerksom på noen få ting. Tariffen er en global tariff som ingen kan lovlig unngå, men avgiftene har Billigpakke.no valgt for å hjelpe. Dette betyr at du i de fleste tilfeller kan sende en pakke til USA, eller fra USA til Norge, uten å betale den kjente håndteringsavgiften som Posten, eller PostNord som det kalles i dag, bruker vanligvis minst 160 kroner for . Så med store kunderabatter, dansktalende kundeservice og ingen avgifter, kan det fortsatt være billig frakt USA er kjent for. J I det minste hvis du velger å bruke Billigpakke.no

Lett å bestille online – send uten å forlate hjemmet.

Billigpakke.no har utviklet seg på nettsiden siden den første kunden. Med et stort fokus på å gjøre det enkelt, og ved regelmessig å spørre kundene dine om Billigpakke.no for å gjøre det bedre, er siden nå en av de enkleste å jobbe med i hele bransjen, og du kan få priser og transporttider på få sekunder forsendelse til USA og kan hentes gratis på adressen din.

Kundeservicekvalitet er alt-i-ett-frakt til oss

Når du vil sende til land utenfor EU, inkludert kategorien – Pakke USA – er det mange regler som kan være vanskelig å finne ut og mange måter å gjøre ting som kan forverre opplevelsen voldsomt eller lette prosessen kraftig, slik at ting holdes godt om noen dager. Her er kundeservice det viktigste elementet for å sikre suksess for deg. På www.trustpilot.dk har våre kunder varslet oss og gitt oss topprangering i bransjen. Det er den øverste rangeringen som kan sende pakken til USA i sikkerhet. Feilsatsen på «Shipping to the United States» er praktisk talt den samme for alle i bransjen, særlig fordi de fleste virkelig store selskaper bruker hverandre, da det øker effektiviteten til hver virksomhet.

Fraktselskapene vi bruker overstiger 99,3% av vellykkede forsendelser, men det er klart at når millioner av pakker sendes daglig, skjer det ulykker i de beste systemene. Det som gir størst risiko for feil er når folk aldri har sendt før, glem å snakke med Billigpakke.no før de sender pakken til USA. Det finnes en rekke ting som ikke kan sendes, og måten ting er pakket inn i, er avgjørende for at pakken når USA på god og tidsbestemt måte.

Konkurransemessige fordeler på Billigpakke.no når frakten sendes til USA:

Få store kundepriser som en privat eller liten bedrift
Få landets beste kundeservice (5 stjerner av 5 på Trustpilot)
Få hentet pakken hvor du vil, gratis, og prøvd levert opptil 3 ganger, gratis
Få priser, tider og bestillinger uten IT-ekspertise på få sekunder
Følg pakken hele veien
Søk Priser for frakt til og fra USA: