Prisutvikling av post i Norge

Som de fleste, sender privatpersoner og bedrifter færre og færre bokstaver etter at e-posten ble introdusert for å sende ut en rask og sikker melding. På samme måte har Facebook i mange tilfeller tatt over det ellers tunge arbeidet med å sende ut invitasjoner og få svar tilbake.
Digitalisering gjør det enklere for hverdagen, men for eksempel. Det kan følges med postpost, og en nedgang i brev på 15% i 2018 rapporteres, så en prisendring må alltid gjøres i portoprisene for å holde tritt med den fallende tilbudet. De konstante store prisøkningene har gitt en gunstig mulighet for blant annet Bring, UPS og DHL å gi konkurranse på det danske markedet.

Rask og billig levering av brev

I Norge er varen levert siden 1624, og det har åpenbart vært mye siden da. Fra å levere brev og pakker til hester eller til fots, er det nå rikelig med muligheter til å bestille forsendelsen fra kontoret eller hjemmefra og få den plukket opp ved døren. Herfra kan både pakker og brev hentes og leveres samme dag eller med lengre ventetider, avhengig av hva som passer deg best.
Uansett om du sender brev innenfor landets grenser, til Europa eller resten av verden, kan du alltid holde opp med postavgiftene for tjenesten du trenger på Billigpakke.no