Grønn frakt på vei: Du kan nå sende CO2-nøytrale forsendelser

Miljøvennlighet har endelig blitt et viktig samlingspunkt i de fleste bransjer. Snart har du muligheten til å sende CO2-nøytrale pakker når du bestiller frakt på Billigpakke.no.

CO2-nøytrale forsendelser

Det kalles grønn frakt, og det er en tjeneste som tilbys i samarbeid med UPS. Bare kompensert for klimapåvirkningen forbundet med transport og håndtering. I stedet for å påvirke miljøet negativt, blir det mulig å sende bærekraftige leveranser med god samvittighet.

Grønn frakt kan bli den nye standarden

Det er ingen tvil om at grønn frakt er et stort skritt fremover. I dag er det mer fokus på miljøvennlighet enn noen gang før, og her ønsker også distribusjonsindustrien å være med. Billigpakke.no er en tjeneste som hjelper tusenvis av nordmen med å sende pakker til de beste prisene – og ikke minst for de beste forholdene.

Så langt er det begrensede muligheter for å sende miljøvennlige forsendelser. PostNord har kort vært klar over dette, og Bring har gjort sitt beste for å begrense CO2-utslipp. Men nå er grønn frakt seriøst på vei, og ved å bestille hos Billigpakke.no kan du ta det miljømessig riktige valget. Håpet er at CO2-nøytrale forsendelser blir den nye standarden i markedet og at miljøvennlig frakt kan utvikle seg til å bli det populære valget.

Billigpakke.no og UPS kompenserer for klimapåvirkningen

Hvordan fungerer det med grønn frakt? La oss forklare:

Vi kommer aldri rundt distribusjonsindustriens forurensning. Hvis en pakke skal transporteres fra et sted til et annet, vil det alltid være en form for CO2-utslipp. Spesielt når det gjelder pakker som skal til utlandet og derfor transporteres med fly.

UPS carbon neutral

I tillegg til å bruke mer miljøvennlige transportmidler, er den beste måten bare å oppveie klimapåvirkningen.

Snart vil det være slik at kunder hos Billigpakke.no kan velge å sende med UPS og samtidig bidra til en grønn omstilling. Det er partneren UPS som tar seg av hele prosessen og beregner CO2-utslippet slik at riktig kompensasjon kan bli funnet. Kompensasjonen lar kundene automatisk bidra til klimavennlige prosjekter i USA, Kina, Colombia og Thailand – steder hvor det virkelig kan gjøres en forskjell.

Bra for miljøet – og et godt signal å sende

Som individ kan du ta grep bak ordene hvis du er en talsmann for miljøet og hvis du vil bidra enda mer til en grønn overgang.

For bedrifter er det enda viktigere å velge grønn frakt: den sender en god melding, og det er en åpenbar måte å forbedre CO2-kontoen på. Bedrifter med høyt fraktbehov kan utgjøre en stor forskjell og bidra til noen av de mest fremtredende klimaprosjektene i verden. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle parter – og spesielt for planeten vår.