Hvordan få den billigste når du sender til USA

Siden teknologien blir mer avansert, er verden også mindre. Mange danske selskaper opplever et økende behov for sine varer andre steder i verden, inkludert i USA og Kina. Derfor er det en god ide å undersøke hvordan du får en frakt du kan forvente – og det er ikke for dyrt.

Sende til USA – du må være oppmerksom
En ting er å sende varer til innenlandsk. Gradvis er det mange leverandører på markedet som kan levere en god service til ganske rimelige priser. Men når vi beveger seg utenfor landets grenser, blir det litt mer komplisert. Her er det viktig at du bruker et selskap som håndterer sakene. Ved innsending til USA er det viktig for selskapet å kontrollere regler for toll og hvilke produkter som skal innføres – og under hvilke forhold. Selvfølgelig kan du selv gjøre deg kjent med disse tingene, men du har sikkert mange andre ting å komme inn på.Sende pakke til USA
I tillegg er det viktig at det er en god og tydelig sporing på pakken. Når du sender en pakke så langt unna, er det viktig at du kan telle 100% på tilbakemeldingen du mottar fra systemet, så det er viktig at det fungerer riktig.

Hvordan finne de beste prisene når du trenger å sende pakke til USA
Virkelig mange bedrifter blir overrasket og forvirret når de skal sende til USA for første gang. Hvor innenlands er langt enklere, har internasjonal frakt mange flere muligheter, både når det gjelder type forsendelse, transittider og pakkevekt. For å finne den beste prisen, er det viktig at du kjenner dine behov. Derfor må du vite det;
Transittime
Det spiller ingen rolle hvilken transittid du trenger. Hvis du har en fast avtale med en kunde i USA, vil du kanskje legge til mer strukturerte og planlagte forsendelser. Men hvis du ofte jobber med «her og nå» -prinsippet, er det viktig at fraktselskapet kan levere kort transporttid – til en rimelig pris. Her er det viktig at du som virksomhet oppveier hva du er villig til å betale.
pakken vekt
Mange bedrifter kan tilby rabatter hvis du alltid kan holde pakkene dine innenfor en bestemt vektgrense. Du kan bruke dette med fordel hvis du vet at du har et generisk produktspekter. Hvis du ofte lager skreddersydde varer, må du kanskje lete etter et selskap der det er en mer individuell vektpris.
Noen kan hevde at det er flere ting å kontrollere, og vi vil gi dem helt rett. Imidlertid er de to nevnte tingene klart en av de viktigste tingene å sende utenlands. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å komme inn på hva du skal se etter – men hvis du har spørsmål, vil vi gjerne høre fra deg slik at vi kan finne den beste løsningen for dine behov sammen.