Transport af container

sofragt-containere


Få en pris på containertransport på få sekunder.

En 20 fots container er jo bare en veldig stor pakke ( bare overgått av en 40 fots container). Men uansett størrelse, har det vært et naturligt skritt for Billigpakke.no å ivareta denne oppgaven for våre mange kunder, med behov for transport av containere. Når man sender så mange pakker som Billigpakke.no, da er det likevel biler, lastbiler og 20″ containere eller 40″ containere som pakkene blir fraktet over land og verdensdeler i.

Så hvis du kan få en bra pris på pakker, bør du ikke også få en bra pris på transport av container? Nokså vesentlig, hvis du kan få en pris på pakker på få sekunder, hvorfor tar det så lang tid å få en pris på containertransport? Det har vi på Billigpakke.no besluttet å endre! Framover vil det også være mulig å få en pris på transport av container ved noen få tastetrykk og uten ventetid.

pris-sende-container

Send en container, både import og eksport.
Dette gjelder også uansett hvilken verdensdel du skal sende til eller fra. Så uansett om du skal frakte din container fra USA, eller om du skal frakte din container til USA, da kan billigpakke.no hjelpe deg, og du kan få en pris på få sekunder. Selve frakten tar selvsagt den tid containerfrakten tar, og fordi Asia ligger på den andre siden av kloden, vil det med skip ta uker og måneder å transportere en container fra Kina, og adskiller seg dermed fra betingelsene for pakketransport.

Du er sikkert klar over dette, men er det første gang du sender en container til Kina, er det verdt å vite at de kinesiske tollmyndighetene har andre regler enn norske. Således bør selve fortollingen av en container til Norge ikke vare mer en 5 dager jf. tollvesenets egne mål og regler, der Kinas regler gir mulighet for at det kan gå opp til 90 dager før en container til Kina må være tollbehandlet. Det skal dessuten nevnes at containertransport kan være et fornuftig valg når større forsendelser skal fraktes til andre land, både på grunn av pris, men også på grunn av den sikkerhet som er forbundet med å pakke alt i en “jernboks”, som er lukket igjen og står vannrett og stabilt, fra avsendelse til mottagelse.

import-container

Ring for særlige avtaler
Når Billigpakke.no kan gi en pris på containertransport, er det klart, at det er ut i fra noen generelle betingelser og vilkår. Har du noen spesielle behov angående transport eller containere, da er dette bestemt ikke umulig. Her skal du bare ta kontakt, og da vil du også få en pris på veldig kort tid i forhold til den vanlige ventetiden i fraktbransjen. Det er fordi Billigpakke.no har spesialisert seg på kundeservice, og er veldig fokusert på hva som er kundens behov i en bransje hvor det for eksempel kan være store skips kurs, som avgjør mer enn noe annet. Selv om det fortsatt er slik, har Billigpakke.no’s fokus på kundeservice, betydd at mange av de vanlige prosessene i kommunikasjonen mellom fraktfirmaer og lignende, er blitt endret og tilpasset for å skape bedre vilkår for deg som kunde.

Billigpakke.no’s containerpriser er veldig bra, men kunderservicen er enda bedre – som også fremgår i uvillige vurderingsportaler, som for eksempel Trustpilot, der billigpakke.no er oppført som den beste i bransjen.

Men er du tvil om noe angående transport av container, pris eller kundeservice, da kan du til enhver tid ringe og spørre, og finne ut dette selv ved å snakke med vår dedikerte supportavdeling på +47 940 57 997 kontakte vår online chatfunksjon eller sende oss en E-post: kontakt@billigpakke.no

Beregne pris her:

send-pakke-til-canada-pris

container pris
20 fots container
20 fot container
20 fot container mål
10 fots container
10 fot container
40 fots container
20 fots container mål
40 fot container
40 fot container mål