Hva koster det å sende en pakke til Spania?

Spania er en integrert del av EU og EUs indre marked. Dermed finnes det ingen besværlige tollregler du må tenke på når du skal sende pakken din til det solrike, søreuropeiske landet. Det er derfor relativt enkelt å sende en pakke til Spania. Vi kikker her på hvordan du sender din pakke til Spania og finner den beste fraktprisen.

Pakkeforsendelser til Spania

Vi dansker har alltid likt Spania, ikke minst det å feriere i Spania. Sangria, sol, grisefester og deilig rødvin er noen av de tingene som mange dansker forbinder med Spania. For noen normen er kjærligheten til Spania så stor at de har valgt å bosette seg i det solrike landet. På den spanske solkysten finnes det en hel koloni av normen som har slått seg ned.

Hva koster det å sende en pakke til Spania

Hvis du ønsker å sende en pakke til Spania, kan du gjøre dette uten større problemer. Selv om Spania ligger langt unna Norge og er et stort land, er det også et land med ene god infrastruktur og mange flyforbindelser. GLS, UPS og TNT er noen av de selskapene som ivaretar frakten til Spania.  

Kan man sende pakker billig til Spania?

Det er forskjell på pakker og det har betydning hva det er du skal sende. Tar vi for eksempel en pakke som leveres med ekspresslevering til Spania og som har en vekt på 1-5 kg., kan denne pakken leveres for ca. 540 kr. Kan du leve med en lengre leveringstid, kan du sende pakken billigere. Anvender du siden Billigpakke.no, kan du raskt danne deg et overblikk over hvem som kan levere pakken din og hva det koster å sende pakken til Spania. Du får også en oversikt over hvor lang tid det tar å frakte pakken din til solkysten – eller hvor enn den skal i Spania.   

Slik fungerer Billigpakke.no

På Billigpakke.no finner du priser og leverandører på din forsendelse til Spania. Når du har funnet rett selskap som skal levere pakken din, kan du skrive ut en fraktetikett som du fester på pakken din. Du skal ikke styre med å selv levere pakken på et postkontor, for Billigpakke.no henter nemlig pakken din hos deg og tar seg av resten av leveringen til det fraktselskapet du har valgt. Enklere blir det bare ikke å sende en pakke til Spania.